kk’nın gururu sibel1923Vallahi burdan teşhis koyabilecek varsa helal olsun. @Sibel1923 olsa şak diye anlardı sorunun ne olduğunu
Tansiyonun düşmüş.Bugün bir anda gözlerim kayar gibi oldu beynim sanki dondu, kalbim hizlandı ve ellerim falan titredi çok kötü oldum galiba bayılacağım dedim ama bişey olmadı Allah'tan ama 5 dk falan vücudum çok tuhaftı ellerim de titreme devam etti. Neden olabilir aceba ben hormonel ilaçlar ve iğneler kullandım uzun süredir. 1 aya yakındır kullanmıyorum onlardan mi aceba ama daha öncede kullandım böyle bişey olmadi çok korktum zaten sabah kalktığımda da kötüydüm baş ağrısı halsizlik hasta gibiydim şimdi birşeyim yok.
EvetBence bir nöroloji doktoruna gidin. Sabahları baş ağrısı sürekli oluyor mu?
Teşhis koymak değilde aynı şey yaşayan olabilir diyeVallahi burdan teşhis koyabilecek varsa helal olsun. @Sibel1923 olsa şak diye anlardı sorunun ne olduğunu
Devamlı baş ağrısı ve halsizlik oluyor yani bir anda nefesim kesiliyor yorgun bitkin düşüyorumTansiyonun düşmüş.
Benim arada tansiyonum düşer bilirim ama ilk defa bu şekilde oldumTansiyonunuz düşmüş gibi geldi bana da
Vitamini yeni bıraktımKansızlık olabilir tansiyon vitamin eksikliği olabilir. Doktora gitmeniz gerek.
B12 ve demir değerlerine baktır. Kulakların da cinliyorsa bahsettigin belirtiler düşük tansiyonu gösteriyor. Bende de var bir anda düşüyor en yüksek tansiyonum 9-10 arasındadır. Surekkli takviye alıyorum.Devamlı baş ağrısı ve halsizlik oluyor yani bir anda nefesim kesiliyor yorgun bitkin düşüyorum
Kulaklarım cinlamıyor ama son zamanlarda sürekli kalp çarpıntısı oluyor.B12 ve demir değerlerine baktır. Kulakların da cinliyorsa bahsettigin belirtiler düşük tansiyonu gösteriyor. Bende de var bir anda düşüyor en yüksek tansiyonum 9-10 arasındadır. Surekkli takviye alıyorum.
Hım kalp çarpıntısı varsa ufak çaplı panik atak olabilir mi ? Bence bir doktorla görüşün hafife almayın kafanız rahat etsin.Kulaklarım cinlamıyor ama son zamanlarda sürekli kalp çarpıntısı oluyor.
Kalp çarpıntısı tansiyon düşünce dengelemek için olur. Kan değerlerinizde düşüklük var mı?Benim arada tansiyonum düşer bilirim ama ilk defa bu şekilde oldum
Bir çok ihtimal olabilir. İlaçlardan kaynaklı olabilir. Tansiyonun düşmüş olabilir karnın aç miydi ondan olabilir. Stres ve yorgunluktan olabilir. Vücutta enfeksiyon olunca da olabiliyor. Ya da çok daha ciddi bı problem vardır tetikleyen. Doktora görünmekte fayda varBugün bir anda gözlerim kayar gibi oldu beynim sanki dondu, kalbim hizlandı ve ellerim falan titredi çok kötü oldum galiba bayılacağım dedim ama bişey olmadı Allah'tan ama 5 dk falan vücudum çok tuhaftı ellerim de titreme devam etti. Neden olabilir aceba ben hormonel ilaçlar ve iğneler kullandım uzun süredir. 1 aya yakındır kullanmıyorum onlardan mi aceba ama daha öncede kullandım böyle bişey olmadi çok korktum zaten sabah kalktığımda da kötüydüm baş ağrısı halsizlik hasta gibiydim şimdi birşeyim yok.
Evet sanırım öyle geçici panik atak olabilir çünkü topluma girince kalp çarpıntısı oluyor bir andaHım kalp çarpıntısı varsa ufak çaplı panik atak olabilir mi ? Bence bir doktorla görüşün hafife almayın kafanız rahat etsin.
Biz tedavi gorduk gebe kalmak için Doktor düşük demişti ve vitamin vermişti normale döndü sanırım bilmiyorumKalp çarpıntısı tansiyon düşünce dengelemek için olur. Kan değerlerinizde düşüklük var mı?