Canim benim kesinlikle katılıyorum. Hayat bazen bizim icin hic de kolay olmuyor. İnsanin elinden alınanlar ya da kaybettiği seyler onu geri dönüşü olmayan bazi yolara surukleyebiliyor. Hele bir de iyi niyetli, artniyeti olmayan biriysen olanlar seni kat kat fazla üzüyor. İnsanlarin bu kadar acımasız olabileceğine anlam veremiyosun çünkü. Bakıyorsun, görüyorsun ki senin elinden mutluluğunu alan insanlar hicbirsey yokmuş gibi yaşamına devam ediyorlar.. Hatta sorsan kendilerini suçlu da görmezler. Olan bizim gibi sakin iyi niyetli insanlara olur. Sorgulansın, kırılırsın, iyice insanlardan soğursun. Ama bu da yanlis herseye rağmen hayatına devam etmelisin, insanlara karsi daha temkinli yaklaşmalısin ama yasamaya devam. Cunki bu mutsuzluk, stres seni yıpratır. Belli belirsiz bir suru hastaligi tetikler. Sen hayattasın, nefes alıyorsun bundan ötesi var mi. Olanlara inat, hatta sana bunu yapan insanlara inat yeniden başlıyacaksin gülmeye. Üste bunu eger yapacak gücün yoksa profesyonel yardım kesinlikle şart, geciktirmemelisin canim. İnsallah bu donemi kisa sürede atlatirsin...