Bayanlar Lütfen Yardım Edin Pikoluyum

sindirella42

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
40
33
18
29
Kısaca kendimi tanıtayım. 22 Yaşındayım ve piko hastasıyım. 1 senelik evliyim. Eşim asker suriyede Fırat Kalkanında görev yapıyor . Senede 3 Kez izne gelebiliyor sadece. Bebek sahibi olmayı daha evlenmeden aşırı istiyorduk hiç erteleme düşünmüyorduk . Öylede oldu evlendik 4 ay hamile kalamayınca doktora gittik. Piko olduğumu öğrendim ama bir sene dolana kadar tedavi yapmadılar. Bu ay klomen tedavisi gördüm ovitrelle vurundum ama sonuç gene hüsran . Bu hastalıkla nasıl başa çıkarım nasıl anne olabilirim . Zaman benim için artık çok önemli bir kavram oldu eşimi yılda sadece 3 kere görüyor olunca. Lütfen yardım edin konya da yaşıyorum önerebilecek doktor var mı yardımcı olur musunuz . Normalde hikmet beye gidiyorum fakat değiştirmeyi düşünüyorum . Hepinize şimdiden teşekkür ederim ..

Bende piko hastasiyim aynı zamanda sağ tüpün tıkalı 3 sene oldu evleneli hiç hamile kalmadım düşük falanda olmadi kısmet işte bazı şeyler seni çok iyi anlıyorum tedavim bu ay son ameliyat olucam bakalım artık ama umutsuzluğa düşme piko olupta hamile kalan çok var ama eşinin yılda 3 kere gelmesi çok kötü tedavin yarim kalir diye düşünüyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah

Canim her yerde yaziyorum belki denk gelmissindir sanada yazicam. Baya zaman gecmis ama yinede yazicam. Pko bir hastalik degil. Yumurtaliklarin seker tutup fazla beslenmesiyle olusan yumurtalarin yumurtalik icine sıkışıp catlayamamasindan olusan bir durum. Oncelikle yumurtaliklarindaki sekeri disari atman gerekiyor. Sonra kendiliginden yumurtalar buyuyup catliyor zaten. O yuzden de doktor kontrolunde glifor vb seker atan ilaclardan kullanman gerekiyor. Sonra hamilelik kolaylasiyor zaten. Doktorunu degistirip duzgun bir dojtor bulup bunu danis derim. Yada simdiki dojtoruna da sorabilirsin. Yada naptin bilmiyorum ama bir arastirma da yapabilirsin. Tek cozumu yumurtaliklarda tutilan sekeri atmak. Rabbim sifa versin.

Canım gittiğim doktor hiç bir ilaç şu bu vermiyor ve bu insan Konya’nın en iyi doktoru . Adam direk aşılama sesi eşim asker olunca . Bu ayda denedik bakalım normal yolla belki olur . Olmaz ise Nisan ayında beni bir aşılama bekliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…