• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar göz kapağı düşüklüğü için yardımınıza ihtiyacım var

cupra

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
10
1
16
Aydın
arkadaşlar doğuştan göz kapağı düşüklüğüm var şimdi alerji öiyop ve astigmatım olduğundan dolayı iyice düştü..ünv arkadaşlarımın ne kullanıyorsun uyuyormusun benzeri sorularından bıktım.Özelliklede bağımlı muamelesi canımı sıkıyor daha önce bu ameliyatı yaptırnalar ve doktor tavsiyesinde bulunursanız sevinirim bu arada gerçekten ameliyat olanlar ve doktorlarla anlaşmalı kişiler msj atmazsa sevinirim..

Merhaba, sana bu konuda üç doktor tavsiye edebilirim. Yakın zamanda tesadüfen bir arkadaşımızın başına gelen elim bir kazanın akabinde göz kapğıyla ilgili operasyonların adeta uzmanı oldum diyebilirim.

doktorların isimleri ;

Akın Banaz(acıbadem), Tayfun Türkaslan(estetik port) ve Ümit Beden(Memorial)

Eğer ücrette uygunluk arıyorsan tabi acıbadem ve memorial biraz pahalıya kaçabilir. Karar senin. Tavsiye benden. Tayfun Bey'e ben de başka bir operasyon olucam zaten çok yakında. İlgilenirsen numarasını gönderebilirm.

sevinirim gercekten :) tayfun beyi duydum ama cok fazla kararsızım sorun bu fiyatına pek takılmıyorumda istediğim gibi olsun yeter :S

arkadaşlar doğuştan göz kapağı düşüklüğüm var şimdi alerji öiyop ve astigmatım olduğundan dolayı iyice düştü..ünv arkadaşlarımın ne kullanıyorsun uyuyormusun benzeri sorularından bıktım.Özelliklede bağımlı muamelesi canımı sıkıyor daha önce bu ameliyatı yaptırnalar ve doktor tavsiyesinde bulunursanız sevinirim bu arada gerçekten ameliyat olanlar ve doktorlarla anlaşmalı kişiler msj atmazsa sevinirim..

Merhaba,

benim doğuştan göz kapağımda pitosiz var(göz kapağı düşüklüğü) 7-8 kez operasyon geçirdim o zaman ankara göz bankasında olmuştum benimde alerji ve farklı nedenlerle şu an göz kapağım hızla düşüyor Bende geçen hafta dünya göz hastanesinde levent akçaya gittim bu konuda istanbulda levent bey ve şafak karslıoğlu çok iyi olarak bilinir. Dünya göz hastanesi 2 göz kapağındaki pitoz ameliyatı için 9150 TL maliyet çıkardı fakat bu ücreti şu an hemen vermek bizim için zor bende devlet kanalıyla bu ameliyatı yaptırabileceğim bir hastane ve hoca arıyorum bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Ben İstanbul Anadolu yakasında annem için bi doktor araştıyordum.Göz kapağı düşüklüğü için..Sonra Serkan Yıldırım'ı buldum.Görüştüğümüz gün ameliyat günü aldık.Annem ameliyatını oldu çok şükür herhangi bi sorunla karşılaşmadık.6 ay kadar geçti üstünden izleride gayet iyi,gidip görüşmesini tavsiye ederim.

Ben İstanbul Anadolu yakasında annem için bi doktor araştıyordum.Göz kapağı düşüklüğü için..Sonra Serkan Yıldırım'ı buldum.Görüştüğümüz gün ameliyat günü aldık.Annem ameliyatını oldu çok şükür herhangi bi sorunla karşılaşmadık.6 ay kadar geçti üstünden izleride gayet iyi,gidip görüşmesini tavsiye ederim.

teşekkürler :) ameliyat oldum ben izmir de geçmiş olsun annenize..

Back