• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bayanlar imdat...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Un1907

Fenerbahçe
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
30
0
36
İstanbul
Saçlarım nerdeyse kalçalarımdaydı ama çok kırılmıştı... Gittim kestirdim,kuaföre aynı modelde uçlarını al dedim...Ama o omuzlarımdan 1 karış aşağı ve tamamen katsız dümdüz kesti saçlarımı :( Eskisi gibi olmasını istiyorum...Saçlarımda kat yoktu ama üçgen duruyordu... O şekilde olması için ne demem lazım kuaföre? mirmirmirmir

Model dergileri vardır kuaförde herhalde ordan istedigin modeli secebılırsın bence.

uçlarından aldırıcam diyince öyle dümdüz kesiyolar benimde başıma geldi...katlı kesim diyince V şeklinde oluyor ya da sanırım onlar öyle diyince anlıyor....

şimdi gidip öyle dersen yaparlar ama biraz daha kısalır saçın...ya da uzamasını bekle uzarken kendisi V şeklini alıyor

bi arkadaşımında başına geldi canım, biraz daha kısalttı kuaförüne v şeklinde kes dedi, kuaför zaten kat veriyor ama sen yine de sağlama al kat olacak filanda de...

Back