• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tapusu kimde ?

dzky87

suelin
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
453
42
73
Herkese öncelikle selamlar;

Merak ettiğim bir kaç konu var arkadaşlar!

Birincisi bu kulübün tapusu kimde ?

Ikincisi yeni gelen üyeleri neden aranıza almak da zorlanıyordu nun?

Üçüncüsü rica edilip istenilen şeylere neden cevap verilmiyor ve bir iki kanka vari insanlar kenilerinden başkasıyla neden konuşmuyor . Kaale almıyor madem burasi kankaların yazışma platformu o zmn biz çıkalım .. Haa öyle değil tabi diyorsanız lütfen faceden yada whatsapptan ya da diğer sosyal ağlardan yazışın. .

Amacım kimseyi yargılamak ve kırmak değil ama aynı muameleyi görmek isteyen ve yeni dostluklar kurmak isteyen, gerçekten yardıma ihtiyacı olan çok değerli bayanlar var burda..

Kiminiz beni acımasızca eleştirecek kiminiz hak vereceksiniz..

Kiminizin bu yazıyla kalbinden geçenleri dile getirmiş olacağım ..

Okuyup beni anlayan dostlara yürekten sevgiler..

Yargılayanlara ise bir çift sözüm var..

Rabbimiz bile hemen cezasımızı vermezken sabrederken sizde ki bu yargılama merakı nerden ?

Üçüncüsü rica edilip istenilen şeylere neden cevap verilmiyor ve bir iki kanka vari insanlar kenilerinden başkasıyla neden konuşmuyor . Kaale almıyor madem burasi kankaların yazışma platformu o zmn biz çıkalım .. Haa öyle değil tabi diyorsanız lütfen faceden yada whatsapptan ya da diğer sosyal ağlardan yazışın. .

Amacım kimseyi yargılamak ve kırmak değil ama aynı muameleyi görmek isteyen ve yeni dostluklar kurmak isteyen, gerçekten yardıma ihtiyacı olan çok değerli bayanlar var burda..

Rabbimiz bile hemen cezasımızı vermezken sabrederken sizde ki bu yargılama merakı nerden ?

Ne oldu ki kardeş ? :31:

Bende yeni üyeyim. Ama burda samimiyet kurup birbiriyle yazışanlara birşey diyemem haklılar. Ama yeni üyelerede yardımcı oluyorlar. Bilemedim ki neye doldun sen canım ya..

Yargılamaya gelince orda haklısın. Çok sert şekilde bile yargılayanlar olabiliyor. O yüzden konu açarken dikkatli olmak ve bunları göze almak lazım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bende yeni üyeyim. Ama burda samimiyet kurup birbiriyle yazışanlara birşey diyemem haklılar. Ama yeni üyelerede yardımcı oluyorlar. Bilemedim ki neye doldun sen canım ya..

Yargılamaya gelince orda haklısın. Çok sert şekilde bile yargılayanlar olabiliyor. O yüzden konu açarken dikkatli olmak ve bunları göze almak lazım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim inan genelleme yapmadım. . Sadece düşüncelerimi söyledim. .

Ya bişe yazıyorsun cevap veren tınlayan yok.. Kaç keredir yazdım. . Neyse ya ben abaritiyorum belki de..
Bizde arkadaş mi Bulak yani ..

Fazla dikkat çekilmeyen konular öyle oluyor genelde..
Kişisel algılama lütfen..
Zamanla alışırsın :)

:34: katılıyorum..

yıllardır burdayım ve söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Belli bir grup var,onlarla aynı fikirdeysen yaşadın,ama değilsen vah haline

Ya bişe yazıyorsun cevap veren tınlayan yok.. Kaç keredir yazdım. . Neyse ya ben abaritiyorum belki de..
Bizde arkadaş mi Bulak yani ..
hangi konuya yazdınız. bakın eski üyeyim. ama ben mesela forumda öyle sohbetlere pek katılmam. konulara yazarım. bdv ye siyasete falan..
konumu açtınız cevap gelmedi. açarmısınız konuyu.

ben de buralarda yeniyim, genelde yorum yazıp geçiyorum :51:

burayı tapulu bir mal gibi görmektense sınıf gibi görmeye çalışın..

sınıfa sonradan gelen öğrenciyi, eski öğrenciler hemen aralarına alıp en gizli sırlarını açıklarlar mı?
ya da illa ki o öğrencinin her fikrine katılmak zorundalar mı?

kaldı ki,o yeni öğrenci de sınıfın eskileriyle aynı fikirde olmak, onların grubuna girmek zorunda değil :ssz:

zamanla kendi arkadaş grubu oluşacaktır :34:

takılmayın bu kadar, siz kendinizi ifade edebiliyorsanız birileri size cevap vermiş vermemiş ne önemi var :51:

şahsınıza karşı bir saldırı olduğunu düşünüyorsanız da editörler var, yöneticiler var :34:

aşırı derecede katılıorum..sadece yenı uyelere yapılmıo ben en eskı uyelerdenım yanı hepımıze yapıllıo.bısey tavsıye edıosun reklam dıyolar bı derdını yazıyosun sen utanmıomusun da bızımde kızlarımız varda vs gıbı sacma yorumlar..egolarını yenememıss malesef kısılerı oldugu gıbı hazmedemeyen ve ıcındekı pıslıklerı kusan kısıler her ortamda oldgu gıbı bu forumdada var takma yanı :51:

haklısın, katılıyorum
ben de her konuya yorum yapan biri değilim
ama fark ediliyor bahsettiğin durumlardan
zaman zaman bu siteden soğuyorum bu nedenler yüzünden
insanlar çok acımasız, çok ön yargılı
beddua eden bile gördüm
KK'nın kalitesini düşüren çok fazla üye var
ama yapılacak bir şey yok burası özgür bir platform
keşke bahsettiğin türden kişiler de bunun farkında olsalar...

Katılanlara Teşekkürler ...
olsun bizde güzel dostluklar kurarız Allahın izniyle ;)

çok hakılısınız.içimden gelenleri paylaşmışsınız.geçelerde bir konu açtım amacım sadece akıl almak yada tek benim başıma gelmediğini anlayıp içimi rahatlatmaktı. çok destek olanlarda oldu, çok yargılayıp eleştirenlerde oldu. ben kötü yorumları okuyunca dahada kötü oldum. konuyu açtığıma pişman oldum.birilerinin gerçekten beni haklı görüp sakinleştirmeye çalıştığı bir konuda eleştirenlerin olması beni suçlu kesinlikle yapmaz yada aşırı yargılamaya kimsenin hakkı olamaz. destek vermeyecekseniz olumsuz yorum bari yapmayın.bir insan çaresiz kalıp hiç tanımadığı birilerine içini açıyorsa yumuşak yorum yapmak gerekir diye düşünüyorum.....

ben de sankı ıssız çöle dusmus gıbı hıssedıyorum kımseden ses yok okadar uye var ama taaa gecmıs konualara cevap yazıyorlar bızım bır sorunumuz oldumu kımse cevap yazmıyor insallah mesajlarmızı görup yardımcı olacak arkadaslar cıkar bırsey paylasalım stres atalım derken daha cok stresoluyoruz burda

Back
X