bayanlar hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Tuğbacım Merhaba Bende mesajı attıktansonra farkettim tosbaanın mesaj tarihinin eski olduğunu :) gece saatinde pek dikkat edememişim. Ayrıca acıbadem hakkında bilgi verdiğin için çok teşekkürler. pahalı bir hastane doğru bizim özelsigortamız var belki o bizi para açısnda kurtarır ama ben bebişim için en doğru hastaneyi seçmek istiyorum (tabii şansa kalıyor bazen) henüz karar vermedim bakalım. Ertuğ oğluşunu öp benim için umarım kısa sürede bir kardeş yaparız ona..

Tuğbacım sigortanın bekleyiş süresini biz geçen hafta atlattık ve artık sigortam geçerli sanıyorum. Hamile kalabilirim. henüz hamile değilim fakat kısa sürede olabilir. sen de şanslısın ilgili bir doktor ve hastane bulabilmişsin. Büyükçekmece bize uzak mesafede maalesef. Ben bakırköyde oturuyor ve havalimanında çalışıyorum yani bu nedenle yakın civarda bir doktor ve hastane bulmak istiyorum. acil durumda ulaşabileceğim bir yer olmalı. Belki acıbademe birkaç kez gidip denerim yada medical park a bakalım buhafta karar verip kısa sürede bir doktorla görüşeceğim. hamilelik öncesi testleri yaptıracağım. doktor ve hemşirelerin sabit durmadığını görebiliyorum aslında özel hastanelerde böle..geçen sene gidebilirim dediğim doktorların çoğu hastanelerden ayrılmışlar.. hastane bilgisi ve fiyat bilgsi için teşekkürler. :) Ertuğ çok tatli bir bebiş burada maşşallah allah bağışlasın...Allah banada böle tatlı bi oğluş verir inşallah..

inşallah canım havalınında benim görümcem var biletsatış bilgi işlemdeydi genel müdürlük binasına aldılar daha yeni canım belki tanırsın.medical park a bak güzelim.en kısa zamanda hamile kalman dilegimle canım

Tuğbacım ben bir özel havayolunda çalışıyorum sanıyorum görümcenle tanışmamış olabilirim. biz apron içindeyiz...belki tanışırız bir şekilde.. Medical Park a bakarım canım dileklerin içinde teşekkürler...:)

heee ben seni thy çalışıyosun zannedttim ondan yazdım özelse tanışmamışınızdr canım.doğumun agustosa denk gelirde inş.burdan hep görüşürüz canım

tosbaacıım hamileymişsin yeni öğrendim çoooooook sevindimn allahım kucağına almayı nasib etsin canım yaaa yemin ederim kendi hamileliğimi öğrendiğim andaki heyecanı yaşadım. hayırlı olsun arkadaşım çooook dikkat et kendine bol bol yat dinlen olur mu?

kız kezban tarihine sendemi bakmadın kız geçen sseneki yazılanlar onlar yavyuuuuuuuuuuuuuuuuum yani tosba bizimle doğurdu

tuğbacıım tosbacık yani aylinimiz geçen yıl bebişini kaybetti şimdi tekrar hamileymiş trend(aylin)den öğrendim 4 aylıkmış galiba zaten cetvelinde de 18hafta yazıyo ondan tebrik ettim şeker.

ayliiiiiiiin çık ortaya aydınlat bizi yahuuu
canıııım bir sana bir nerii ye bir de barzey e hep dua ediyorum. senin haberinle mutlu oldum barzeyimi merak ediyorum. nericiğimin de iyi haberlerini bekliyorum
öptttttmmmmm

evet ya tamam tamam şimdi hatırladım kuşum ya kusura bakma ben unutmuşum doğurdu olarak hatırlıyorum hep yaaa inşallah bu bebegini saglıkla kucagına alacak arkadşımız

selam arkadaşlar ben doktorumu değiştiricem avcılar medıcana ya giden yada iyi olup olmadığını bilin varmı özgür hanıma gitmek istiyorum. yada bahçelievler avcılar arasındaki hastanelere giden iyi olup olmadığını bilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

hayatım ben avcılar hospital de yaptım doğumumu muhteşem bi doktorum vardı herkese de sölüyoum ...Sadullah yesevi ..Herkese tavsiye ederim ..dünyalar tatlısı dünyalar iisi bi adamdı...tavsiyem sonsuz...

selam arkadaşlar ben doktorumu değiştiricem avcılar medıcana ya giden yada iyi olup olmadığını bilin varmı özgür hanıma gitmek istiyorum. yada bahçelievler avcılar arasındaki hastanelere giden iyi olup olmadığını bilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba ben Bahçelievler Medicana ya gidiyorum doktorum Özlem Dülger memnunum kendisinden hastanede güzel, Avcılar Medicana da arkadaşımın ablası dogum yapmıştı zaten onun tavsiyesiyle medicana hastanesini seçtim

slm arkadaslar. 7.aya girdik bende hala karar weremedim hastane konusunda.bana yardımcı olurmusunuz? istanbuldayım..

bişi değil kübracım ya inşallh kafana yatar bu sölediklerimiz ben geçen cuma gittim tekrar doktoruma nasıl ilgilendi nasıl...hemde muayene 10 tl.hakkınızda hayırlısı olsun inşllh.

Back