Canım benim bu özenilecek birşey değil ki ama.. İnsanların emeği ve bilgisiyle bir yerlere gelmesi gerek.. Zaten hak etmeyen insanların haketmediği yerlerde olması nedeniyle sıkıntı yaşamıyormuyuz hep.. Bu tarz şeylere tevessül etmemek gerek..Ve artık bunun değişmesi lazım, herkeste kendince birşeyler yapmalı.. Hem bunun vicdani sorumluluğu da var, torpil yaptırarak başkasının hakkını gasp ettikten sonra insanlar, kazandığı paraları nasıl harcıyorlar yada nasıl rahat uyuyorlar merak ediyorum doğrusu.. Benim de o kadar çok hakkım yendiki mülakatlarda, (amiyane tabirle) hep dayısı olanlar yerleşti, ben ise bakakaldım.. Haksızlığa uğramak gerçekten çok can sıkıcı.. Ama ben birkez bile araya birilerini koymayı düşünmedim.. Çünkü birinin hakkını yemektense mağdur olmayı tercih ettim hayat boyu.. Hiç KPSS'ye girmeden hazine avukatlığına yerleşenleri biliyorum.. Umarım torpil ve adam kayırmanın olmadığı günler görürüz.. Haksızlıklar insanı daha çok kamçılıyor inan bana, kendimden biliyorum.. Şükürler olsun ki, kendi emeğimle ve başarımla birşeyler başardım.. Güzel günler diliyorum gamzelim..