iyi bir kurtarıcı walla denemeni isterım cok guzel oluyor .......paylaşım için teşekkürler.aklımda bulunsun dar bir zamanda kurtarıcı olur.
afıyet olsun canım benım acıl zamanlarda ne yapcam dıe dusunme işte şekerim gecen gunde arkadaşım geldı anıden yaptım bıde mıkrodalgada denıycem olur heralde o zamanda yazarım oluo mu dıe canım.....ay negüzel pizza gibi görünüyo iyi fikir canim iyikide paylasmissin ellerine saglikcokacimcoook
onemliside o zaten canım ya bayat ekmek atılıcagını ufalayıp buzluga ugrasacagına en azından bı ogun dolmus oluyor malum bızım ıcın bazen ne yapsam derdı oluyor ya :)))valla güzel görünüyo denemek lazim yazik hem bayat ekmeklerde ziyan olmaz
tesekkürler paylastigin icin ellerine saglikkaydirigubbakcemile3
afıyet olsun canım dene bence bak kızında cok begenır emınım ki .....çok güzel görünüyor arkadaşım ellerine sağlık...
saol canım ya gercekten oyle war dıe atmak yada ısraf etmemek gerek bencede bı sekılde degerlendırmek lazım hem boylelıklede bi öğünlük yemek yada yakın bı ark geldıgınde anıden ıyı olur nasılsa herkesın ewınde mutlaka bayat ekmek wardır :))valla alkışşş alkisalkisalkis
tebrik ederim cnmm
bişeyleri atmak çok canımı sıkıyo benım ziyan oldularmı uzuluyorum onları bulamayanların gunahını ben alıyomusum gişbi gelio :))
o yuzden bayat ekmeklerı super degerlendırmışısn tebrik ederim alkisalkisalkis alkisalkisalkis
afıyet olsun insallah begenırsın :))bu tip seyleri cok sevıyorum lezzetlı oluyor baya, ellerıne saglık.. :)
ay saol cnm ya cok gururlandım walla ya demeye deneye işte oluo bişeyler cnm afıyet olsun :)))cokacimcoook oy oy oy eline saglık canım cok güzel bi fikir ev hanımlıgı budurkaydirigubbakcemile3
canım afıyet olsun begenmene sewındım we deneme de canım .....gece gece sayende ekmekleri değerlendirmiş oldum sağol canum.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?