bayanlar hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Bende çekirge doruk hastanesine gidiyorum fatma güray doktorum
normal 700,00
epidural normal 900,00
sezeryan 950,00
epidural sezeryan 1150 yada 1250 idi

kızlar çoook şanslısınız seçme hakkınız var hem hastane hemde dr bizim burda sadece devlet hastanesi var seçenek yok yani ...

evet canım çalışıyorum, yoruldum artık ama hem iş hem ev hem hamilelik zor gidiyo..
bu hafta çıkabilirim işten:))

slm arkadaşlar doğum için hastane araştırırken sizin sohbetinize tanık oldum siz artik yolun sonuna gelmişsiniz ama tecrübelerinize dayanarak bilgi almak istedim.tosbaa cım bende Aylin hn hastasıyım bduzu ne gidiyorum doğum için henüz bişey konuşmadık ama tercihi Bköy acıbadem yönünde.tesadüf bende amniosentezimi Ozlem hn yaptırmıştım demekki birbirimizi takip ediyoruz.Aylin hn çok şeker birisi beni başından beri adım adım gebeliğe hazırladı onun içinde bu saatten sonra dr değiştiremem zaten.sizler Acıbademin doğum ücretlerini biliyorsunuz sanırım özel sağlık sig var ama kontroller ve amniosentez ordan karşılanınca teminattan gidiyor yarın kontrolüm var konuşmaya çalışacağım Aylin hn ile ama eğer yazarsanız çok memnun olurum.bu arada rabbim bir an önce sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.cinsiyeti ne bebişin?

AVİCENNA UMUT HASTANESİ / KARTAL
Burda karar verdik son olarak kızlar doğumu, hem cocuk doktorları cok iyi hem doğumlarda cok başarılılar,Fiyatlarıda cok uygun Sgk ile yaptıkları anlaşma şuan sürüyor ama benim doğuma kadar ne olur belli deil

kızlar ben özele gidiyorum medicell e doktorumun colan hastanesiyle anlaşması var.beylikdüzü nde oturuyorum evimede yakın colan hastanesi ama hastaneyi pek begenmedim açıkcası.blkide korktugumdan.ama dokdorum süper herşeyi ayrıntısıyla anlatıyo saatlerce ondan cesaret alıyoruz eşimle colan da yapam inş.:çok üzgünüm:

selam bayanlar bilginiz olsun bütün hastanelerde ssk ile anlaşmalı olanlar için konuşuuyorum normal doğum fiyatı :81 ytl sezeryan fiyat:200 oldu bu yasayı kabul etmeyenlerde ssk il anlaşmalarını bitirdi.Örneğin ben nene hatuna gidiyorum dün telde konuştuğumda şoka girdim ama bence başka yerden kar etmek için kesin tek kişilik oda fiyatları değişir sizlerde öğrenirsiniz yakında benim gibi muayene ücretleride 30ken artık 11 mil olmuş bilginize...

canım bende nenehatuna gidiyorum..senin doktorun kim..

bende bugün bi yakınımdan duydum fiyatların düştüğünü...son ayımıza geldi ama muayene ücretlerinin düşmesi olsunnn

ben dünya doğum hastanesine gidiyorum diyarbakırdaki en iyi hastane valla devlet hastaneleri bile bıçak parası yatak parası adı altında para alıyo biraz fazla verip özele gitmek daha mantıklı hem daha hijyenik....

bende yarın için central hosp. den randevu aldım muayne ücreti 12 ytl miş. acaba bu indirim dogum fiyatlarınıda etkilemişmi?

Ben özel gaziosmanpaşa hastanesinde doğum yapıcam muayene 80 ytl..Aslında bu zamana kadar başka bir hastaneye gidiyordum orada muayene 50 ytl idi.1.5 senedir çalışmıyordum bu yüzdende sigortam yoktu.ama 4 ay önce 2 aylığına bir işe girdim tanıdık yanına orda sigorta yaptılar ama sigortadan yararlanmam için agustosun 5 ini beklemem gerek benneyaptımki benimde bebişimin doğum tarihi agustos 5-6 bakalım o zamandan önce dogurursam sigortadan faydalanamıcam..kısmet artık
Benim hastanemde normal dogum:1.300 falan
sezeryan:2 ytl

sağlık sigortam var canımcım, zaten rutin kontrollerimde orda oluyoo, alıştım birde artık dr'uma hastaneye..
inşallah bir aksilik olmazsa acıbadem'de yiz ağustosta:))

Sevgili Tosbaa8 öncelikle umarım sorunsuz salıkla bir çırpıda bebişini kucağına alırsın.
Bakırköy acıbademde hangi doktora gidiyorsun tavsiye edebilir misin ? çok teşekkürler şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…