Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hafifde oluyorcok agar olmuyorellerine sağlık cnm aynı pizza gibi görünüyor cokacimcoook
inşallah begenmişsindir...harika görünüyo tebrik ederim bayat ekmeklerimi bu gece değerlendirmeliyimmkaydirigubbakcemile2
canım ne iin varız ya paylaşmak için bencede cok ıyı bı fıkır oldu afıyet olsunsen çok yaşa emi..
bayat ekmekleri değerlendirmenin en güzel yolu ..teşekkürler paylaştığın için..a.s.
evet canım ben gecen gece bırazda sucuk koydum alk kısıma falan o zmanda cok guzel oldu ....çok güzel görünüyor üstüne kaşar rendelesek güzel olur
afıyet olsun...paylaşım için tşkkürler opuyorumnanaktan
afıyet olsun ....ellerine sağlık canım deniycem
inşallah yapmışsındır ve begenmişsindir canım afıyet olsun....Ellerine sağlık canım evde bayat ekmek çok oldu bu ara bugün deniycem inşallah seninki gibi güzel olur..
canım ya cok sevındım begenmene gercektende canım olsun salçasıda zaten cok fazala konmuyor kı öylede cok guzel olmustur emınımkı afıyet olsun .....tarifinizi okumustum dun gece sahurda yaptim ama yaptigim an okumayinca salca aklima gelmedi olsun cok guzeldi bayat ekmekler degerlendi tesekkurleropuyorumnanaktan
Eline saglık canım nefıs gozukuyor pızza gıbı
yaptım harika oldu ellerine sağlık çok pratik ve lezzetli..
ayy çok cnm istedi yaa bu gece sahura denesem mi acaba .. pizza gibi görünüyo hatta bunun üstüne mozerella peyniri koyucaksın pizzalara konandan oohhh miss gibi cokacimcoook eline sağlık cnm sayende ekmekler israf olmıcak hemde yeni bi tat olucak ...
ay harika gözüküyor
oruçlu oruçly canım çekti =)
eline sağlık
nefis ellerine sağlık cnaım
inşallah yapmış ve begenmişsinizdir kızlar .....bizde ekmekler btun butun bıle kalıo ben hıc yemem sewmwm eşimde hergun ekmekle gelir alışkalık etmış..bu süperrrrrrr oldu cok thnkssszemuszemus