Bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var!!!

poyrazinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
874
145
333
Kızlar aynı konuyu olması gereken yere açtım ama sanırım burası daha aktif o yüzden buraya da kopyala yapıştır yapıyorum..

Arkadaşlar eşimle Karaca züccaciye ve Karaca Home ürünlerinin birlikte satılabileceği bir Karaca bayiliği açma fikrimiz var...Ama cesaret edemiyoruz..Sizin karaca ürünleri hakkında düşünceleriniz neler??Bu çok önemli benim için..Şu çeyiz kampanyaları falan çok cazip geliyor insanlara..Birde karaca home ürünleri reklamlarda dönüyor hani İstanbul nevresimleri falan...baya bi rağbet görmüş sanırım.
Genel hatlarıyla durumumuzu anlatacak olursam...50.000 nüfuslu bir yerde yaşıyoruz il merkezi ama küçük bir yer..en işlek caddesinde iki katlı bir dükkanımız var..Burada kendi işimizi yapmayı çok istiyoruz.Eşimin karacada çalışan yönetici,bölge sorumlusu,satış danışmanı arkadaşları var satılan ürünler hakkında bilgi verebiliriz ona göre ürün getirirsin falan diyorlar ama emin olamıyoruz.
Bence kafamdaki soruların cevabını sadece bayanlardan alabilirim..Karaca ürünleri hakkında en gerçek bilgileri sizlerden edinebilirim diye düşünüyorum..tercih ediyormusunuz veya etmiyormusunuz ve neden???cevaplarsanız çok sevinirim kızlar...

Ben evlenirken A-dan Zye tencere takimi caydanlik cezve takimi yemek takimi catal bicak kasik herseyi ordan aldim.yemek takimi haric digerlerini ordan aldigim icin bin pismanim tek soyleyebilecegim bu arkadasim.

Ben evlenirken A-dan Zye tencere takimi caydanlik cezve takimi yemek takimi catal bicak kasik herseyi ordan aldim.yemek takimi haric digerlerini ordan aldigim icin bin pismanim tek soyleyebilecegim bu arkadasim.

hmm memnun kalmadın demek...neden pişmansın kullanışlı olmadığı için mi yoksa başına birşeymi geldi takımlarının?eğer öyleyse garantisi var diye biliyorum..bu arada sağol yorumun için..

Son düzenleme:
Karaca marka ürünlerden memnun olmayan pek insana rastlamadım ben. :)

Valla keske o zamanlar aklima gelseydi de fotograf cekseydim.
Tencereler geldiginde kulplari kirikti,1 tanesinin kapak cami tuzla buz olmustu.aldigim kahvalti catal bicak seti yere duser dusmez kiriliyor hic es gecmedii :)))
Cok ugrastim ben onlarla da neyse yazmayayim daha :)

Onları değiştirebilirsiniz aslında..siz bayiden mi aldınız yoksa karaca satan herhangi bir yerdenmi?

Ben çevremde pek şikayetçi olana rastlamadım. Tabi ki hiç şikayet eden yok diye bir şey yok. Her marka üründe olduğu gibi, sizde sorun yaşamış olabilirsiniz. Ama genel olarak iyi ve tercih edilen bir marka olarak biliyorum ben. Aslında ürünlerin kalitesi yanında, müşteriyle satış sonrası ilgileri de çok önemli. Değiştirme şansınız olması lazım diye biliyorum ben. Şikayetlerin yazıldığı bir site var, oraya hangi marka hakkında olursa olsun şikayet bildirimi yaptığınız zaman, mutlaka kısa sürede geri dönüş alıyorsunuz, aklınızda bulunsun. :)

Onları değiştirebilirsiniz aslında..siz bayiden mi aldınız yoksa karaca satan herhangi bir yerdenmi?

bayiden almistik yalniz babamlarin oturdugu yerden evlendigim icin baska ile getirilmisti urunler kendileri gelip almadi bizim goturmemizi istediler onca seyi nasil gotureyim kaldi oyle cok uzulmustum.
Ama dedigim gibi yemek takimlarindan memnunum 3 yildir renklerinde en ufak bir bozulma olmadi.ben sadece kullandigim urunler kadariyla yorum yapmaya calistim.belkide benim sanssizligimdi

evet bende katılıyorum.benim de geçen yaz emsandan aldığım yemek takımı eksik çıkmıştı aldığım yerle epey uğraştım.sonra bahsettiğin siteye yazdım.eksiklerim geldi.bir de üstüne ütlük yetkili biri arayıp son durumun ne olduğunu eksiklerimin tamamlanıp tamamlanmadığını sordu.

ben karaca iyi diye biliyorum .. ozellikle reklamlardaki tabak desenlerine bitiyorum valla ..
yurt di$indayim, bu sene in$ karaca dan bi$eyler alip gelmeyi du$unuyorum burda bulamiyorum malum ...
eltimde tenceresi vardi çok ho$ gorunuyor, boyle hafif yaayik olan , dibe tutmuyomu$ en onemlisi bu tabi :)

a dan z ye bende karacadan aldim aldigimda bir tabak kirik cikmisti hic sorun yapmadan hemen degistirdiler.cok memnunum ben 3-4 yil oldu hala yeni cikan modeller kadar güzeller.. karaca, her yilin modasi:)) bu arada günlk kullanim icin porselen sapli catal bicaklar sert düsünce kiriliyo gercekten

benim çeyizimde de karacanın nevresim takımı var. dört mevsim olandan. çok severek aldım ve diğer modellerde de aklım kaldı

Genel olarak bayanlar tarafından tercih ediliyor sanırım..Aksilikler mutlaka çıkıyodur ama işini düzgün yaptıktan sonra bi sorun çıkmaz sanırım...Müşteri memnuniyeti önemli bu konularda.

benim çeyizimde de karacanın nevresim takımı var. dört mevsim olandan. çok severek aldım ve diğer modellerde de aklım kaldı

Karaca Home ürünlerine bende bayılıyorum..Çok değişik ürünleri var tasarımları harika ama kalitesi nasıl acaba?birde fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz diğer markalara göre pahalımı??

bende evlenirken karacanın setlerinden aldım. gayet memnunum. ama fiyatlar biraz normalin ustunde oldgu için bulundugun ilin ekonomik durumu önemli ve nüfus da cok azmış. hayırlısı

bende evlenirken karacanın setlerinden aldım. gayet memnunum. ama fiyatlar biraz normalin ustunde oldgu için bulundugun ilin ekonomik durumu önemli ve nüfus da cok azmış. hayırlısı

beni de tek düşündüren o canım.ekonomik durumu genel olarak iyi olan biryer.yani 50 yaş üstü kokoşların en çok bulunduğu il bile diyebilirim :))ama nüfus az işte nereye kadar alacaklar???aynen hayırlısıysa olsun değilse olmasın diyelim...

ben henüz kullanmadığım için bişey diyemiyorum. eve gelince açtık takımı baktık, nevresimi dört mevsim olduğu için yatak örtüsü olarak da kullanılabiliyor, baya güzeldi. ama yastık kılıfı çok ince elimi soktum elim belli oluyordu. başka da ürün almadığım için bilmiyorum. birkaç yıkamadan sonra akıbetleri belli olur. diğer markalardan henüz almadığım için fiyat karşılaştırması yapamıyorum. benim aldığım ürün çift kişilik 105 lira.

Aynı konu için birden fazla konu açmayın lütfen.

Burdan devam edebilirsiniz;
http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer/610698-bayanlar-fikirlerinize-ihtiyacim-var.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…