- Konu Sahibi sevimlidxuxnya
-
Merhaba Tosbaa8 ben forma yeni katıldım, allah nasip ederse benimde doğumum Bakırköy Acıbadem'de olacak.. Doktorun kim?
Benimkide 10 Ağustos çıktı USG ye göre doğum tarihim inşallah karşılaşırız orada :))Özlem Hanım'a Salı günü 4D çektirdim. Bebekte koroid pleksus kisti gördüler bu konuyu doktorum Prof. Dr. Cihat Ünlü ile paylaştı Cihat Hoca bu kistin farklı yerlerde bir ikincisinin olmadığını o yüzden 25.-26. haftalar gibi kendiliğinden kaybolacağını söyledi.. Ama tahmin edersinki ben yinede takıntı oldum bu konuya, sağolsun Cihat Hoca tedirginliğimi farketti, bugün benimle birebir görüşmek için yanına davet etti akşam olması için heyecanla bekliyorum. Özlem Hanım'da Cihat Hoca'da Emine hemşireyi bilirsin :) hepsi çok deneyimli insanlar sanırım birşey olsa hemen müdahale ederdi diye düşünüyorum. Ama tedirginim doğal olarak.
bende karar veremedim bir türlü deli olcam valla.
şimdi etlik dogumeviine gidiyorum ama kafam göre bi dr bulamadım.:1no2:
büyük dogumda var bi dr çok tavsiye ettiler ama hastane hakkında o kadar olumsuz şey duydum ki karar veremiyorum. hem yeri de uzak biraz ama dr da çok önemli.
bir türlü çıkamıyorum işin içinde oooof ooooffff.:uhm::uhm::uhm:
slm izmirli yokmu hiççççç ben izmir çınarlıyı düşünüyorum ama tam karar veremedim belki özel gazi ünv. hataneside olabilir
slm izmirli yokmu hiççççç ben izmir çınarlıyı düşünüyorum ama tam karar veremedim belki özel gazi ünv. hataneside olabilir
sevgılı annelerrr,
Ben Antalya dayım
su anda doktor ve tahlıl le rıcın jınefem e gıdıyorumm..
bır sıkıntı olmasa dogumu orda yapmayı dusunuyorum
sanırım mehtap da ben den fıyat beklıyordu jınefem ıcın.
bu hafta konsutum fıyatları
ssk ıle gıdersek sezeryan 2.000 ytl epıdural ıcın art 250 alıyorlar.
normal fıyatı 2.500 ytl. epıdural ıcın yıne 250 ytl alıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?