Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dene bencede cnm pişman olmazsın emınım kı :)))hmm iyi fikirmiş yaaa. denemek lazım
ellerine sağlık.
afıyet olsun cnm denemene we begenmene cok sewındım dogrusu :)))ben de dün akşam denedim... güzel oldu valla :) teşekkürler...
ama süt ve salça hafif tatlımsı bir tad veriyor... belki kekik filan atılabilir... bir sonraki denememde kekik ve biraz kırmızı biber deneyeceğim...
afıyet olsun :)))ellerine sağlık haika görünüyorr:))
dene cnm yorumunu da beklıyorum dendıkten sonra :)))süperrr:)deniycem en kısa zmaanda..ellerine sglık cnm..
afıyet olsun canım denediğinde de begennecegıne emınım canım .....afıyet olsun ....gercekten çok pratık bişiii.ekmeklerimiz ziyan olmaz.süper kahvaltılık sağol canım denıcem bende...
evet canım hem farklı tatlar oluyor hemde değerlenmiş oluyor .....ellerine saglık canım çok güzel görünüyor
bende yaparım buna benzer şeyler hep,ekmekler israf olmasın diye.
inşallah begenırsın canım cevabını beklıcem valla .....çok iyi bir fikir cnm şuan profiline bakarken gördüm bizim memeleketin ekmeği sert oluyor durunca malum yaz mevsimi kayınvalidemler köyde arada gönderiyorlar ve şuan dolapta var yarın sabah ilk iş deniyeceğim domates yok evde ama olsun eminim yinede güzel olur oğluşum sabah huysuz olmazsa yapıcam mutlaka bu arada bebeğim 3 aylık kde bye
afıyet olsun cnm begenmene sevındım :))müthiş olmuş canım ya