Bayanlar lütfen cevap millet nerden torpil yaptırıyo????

gamzelim89

iki erkeğine de aşık:)
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
428
17
Bayanlar çok merak ediyorum kpssden 90 puan alan atanamıyo 50 puan alan atanıyo millet bu toripili nerden yaptırıyo çok merak ediyorum?????fisfisfis

cnm şu mükatlar warya ordakı jürının elınde hersey bızım komusun kızı öle yaptı jüri dekıler tanıdıkmıs 70 puanla cok gusel bı yere gırdıı

Mülakat mı? :1shok: o kadar sıkıntıdan sonra birde mülakat mı varmış klava: İlk defa duydum

arkadaşlar her sektörde artık torpil var.ben banka sınavlarına giriyorum,sınavı kazanıyorum mülakatta eliyorlar.torpilliler alınıyor.bende anlamış değilim.bir bankanın sınavına girmiştim inanırmısınız sınavda en eline yüzüne bakılır kişi bendim diyebilirim.millet evdeki günlük kıyafetiyle gelmişti.ama ne yazıkki mülakatta gene elendim.torpilsiz işe girmek imkansız artık.2007 de kamu yönetiminden mezun oldum ve hala iş bulamadım

Canım benim bu özenilecek birşey değil ki ama.. İnsanların emeği ve bilgisiyle bir yerlere gelmesi gerek.. Zaten hak etmeyen insanların haketmediği yerlerde olması nedeniyle sıkıntı yaşamıyormuyuz hep.. Bu tarz şeylere tevessül etmemek gerek..Ve artık bunun değişmesi lazım, herkeste kendince birşeyler yapmalı.. Hem bunun vicdani sorumluluğu da var, torpil yaptırarak başkasının hakkını gasp ettikten sonra insanlar, kazandığı paraları nasıl harcıyorlar yada nasıl rahat uyuyorlar merak ediyorum doğrusu.. Benim de o kadar çok hakkım yendiki mülakatlarda, (amiyane tabirle) hep dayısı olanlar yerleşti, ben ise bakakaldım.. Haksızlığa uğramak gerçekten çok can sıkıcı.. Ama ben birkez bile araya birilerini koymayı düşünmedim.. Çünkü birinin hakkını yemektense mağdur olmayı tercih ettim hayat boyu.. Hiç KPSS'ye girmeden hazine avukatlığına yerleşenleri biliyorum.. Umarım torpil ve adam kayırmanın olmadığı günler görürüz.. Haksızlıklar insanı daha çok kamçılıyor inan bana, kendimden biliyorum.. Şükürler olsun ki, kendi emeğimle ve başarımla birşeyler başardım.. Güzel günler diliyorum gamzelim..

Son düzenleme:
arkadaşlar öğretmenlik içn olan kpssde de mi mülakat var?eğer torpil dönüyosa hiç uğraşmıycam,zaten kimya bölümünden mezun olcm bu sene daha alesi var yüksek lisansı var,bi de kpssde torpil dönüyosa benim işimin olma olasığı hiç yoksenağlama

yapana da yaptırana da lanet olsun bence...hak yemekten baska bir şey değildir bu ve er geç bi yerden cıkar..

arkadaşlar torpil var diye diye artık umut fallan bırakmadınız memurların sitesinde herkez 80 90 almış ve yerleşmiş onlar nasıl yerleşiyor da biz yerlemeyelim 90 alın yerleşmezseniz mahkemede arayın arkasını kimse nasipten öteye geçemez

arkadaşlar biraz abartmıyormusunuz?50 alan girmiş,90 alan girememiş,yok komşunun kızı şöyle böyle.yani bütün bunlara inanıpta nasıl moralinizi bozuyorsunuz anlamıyorum.
torpil her yerde var kabul.ama belirlenen puanı aldıktan sonra açıkta kalmanız mümkün değil.
kpss de bir sürü kadro var.her yerin puanıda aynı değil.
örneğin mühendislik kadrolarına iyi bir yerde yerleşmek istiyorsanız puanınızın 90 larda gezmesi lazım.ama 70 alan bir üniversite mezunu çok rahat memurluğa yerleşebilir.(bunları benden iyi bilmeniz lazımfisfisfis)
üniversite sınavı gibi düşünü.her yerdeki tıp hukuk puanı birmi,her yüksek alan yerleşiyor,her az alan açıktamı kalıyor?
tercih ettiğiniz yer ve istediğiniz pozisyonlada alakalı.
fakülte arkadaşım inşaat mühendisi olarak 88 puan alıp 1 yıl bekledikten sonra trabzonda karayollarına girdi.tam 1 yıl bekledi.
lütfen bu tip şeylere kulak asmayın ve çalışın.
bunlar moraliniz bozulsun,nasılsa dayım yok boşuna girmeyeyim diye üzülüp sınavlara girmeyin ki adaylar azalsın başkalarının şansları yükselsin diye bilinçli çıkarılan dedikodularÇok üzgünüm çoook
not:banka sınavına neden alınmadığını anlamayan arkadaş:banka sınavları mülakattan ibaret değildir.önce yazılı sınava girersiniz.bu sınavı geçemezseniz alemi cihan olsanız günlük kıyafetiyle gelenleri de geçemezsiniz.ayrıca bu tip mülakatlarda her zaman temiz,sade,gösterişten uzak ama uyumlu giyinenler tercih edilir.çok abartıp süslenmek eksi puandır.(eşim bankacı,naçizane ordan biliyorum)

eğer imam hatip mezunuysanız şansınız kpss kadrolarında çok yüksek 60-70 puan aralıkları genellikle ve onlara acayip derecede kadro açılıyor senelerdir....
düz lise mezunuysanız şansınız hiç yok meslek liseliler daha şanslı...
önlisancılarda şanslı guruplar;ilahiyat mezunları,tekniker,hemşire bunlar düşük puanlarla yerleşebiliyor...ama genede ilahiyat imamlar çok şanslı onların kadroları tekrar söylüyrum çok fazla...
banka sınavı aşamlarınıda görüyorum ondada yeri geliyor çk güzel torpiller dönüyor sonrada keşke bankacı olmasaydım hak yedim şimdi çilesini çekiyorum diyen çok mezun arkdaşımı gördüm ve görüyrum bir kaçı bankacılık mesleğini bıraktı...iyiki bıraktılar şimdi daha güzel iş alanlarında çalışıyorlar...
80 puan alıpta gene dayı sayesinde memur olanlarıda görüyoruz...
eğer mezun olduğun bölümün kadrosu fazla ise 60.70.80 puanlarla memur olursun...
ama kpss den 90 al bölümün kadrosu açılmıyorsa için zor...
ama dayın varsa alakasız bir bölüm dahi bitirsen 90 hatta 50 ile bir yere kapağı atarsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…