Bayanlara özel saati olan yüzme öğreten spor salonu aranıyor

mandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
58
2
Hamileyim ve yüzmek istiyorum. Daha doğrusu öğrenmek istiyorum :)

Bayanlara özel saatleri olan ve yüzme dersi veren bir yer arıyorum.
Çalıştığım için Belediye 'nin salonlarından ne yazık ki faydalanamıyorum.
Ataşehir de oturuyorum, biraz araştırdım ama sadece Okyanus Spor Merkezini bulabildim.Burası da biraz pahalı gibi ama karar veremedim tam.

Aramızda var mıdır Okyanus Spor Merkezi 'ne gitmiş olan ya da bana başka bir havuz önerisinde bulunabilecek olan??
Teşekkürler şimdiden :)

bende yuzmeyı ogrenmek ıstıyorum ama sadece bayanların oldugu ve hocada bayan olursa ıyı olur
bende 12 haftalık gebeyım uygun bıyer bulup gıtmeyı hala hayal edıyorum
yazın mıllet yuzerken onlara bakmaktan sıkıldım valla

valla emin degılım ama ümraniye cakmakta var.sadece kadınlara ozel ama hocasını bılmıyorum..

Ben yeditepe üniversitesine gitmiştim. Surekli ders veriyorlar. Ozel ders veren hocalar var. Isterseniz hocanın numarasını verebilirim.
Bayanlara özel saat diye ayrımları yok ama özel ders birebir alıyorsunuz zaten. ama kimse olmasın derseniz öyle bir uygulamaları yok.

Son düzenleme:
Bugün bende netten baya bir araştırma yaptım yüzme kursları hakkında ve bana yakın iki yer buldum belki sizlerede uyar diye paylaşmak istedim.

Okmeydanında Cemal Kamacı yüzme kompleksi var bayanlara özelde ders veriyorlarmış. Haftada bir gitmek isteyenlerden aylık 50 lira haftada iki kere gitmek isteyenlerden 75 lira istiyorlar. Bence gayet uygun üstelik tesadüf bir bölüm daha keşfettim oda 2 ay kadar ücretsizde gidilebiliyormuş tabi kontenjanda yer varsa :) ücretsiz olanlar genelde öğlen saatlerindeymiş ama kayıt yaparken ayarlıyorlarmış onu daha doğrusu bikaç gün ve saat seçeneği sunuyorlar sende ordan kendine uygun olanı seçiyorsun.
Ben ön kayıt yaptırdım ve inşallah bir aksilik olmazsa pazartesi asıl kayıt için eşimle oraya gidicem ücretsiz olursa süper olur olmazsada artık haftada iki kereye razıyım.

Birde Sultanciftliği tarafında bir yerde hamza yerlikaya spor kompleksi var. Onlardada şartlar ve seçenekler aynı sadece haftada bir gidenlerden 45 haftada iki gidenlerden 70 lira alıyorlar ve her ikiside 1 bucuk saate yakın yüzme imkanı sunuyorlar.

Arzu eden google a istanbulda yüzme kursu diye yazarsa farklı yüzme okullarıda cıkıyor.
Ben şahsen deniz ve havuz delisi olduğum için artık pazartesiye kadar uyuyamam herhalde :teytey::teytey::teytey:

Hadi size kıyak yapim bide benim girdiğim adresi verim aramayla uğraşmayın :

sporas.com bu adresten avrupa ve anadolu yakası diye ayrı ayrı arayabilirsiniz kendinize yakın olan yeri.

Umarım işinize yarar! Kim bilir belki birinizle orda tanışma imkanı bile olur :dance:

neyse bukadar gevezelik yeter hepnizi öptüm :) byeeee

konuyla ılgılı gozdeyuzme.com adresınde detaylı bılgı bulabılırsınız.

hamza yerlikaya da bayanlara özel hem ücretsiz hem de ücretli var.arkadaşlar gittiler.çok korunaklı imiş yani gözetleme yok:)

bende yuzme kursuna gıtmek ıstoyorum hamıleyım drum onerdı
ama ısın kotusu sudan korkuyorum ve yuzme bılmıyorum hoca bırebır ılgılenıyormu acaba
gıden arkadasalr varmı

Anadolu yakasında sadece bayanlara özel yüzme havuzu ve spor salonu olarak

Kozyatağı Byotel inki ve ümrançye deki okyanus sporunki var bildiğim kadarıyla. Karma olursa seçenekler artıyor tabi..

Ben de bu konudan çok muzdariptim ama sonunda buldum.okyonus var ümraniye de onu tercih edeceğim büyük ihtimal.giden varsa bi konuda görüşünü almak istiyorum.kontör(seans)üyeliğimi daha mantıklı yoksa sınırsız üyelik mi ?

çalışmanız belediyenin havuzuna gtmenize engel değilki havuzlar haftasonu da açık hem bayanlara özel saati war ve bayan hocasıda war...

çalışsanızda haftasonu da gidebiliyorsunuz..

ben ümraniyede çakmaktaki yüzme havuzuna gitmiştim belediyenin...

bayan hocası da war havuzu da çok çok büyük ve temizdi....

düşünebilirsiniz...

Arkadaş orayı düşünse de ancak düşünce olarak kalır zaten.ben araştırdım kayıttan sonra 5 6 ay sıra bekleyenler var.ayrıca bugün de aradım oradaki görevli eylüle kadar tadilatta dedi

Arkadaş orayı düşünse de ancak düşünce olarak kalır zaten.ben araştırdım kayıttan sonra 5 6 ay sıra bekleyenler var.ayrıca bugün de aradım oradaki görevli eylüle kadar tadilatta dedi

Aaaa öyle miii çok kötü o zaman ....

O belediye havuzu yuzunden hayallerim yikildi :)ilk dersi kacirdim 2. Ders gittim hemen havuzw girip duvardan tutmadan yuzemedigim icin 2. Turda cocuk havuzuna gonderildim. Ve havuz bugun itibariyle tadilatagiriyor 1 ay kadarkapali.

Kadıköye yakın oturanlar için tavsiyem moda deniz kulübüdür. sessiz sakin denize nazır ayda 450 liraya hem ders alır hem tatil yaparsınız. :)

Merhaba monna. Başladın mı okyanusa? Izlenimlerin nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…