bayanlar hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Merhaba Tosbaa8 ben forma yeni katıldım, allah nasip ederse benimde doğumum Bakırköy Acıbadem'de olacak.. Doktorun kim?

aa ne kadar güzel benim muhtemel tarih 04.08 gözküyo ama dr 20 temmuzdan bekleyebiliriz demişti...
ama ben asıl beylikdüzü acıbademde aylin tatlıadıma gidiyorum.
doğumum bakırköy acıbademde olacak Allah nasip ederse
bakırköydede özlem pata'ya ileri düzey ultrason muayenesi oldum.

senin doğum tarih ne zaman canımcım, belki aynı anlarda orda oluruuz:))

hmm anladım canım, tedirgin olmakta çoook haklısın gerçekten insanın bebeği söz konusu olunca akan sular duruyor.
aslında benim pek bildiğim bir konu değil.
özlem hanımla emine hemşire cihat hocayla bende 18. haftamda bayağı görüşmüştüm. o haftada bende amniyosentez atlattım, allah'a şükür iyi çıktı sonuçlar ama riskli işler biliyosun.
o zamnda beni çok rahatlatmışlardı.
eminim cihat hoca bu akşam sana gerekli tüm detaylardan bahsedecektir, merak etme canım..
herşeyin hayırlısı olsuun, bebişlerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza..

22 hafta olduk bizde..
evet amniyosentezi ikili testimdeki riske göre değerlendirip yaptılar.
ikili test %90, üçlü test %60 hassasiyet gösteriyomuş.
Allah korusun öyle şeyler getirme aklına, zaten bu konularda drlara güvenmekten başka hiç bir şansımız yok..
senin ikili sonucun iyi, ultrason görüntülerin iyi onun için bir sorun olacağını sanmıyorumm.
güzel şeyler düşün olur mu?

evet canım çalışıyorum, yoruldum artık ama hem iş hem ev hem hamilelik zor gidiyo..
bu hafta çıkabilirim işten:))

slm izmirli yokmu hiççççç ben izmir çınarlıyı düşünüyorum ama tam karar veremedim belki özel gazi ünv. hataneside olabilir

Benim dr um da etlik ssk dan ama ben özel muayenehanesinde takip ediliyorum. Hakan Turan kesinlikle tavsiye ederim. Tüm ailem ve arkadaşlarımız cok memnun yaklaşımından.

kısmet olursa özel sema hastanesin de prof.dr.ahmet göçmen tarafından yapılacak

slm izmirli yokmu hiççççç ben izmir çınarlıyı düşünüyorum ama tam karar veremedim belki özel gazi ünv. hataneside olabilir

selam arkadaşım ben de aynı şeyi yazacaktım izmirli yok herhalde başka.ben smyrna ya gidiyorum şu anda.benim ikiz gebelik eğer erken doğum riskim olursa ege ye göndericek dr um gerekmezse kesinlikle smyrna da yapıcam çünkü tüm çalışanları tanıyorum.benim tüpbebek o nedenle ameliyathanedeki herkezi tanıyorum ve güven de hissediyorum. ama ege den biraz korkuyorum

arkadaşlar,
doğum yapacagınız hastaneyi neye göre seçiyorsunuz bilmiyorum ama benim ilk kriterim hastanede iyi bir "bebek doktoru"nun olması. Çocuk doktoru değil "bebek doktoru" sizde bulunduğunuz şehirdeki hastanelerde öncelikle bunu araştırın derim ben.

Ben Ankara dayım ve sanırım fikrimiz değişmez ise Özel Fatih Hastanesi var Ayrancı da, orada bebeğimizle buluşacağız. :)))))

merhaba bende maltepe sema da düşünüyorum maliyet olarak yüksek olduğunu duydum ama arkadaşım orada yaptı dogumunu çok memenun ortamı çok güzel ilgi çok güzel şuan aklımda başka bi hastane yok muhtemelen sema da olacak

bend ebi aksilik olmassa üsküdar zeynep kamilde yapıcam oglumuda orda yapmıştım memnun kalmıştım bunalrıda hayırlısıyla orda yapmak istiyorum..

cnm bende bılge hastanesın deyaptım yanı ıyı okadar pahalı degıl 4500 cıvarı benım dogumlarımkolay oluo hasteneye gıdıorum dogum oluo allah herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın

sevgılı annelerrr,
Ben Antalya dayım
su anda doktor ve tahlıl le rıcın jınefem e gıdıyorumm..
bır sıkıntı olmasa dogumu orda yapmayı dusunuyorum
sanırım mehtap da ben den fıyat beklıyordu jınefem ıcın.
bu hafta konsutum fıyatları
ssk ıle gıdersek sezeryan 2.000 ytl epıdural ıcın art 250 alıyorlar.
normal fıyatı 2.500 ytl. epıdural ıcın yıne 250 ytl alıyorlar..

merhaba dilosum...bende antalya manavgattayım...dogumum manavgatta olucak..ama senden ricam olucak..ikinci bir doktora bir kerede olsa görunmek istiyorum...antalyada ii bir doktor varmı..yardımcı olursan çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…