• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar yardım lütfen :(

kawaiiyui

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
4
0
6
İzmir
Bayanlar ben Ağustosun 2'sinde korunmasız kısa süre cinsel ilişkiye girdik. 15 dakikalık bir şeydi 21'inde adet olmam gerekiyor. Normalde hep iştahım açılırdı canım tatlı çekerdi ama şimdi hiçbir şey yemek istemiyorum. Yumurtalıklarıma sızı giriyor, uyumak istesemde uyuyamıyorum, öğleden sonraları yorgun oluyorum, stresliyim, iştahsızım, akşamları sık sık idrara çıkma isteğim oluyor fakat idrarım gelmiyor. Üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum klimadan dolayı ama sizce adet olacak mıyım? Yoksa hamilelik riskim var mı? Lütfen yardımcı olun şuanda hamile olmak istemiyorum çünkü hazır değilim :43:

Son düzenleme:
Biz nasıl yardım edelim canım doktora gitsene :26:

Konu sahibi arkadaş, cümlelerini gözden geçir bi, hiçbir şey anlaşılmıyor.

Canım demek istediğim korunmasız ilişkiye girdik kısa süreliğine (yaklaşık 15 dakika) ağustosun 2'sinde. '1 Ağustos adet günüm. Adet günüme 7 gün kala yorgunluk, bel ve sırt ağrısı, normalde hep tatlı yerdim ama bu sefer sadece canım çekiyor fakat yiyemiyorum, iştahsızlığım var, dün midem bulandı fakat dışarıda yediğim bir yemek dokunmuş da olabilir. Sizce bunlar normal adet belirtileri mi yoksa hamilelik belirtileri mi?

ben yaşamadım ama cinsel ilişki bittikten sonra da yanma geçmiyorsa, bu idrar yollarında enfeksiyon-iltihap ya da mantar ihtimali var demektir diye biliyorum.

Canım demek istediğim korunmasız ilişkiye girdik kısa süreliğine (yaklaşık 15 dakika) ağustosun 2'sinde. '1 Ağustos adet günüm. Adet günüme 7 gün kala yorgunluk, bel ve sırt ağrısı, normalde hep tatlı yerdim ama bu sefer sadece canım çekiyor fakat yiyemiyorum, iştahsızlığım var, dün midem bulandı fakat dışarıda yediğim bir yemek dokunmuş da olabilir. Sizce bunlar normal adet belirtileri mi yoksa hamilelik belirtileri mi?
Birlikteliğin süresinin ne önemi var, spermler yerini bulduysa olay bitmiştir.
Belirtiler herkeste farklılık gösterir, genelde adet belirtisi gibidir. Psikolojik de olabilir..
En doğrusu biraz daha bekleyip test yaptırman.

Back