Ş
şeker kız kendi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sevimlidxuxnya
Normal doğum fiyatı neden daha pahalı????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal doğum fiyatı neden daha pahalı????
canım sen hangi hastaneye gidiyosun
Kartaldakine canımcığım, orada da fiyatlar böyle de neden böyle onu anlamıyorum, doktoruma da soramadım:1no2:
normal daha ucuz olması gerekmiyor mu, ne saçma
SEN NENE HATUNA GİDİYODUN DİMİ CANIM NE KADAR ORDA MUAYENE ÜCRETLERİ VE DOĞUM ÜCRETLERİ MERAK ETTİMCok doru sölüyosun ama yeryerde aynı hemen hemen elimizden gelen bişi yok klava:klava:
SEN NENE HATUNA GİDİYODUN DİMİ CANIM NE KADAR ORDA MUAYENE ÜCRETLERİ VE DOĞUM ÜCRETLERİ MERAK ETTİM
BENDE KARTALDA OTURUYORUM AMA HANGİ HASTANE ADINI YAZMAMIŞSIN :sm_confused::sm_confused:
benim doğum allah nasip ederse istanbul haznedar hospitaliumda olacak
ssk ile anlaşmalı olarak fiyatları normal 850,00 ytl sezeryan 1.500,00 ytl inşallah normal doğum yaparım arkadaşlarrr Nihancığım fiyatları yeni aldım aklında bulunsun cnmm Şeniz
kızlar benim doktorum dogumu central hospitalde yaparsak dogumuma girebilecegini söyledi
fiyatlar normal:800
istege baglı sezeryan :1750
zorunlu sezeryan:1500
ama bu fiyatlar ssk indirimli fiyatlar doktorum dışarıdan gelecegi için ssk karşılamıyomuş doktorum fiyatı belirleyecekmiş. ne yapsam bilmiom daha dr la fiyatı konuşmadık ama muhtemelen bu fiyatlardan çok yüksek olacak kızlar bana akıl verin bide bu hastane hakkında bilgisi olan varmı?
saol cnmcım teşekkür ederim Şeniz
ben salı günü kuzenimin doğum yaptığı hastanedeki doktoruna gidicem inş bu gidişim son olur ve artık içime siner :) üsküdarda özel hospital turk .
salı döndüğümde yazdıklarımdan son durumu anlarsınız zaten :) :uhm: