- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
bu durumu gerçekten dert ettim anlatınca bana hak vereceğinizi düşünüyorum.dün iş yerinden bir erkek arkadaşla karşılaştık.markete gidiyordum slm verdim.eşimi bekliyorum bende dedi.haa öylemi dedim iyi akşamlar diyerek resman kaçtım.oda bunu farketti, esra bi dk dedi.İşle alakalı saçma sapan sorular sorarak beni oyaladı.bir kaç dk sonra eşi geldi bizi tanıştırdı.kadın çok asil çok kaliteli bi insan güzelce konuştuk sonra ben kardeş sizi tutmayayım dedim ayrıldık.farkettimki kadınlardan korkuyorum.neddeni ise yaşadığım olaylar.ilk olayda üniversitede sunum yapacaktım ve slayt hazırlamayı bilmiyordum bi arkadaşım ne zaman istersem yardım edeceğini söylemişti bende msj atmıştım slaytımı yaparmısın diye ertesi gün beni aradı esra eşim msj ını gördü sinirlendi seni arayacak diye.bende canımlı cicimli bi msj atmadımki ''rahatsız ediyorum kusura bakma slaytta yardım edeceğini söylemiştin haftaya sunum var'' yazdım ne var bunda dedim.. ya eşim kıskanç dedi.. bende ne saçmalık numaramı sil ben siliyorum dedim görüşmeyi kestim.ikinci olaydada işle alakalı bi arkadaşa''kardeş benim belgeleri ne yaptın X abinin odasında seni bekliyorum akşam oldu gideceğim'' yazdım.bir hafta sonra bi numara beni aradı esra hanımlamı görüşüyorum dedi evet dedim (annemde yanımda bu arada)ben X'in eşiyim attığınız msj ı doğru bulmadım dedi bende ne yazmışımki dedim odada seni bekliyorum yzmışsınız dedi şok oldum.sadece o kısmımı gördünüz bütüm msj ı okuyun ayrıca kardeş diye hitap etmişim ve özel numarasına değil şirket hattına attım msj, kendine güvenin yoksa senin problemin beni böyle itham edmezsin dedim.ben kendime güveniyorum kocamada güveniyorum sana güvenmiyorum yoldan çıkarırsın dedi teli yüzüne kapatıp kocasını aradım oda esra kusura bakma yanlış anlamış evi terketti bende numaranı verdim içirahatlasın diye keşke vermeseydim dedi.Kadın beni 10-15 gün sürekli aradı hakaret edip kapattı.en sonunda annem aradı bana bak bu kız sahipsiz değil ona güvenim sonsuz,evde yapacak birşeyiniz yok televizyon izleyip oradan öğrendiklerinizi başkalarına yakıştıran cahil insanlarsınız seni mahkemeye vereceğiz sessini kaydettik aramaya devam et benim kızım senin kocanamı kaldı dedi buda korktu bu defa hergün özür dilemek için aradı numaramı değiştik.mahkemeyle uğraşmayalım olay babama ve abime yansısın istemedik.ama bu olylar psikolojimi bozdu kızlar.gerçekten kadınlardan korkuyorum.yolda görsem sırtımı dönüyorum bu defa esra hayırdır slm verdik almadın diyorlr bende eşin yanında idi yanlış anlasın istemedim diyorum ama paranoyak oldum ve bu durumdan kurtulmak istiyorum.