kesinlikle far away bende çok kalıcıı buldum sonunda parfumumuzemuszemus
far away kış için çok güzel fakat yazın biraz ağır olabiliyor
kzlar eşimin burnu mu tıkalıdır nedir anlamadım lolita aldım sıktım bekliyorum ne güzel kokuyosun desin diye ses yok.dedim farketmedin mi yeni kokumu yoo demez miklava:neymiş yolda durdurup sormaya çekiniyomuş bazı bayanların kolkularını çok beğenip de klava:şöyle geçerken mis gibi buram buram kokan bir parfümünüz varsa söyleyin nolur.Burnuna burna sokçam parfümü klava:
bugün korka korka gittim hypnotic poison aldım black point ten.kampanya varmış 100ml aldığında 50ml hediye veriyolarmış.ben de ağırdır kullanamam diye küçük olandan hypnotic poison,büyük olandan da ultraviolet aldım her gün kullanırım diye.ben eve gelene kadar üzerime sıktığım poison çok güzel bi hal aldı.keşke büyük olandan alsaymışım diye hayıflandım kendi kendime.sonra benim küçük kuzen geldi (erkektir kendisi) burda çok güzel bi koku var deyip durdu hehe.ultraviolet de çok güzeldi aslında ama poisonun kokusu ultravioleti bastırdığı için poisonu daha çok beğendi.bence poison sana ağır gelmiyorsa kullanmalısın.bakalım bunu da farketmicek mi. :)
calvin klein & euphoria harika bir parfümmm kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?