• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar sizden fikir almak istiyorum

Tabi canım zaten hiçbir zaman yüzde yüz olmuyor sonuç, bir ihtimal hep var. Sülaledeki genlerin tamamını bilemiyoruz çünkü. Genlerin baskınlığı ırklara göre değişiyor diye birşey sanki ben de duymuştum, ama bize öğretilen genelde kahverenginin maviyi bastırdığı yönündeydi.
Evet kahverengi göz baskın gendir.

Tabi canım zaten hiçbir zaman yüzde yüz olmuyor sonuç, bir ihtimal hep var. Sülaledeki genlerin tamamını bilemiyoruz çünkü. Genlerin baskınlığı ırklara göre değişiyor diye birşey sanki ben de duymuştum, ama bize öğretilen genelde kahverenginin maviyi bastırdığı yönündeydi.

Sülaledekileri bilsek bile düşünsenize, iki mavi gözlü insandan nasıl kahverengi gözlü çocuk oluyor? İkisinden birinde kahverengi geni olması gerekli ki eğer kahve maviye baskınsa bu durumda bu geni taşıyan zaten mavi gözlü olamaz. O zaman baskınlık ve çekiniklik de net değil. Öyle olsaydı bu zamana dünyada mavi gözlü kalmazdı sanırım. :KK53:

O tamamen ksmet ne ben ne esım ne dedeler ne annane yada babnne kıms2 mavı gozlu degıkkenbenım oglumun gozlerı masallah boncuk gıbı masmavı aman saglıkkı olsunlarda evlat bu oyle bı sevgıkı ne kasına bakıyn ne gozune cunku herkzn evladı kendınce dunya guzlı ıkı tane yavrum var ıkısıde ayrı bı guzel bı mavı gozlu bunu daha cok sevıyorm dıye dusunemıyosun yanı:)

herseyın bası saglık.
dunyanın en cırkın bebegıde olsa sızın cocugunuz,herkesınkınden guzel gelecek.
ha kara kas goz olmus ha sapsarı olmus ne farkeder kı :KK14:

bi arkadaşım 9 ay kime benzerse benzesin çenesi halasına benzemesin dedi. bebeğin halaya benzeyen tek tarafı çene oldu :)
bi arkadaşım 9 ay kime benzerse benzesin çenesi halasına benzemesin dedi. bebeğin halaya benzeyen tek tarafı çene oldu :)
Genelde neye cok takarsan o basınza gelıyo arkadasın naptı cok merak etrm:)

ne kadar hesap kitap yaparsan yap o işleri ALLAH bilir biz nerden bilelim..

daha olmamış bir yavru dur bakalım sağlıklı olsun önce ve önemli olan o ve daha hamile bile değilsiniz...

bizim komşumuz vardi karı koca esmerler..ama bebeleri sarışın yeşil gözlü oldu...

büyük dedeleri öyleymiş...ırka da çekebilir çekmeye de bilir.nasip..

Merhaba kizlarr ben nasipse 2015 te bebek düşünüyorum yillardir hayalim sarisin renkli gözlü bir bebekti tabi allah önce sağlık versin...size sorum su eşimin baba annesinin gözleri maviymis benim babaanneminde yeşil babaminda yeşil acaba çekme olasiligi varmidir? Ben sarisinim ama kahverengi gözlerim eşim beyaz tenli siyah sacli kahverengi gozlu....eşimin annesi esmerdir hem de çok onu çok seviyorum amabebegim benzicek diye de korkuyorum...

"Esimin annesi esmerdir hem de cok onu cok seviyom ama bebegim benzicek diye cok korkuyom" kisminda sesli guldum.

Her ikinizde de hakim gen kahve oldugu icin tabii ki gozleri kahverengi olur

Sülaledekileri bilsek bile düşünsenize, iki mavi gözlü insandan nasıl kahverengi gözlü çocuk oluyor? İkisinden birinde kahverengi geni olması gerekli ki eğer kahve maviye baskınsa bu durumda bu geni taşıyan zaten mavi gözlü olamaz. O zaman baskınlık ve çekiniklik de net değil. Öyle olsaydı bu zamana dünyada mavi gözlü kalmazdı sanırım. :KK53:
Eheh, kurallara göre iki çekinik birleşirse bir dominantı yeniyorlar, kaide burada bozuluyor sanırım. Durum o yüzden ezbere bir mantıkla gidemiyor. Sülaleden gelen çekinik genler nedeniyle karışıyor ortalık yani. kimse iki yüz sene önceki genleri bilemeyeceğinden hep ihtimaller var deniliyor.
O yüzden de dolaylı olarak hiçbir şey net değil evet, gerçi ona bakarsan burada laplace'ın şeytanından söz etmek gerekir, oraya varıyor iş.

Arkadaşlar yorum yapip mantikli fikir veren herkese çok tesekkur ederim bu sitede iyiki varsiniz.az çok fikir sahibi oldum tekrar tesekkurler ....pusuda bekleyen kadınlar kulübü saldirganlari dizede malzeme cikti hadi iyisiniz yine ah su herşeye muhalefet o!maniz yokmu bu yüzden sözlüklere konu oluyorsunuz dagilin simdi

bizde baba yeşildi, anne ela = çocuğun ki koyu yeşil oldu
:KK45: hiç bu açıdan düşünmemiştim.:KK53:

ama yakın arkadaşımın eşininde kendisininde göz rengi kahve -siyahtı. çocuk mavi oldu. babanneden almış oda

Eheh, kurallara göre iki çekinik birleşirse bir dominantı yeniyorlar, kaide burada bozuluyor sanırım. Durum o yüzden ezbere bir mantıkla gidemiyor. Sülaleden gelen çekinik genler nedeniyle karışıyor ortalık yani. kimse iki yüz sene önceki genleri bilemeyeceğinden hep ihtimaller var deniliyor.
O yüzden de dolaylı olarak hiçbir şey net değil evet, gerçi ona bakarsan burada laplace'ın şeytanından söz etmek gerekir, oraya varıyor iş.
Ya tamam işte, çekinikler birleşince ortaya çıkar tabi ki ama, zaman içinde muhakkak bir baskınla karşılaşacağı için mantıken azalarak bitmeleri gerekirdi. Neyse, kısmet. :KK53:

Back