bayanlar kırkınız çıkınca adet gördünüzmü?

TesterTester

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
228
30
44
benim kırkım çıktı beş gün sonra bel ağrısıyla yine başladı önce özürmü diye düşündüm doktorumu aradım adet olduğunu söyledi sekiz gün sürdü on gün geçti yine oldum doktorumu aradım adet gördüğümü ve emzirdiğim için normal olduğunu söyledi bakalım hayırlısı acaba sizin durumunuz nasıl benimki normalmi merak ediyorum..

valla canim bugun tam 55 gun oldu dogum yapali 20 gun sonra adetim bitti denecek kadar azalmisti sonra malum gusul falan bitti hala daha olmadim ben.canim nasil dogum yaptin sezeranmi normalmi?

valla canim bugun tam 55 gun oldu dogum yapali 20 gun sonra adetim bitti denecek kadar azalmisti sonra malum gusul falan bitti hala daha olmadim ben.canim nasil dogum yaptin sezeranmi normalmi?

annis senin kizinin ismi cok hosuma gitmisti kizimin adini asya koymustum 42gunluk gecen hafta dogum kaydi yaptirdik ecrini ekledik asya ecrin oldu ismi umarim ugur getiriryerimseniben

ben 48.günde adet oldum kızlar darısı size karnımdaki şilik indi gibi sıkıntı da gidiyo insan rahatlıyo sanki bugün tam 2ay bitti

benimde 40ımdan sonra 2-3 gün kesildi sonra tekrar başladı
ama kanamanın devamı mı yoksa adet mi anlayamadım
8-10gün sürdü bitti

X