- 18 Ekim 2010
- 453
- 42
- 73
Herkese öncelikle selamlar;
Merak ettiğim bir kaç konu var arkadaşlar!
Birincisi bu kulübün tapusu kimde ?
Ikincisi yeni gelen üyeleri neden aranıza almak da zorlanıyordu nun?
Üçüncüsü rica edilip istenilen şeylere neden cevap verilmiyor ve bir iki kanka vari insanlar kenilerinden başkasıyla neden konuşmuyor . Kaale almıyor madem burasi kankaların yazışma platformu o zmn biz çıkalım .. Haa öyle değil tabi diyorsanız lütfen faceden yada whatsapptan ya da diğer sosyal ağlardan yazışın. .
Amacım kimseyi yargılamak ve kırmak değil ama aynı muameleyi görmek isteyen ve yeni dostluklar kurmak isteyen, gerçekten yardıma ihtiyacı olan çok değerli bayanlar var burda..
Kiminiz beni acımasızca eleştirecek kiminiz hak vereceksiniz..
Kiminizin bu yazıyla kalbinden geçenleri dile getirmiş olacağım ..
Okuyup beni anlayan dostlara yürekten sevgiler..
Yargılayanlara ise bir çift sözüm var..
Rabbimiz bile hemen cezasımızı vermezken sabrederken sizde ki bu yargılama merakı nerden ?
Merak ettiğim bir kaç konu var arkadaşlar!
Birincisi bu kulübün tapusu kimde ?
Ikincisi yeni gelen üyeleri neden aranıza almak da zorlanıyordu nun?
Üçüncüsü rica edilip istenilen şeylere neden cevap verilmiyor ve bir iki kanka vari insanlar kenilerinden başkasıyla neden konuşmuyor . Kaale almıyor madem burasi kankaların yazışma platformu o zmn biz çıkalım .. Haa öyle değil tabi diyorsanız lütfen faceden yada whatsapptan ya da diğer sosyal ağlardan yazışın. .
Amacım kimseyi yargılamak ve kırmak değil ama aynı muameleyi görmek isteyen ve yeni dostluklar kurmak isteyen, gerçekten yardıma ihtiyacı olan çok değerli bayanlar var burda..
Kiminiz beni acımasızca eleştirecek kiminiz hak vereceksiniz..
Kiminizin bu yazıyla kalbinden geçenleri dile getirmiş olacağım ..
Okuyup beni anlayan dostlara yürekten sevgiler..
Yargılayanlara ise bir çift sözüm var..
Rabbimiz bile hemen cezasımızı vermezken sabrederken sizde ki bu yargılama merakı nerden ?