Baybymix

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
kızlar gamze 4 aylık oldu ptesi günü aşımız var dr meyve suları ve yoğurda başla derse baybymix almayı düşünüyorum aranızda kullanan varmı?

kızlar ben aldım dörtlü sekilde danino gibi şekli ama bende sade bir sekildemi versem yoksa babymikslemi mayalasam diye düşünüyorum yoğurdu üstünde 6 ay ek gıda yoğurdu yazıyo bu yoğrutlamı mayalasam acama içinde hiçbir katkı maddesi içermez annesütüne eş deger yazıyo sanırım önce tek deniycem bende onu araştırıyodum....:1hug:

yoğurt nasıl sade mi yoksa meyveli falanmı.bende herobaybe meyveli tahıllı mamalarından veriyorum bikaç gündür çok sevdi.küçük cam kavonozlarda üç seferde yedirdim

babymix 6.aydan önce verilmiyor kızlar...normalde öncelikle kendinizin mayalanması öneriliyor..mamayla ya da sütünüzle...ama hiç mayalama şansınız yoksa 6. ayı doldurduktan sonra kullanabilirsiniz..

bana doktor babaymix i kullanabilirsin dedi ama benim oğlum yoğurda pek sevemedi meyveli deniycem birde inşallah o zaman yer.sebzeye alışması kolay oldu ama yoğurt koyu geliyor yutamıyor sulandırsam daha iyi olurcak galiba...

canım kalbinur bebelac içiyordu değilmi kardelen milupayı sevmedi bizde bebelac kullanıyoruz
sen 2 ye geçtinmi 6. aydan itibaren diyorya geçtiysen kalbinur yadırgadımı
kardelen biraz seçici mama konusunda bir ay sonra bende geçicem içmez diye korkuyorumda

ben yoğurt mayalamak için geçen milupa pahalı diye bebelac almıştım 2 numarasını sevgicim tutmayınca yoğurt onu içirdim oğluşa ziyan olmasın diye içmese benim oğluş içmezdi iştahlı içti.sanmıyorum seninkide yadırgamaz.
birde milupayı içirince biberon yağlı gibi kalıyor ama bebelacta öyle bir sorun yok kıvamıda daha akıcı geldi bana.

ben yoğurt mayalamak için geçen milupa pahalı diye bebelac almıştım 2 numarasını sevgicim tutmayınca yoğurt onu içirdim oğluşa ziyan olmasın diye içmese benim oğluş içmezdi iştahlı içti.sanmıyorum seninkide yadırgamaz.
birde milupayı içirince biberon yağlı gibi kalıyor ama bebelacta öyle bir sorun yok kıvamıda daha akıcı geldi bana.

evet canım öyle bebelac birazdaha akıcı ve daha beyaz bir mama
milupa sarımsı biraz

Ben bebeğime öyle hazır şeyleri çok zor durumda kalmadıgım sürece asla ama asla yedirmem..

Hiç sağlıklı oldugunu düşünmüyorum..

Valla kızlar ben herşey yediriyorum
Doktor meyve püreleri meyva sularını günde 1 kezde pirinç unu, ve milupanın bütün kaşık mamalarından ve kavanoz sebze ve meyvalarından gündüz ben işten gelesiye kadar değişik değişik yiyor
Akşam işten geldikten sonra sabaha kadar da emziriyorum hiç problem yaşamadım oğluşum hem beni emiyo hemde değişik tatlar alıyo (Karpuz ve salatalığı emmeye bayılıyo) :))) Eline ekmek veriyorum bazen çok güzel kemiriyo maşallah

yoğurdu neden tutturamadın ben de birazdan yapacağım, babymiksi ben hiç denemedim, belki sonra denerim ama benim derdim de şu oluyor, hazır aldığım keçi sütünün tamamını yoğurt yapıyorum çünkü kalırsa bozuluyor, o yaptığım yoğurt 1 hafta falan gidiyor, ama dolaptan yiyeceği kadar çıkardığım ve ılımaya bıraktığım zaman ekşiyor bebeğim de böylece ekşi yoğurdu sade yemiyor içine bişeyler katmak zorunda kalıyorum

X