bayanlar hangi hastanede doğum yapacaksınız?

bende izmir özel çınarlı doğum hastanesinde doğurucam kısmetse.ssklılara 1.500ytl özel 2.500ytl ama muhteşem bi hastane çok metnini duydum.türkiyede ilk epidural anesteziyle doğum uygulayan hastaneymiş.inşallah terslik olmaz da orda doğururum

Cok doru sölüyosun ama yeryerde aynı hemen hemen elimizden gelen bişi yok :oklava::oklava:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim doğum allah nasip ederse istanbul haznedar hospitaliumda olacak :emir_bebek:
ssk ile anlaşmalı olarak fiyatları normal 850,00 ytl sezeryan 1.500,00 ytl inşallah normal doğum yaparım arkadaşlarrr :emir_bebek: Nihancığım fiyatları yeni aldım aklında bulunsun cnmm Şeniz

benim doğum allah nasip ederse istanbul haznedar hospitaliumda olacak :emir_bebek:
ssk ile anlaşmalı olarak fiyatları normal 850,00 ytl sezeryan 1.500,00 ytl inşallah normal doğum yaparım arkadaşlarrr :emir_bebek: Nihancığım fiyatları yeni aldım aklında bulunsun cnmm Şeniz

saol cnmcım teşekkür ederim Şeniz
ben salı günü kuzenimin doğum yaptığı hastanedeki doktoruna gidicem inş bu gidişim son olur ve artık içime siner :) üsküdarda özel hospital turk .
salı döndüğümde yazdıklarımdan son durumu anlarsınız zaten :) :uhm:

ben izmitte oturuyorum konak hastanesinde olacak inşallah sezeryan 3 milyar özel sigortamız olduğu için büyük bir kısmını kaşılıyor yinede pahalı tabikiCADIARZU

size en güzel hastanenin adresini vereyim ssk bağkur varsa 150 ytl doğum yoksa 400 muayene ssklı 25 ssksız 40 ama mükemmel ilgileniliyor istanbulda burası batı bahat hospital reşat bahat özellikle ben hiç birşey demiyorum sadece muayene olun

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim doktorum dogumu central hospitalde yaparsak dogumuma girebilecegini söyledi
fiyatlar normal:800
istege baglı sezeryan :1750
zorunlu sezeryan:1500
ama bu fiyatlar ssk indirimli fiyatlar doktorum dışarıdan gelecegi için ssk karşılamıyomuş doktorum fiyatı belirleyecekmiş. ne yapsam bilmiom daha dr la fiyatı konuşmadık ama muhtemelen bu fiyatlardan çok yüksek olacak kızlar bana akıl verin bide bu hastane hakkında bilgisi olan varmı?

kızlar benim doktorum dogumu central hospitalde yaparsak dogumuma girebilecegini söyledi
fiyatlar normal:800
istege baglı sezeryan :1750
zorunlu sezeryan:1500
ama bu fiyatlar ssk indirimli fiyatlar doktorum dışarıdan gelecegi için ssk karşılamıyomuş doktorum fiyatı belirleyecekmiş. ne yapsam bilmiom daha dr la fiyatı konuşmadık ama muhtemelen bu fiyatlardan çok yüksek olacak kızlar bana akıl verin bide bu hastane hakkında bilgisi olan varmı?

Elif bemn bu hastaaneyi ilk ddefa duydum , dr dıişardan gelince en az 1000 ytl diyorlar .
o nedenle hastane dr sini tercih ettim ben. bu fiyalar son indirimli hali sanırım , bizim hastanedede fiyatlar bu rakama kadar düşmüş :teytey:

saol cnmcım teşekkür ederim Şeniz
ben salı günü kuzenimin doğum yaptığı hastanedeki doktoruna gidicem inş bu gidişim son olur ve artık içime siner :) üsküdarda özel hospital turk .
salı döndüğümde yazdıklarımdan son durumu anlarsınız zaten :) :uhm:

Ayyyy Nihancığım , bilmiş de yazmış sanki, baksnıza bu gidişim inşallah son olur diye , son oldu bak, elvin sana dileğini yerine getirdi, ve madem Annecik sabredemiyor, geleyim bari dedi...
Maşallahh yeğenime benimmm :nazar:

Back