bu aralar cildimi fln düşündüğüm yok askerlerimizi ve kendi askerimi düşünmekten ama merakta ettim açıkcası formulunu paylaşmak istediğin şeyi neler yapıosun cildin için[/QUO
Sadece düşünüyoruz sıkıntı burda zaten !!!!! umarım üzüleceğin bir durum yoktur yada olmaz.İstersen kendini daha iyi hissettiğinde tekrar yazışırız...
Sadece düşünüyoruz sıkıntı burda zaten !!!!! umarım üzüleceğin bir durum yoktur yada olmaz.İstersen kendini daha iyi hissettiğinde tekrar yazışırız...
canım ya benim cildim acayip kuru ne süreceğimi şaşırdım hele şu son 1 haftadır pul pul dökülüyor krem sürsem belli oluyor kuru yerler geçmiyor bana ne önerebilirsin canım?
benimkide seninki gibi karma tatlım adetime yakın çıkarlar sivilceler lekelerini bana bırakıp giderler sadece çenemde çoook yoğun değil ama can sıkıo yinede
Tatlım biliyorsun bu pullanmalar strese bağlı yada hava değişimindede olabiliyor normalde cildin kurumu bunu daha sonra yazarsan bana ona göre yardımcı olabilirim belki şuan pul pul dökülen yerlere avokado yağı sürebilirsin pul pul dökülen cilde birebirdir.Gül yağıda sürebilirsin rahatlatır ve yumuşatır.Zaten geçicektir hayatım.Gün içinde evdeysen kullan dışarıda oluyorsan gece sürersin.öptüm.
canım çok sağol cavabın için nasıl desem kış gelince hep kreme ihtiyaç duyuyorum ama yazın sadece yüzümü yıkayıp güneş kremi sürdüğüm için normal oluyor ama kışın daayanılmaz oluyor,her abdest aldıktan sonra kremleme ihtiyacı duyuyorum.mesela 2 hafta banyo yapmasam saçlarım hayatta yağlanmaz o zaman bu demek oluyorki cildim kuru dimi ellerim falanda çok kötü oluyor kozmetik kremlerden kullanmak istemiyorum. peki şu bebak acı badem kremini önerirmisin ben doğal olsun istiyorum dediğin yağları deneyeceğim tekrar sağol canım
Hayatım ben kozmetik ürünlere alıştırmak taraftarı değilim cildi kırışıklık kremleri v.s binbir çeşit krem var hiç gerek yok yüzü alıştırmayalım bunlara.Senin günlük nem ihtiyacını karşılayacak bir krem yeterli eğer kullanmak istiyorsan söylediğim yağları dene istersen hergün sürmesen bile kullan derim.
peki bu yağları kullnırken seyretmem gerekir mi ? suyla falan