- 1 Ağustos 2012
- 874
- 145
- 333
- Konu Sahibi poyrazinannesi
-
Ben evlenirken A-dan Zye tencere takimi caydanlik cezve takimi yemek takimi catal bicak kasik herseyi ordan aldim.yemek takimi haric digerlerini ordan aldigim icin bin pismanim tek soyleyebilecegim bu arkadasim.
Karaca marka ürünlerden memnun olmayan pek insana rastlamadım ben. :)
Valla keske o zamanlar aklima gelseydi de fotograf cekseydim.
Tencereler geldiginde kulplari kirikti,1 tanesinin kapak cami tuzla buz olmustu.aldigim kahvalti catal bicak seti yere duser dusmez kiriliyor hic es gecmedii :)))
Cok ugrastim ben onlarla da neyse yazmayayim daha :)
Valla keske o zamanlar aklima gelseydi de fotograf cekseydim.
Tencereler geldiginde kulplari kirikti,1 tanesinin kapak cami tuzla buz olmustu.aldigim kahvalti catal bicak seti yere duser dusmez kiriliyor hic es gecmedii :)))
Cok ugrastim ben onlarla da neyse yazmayayim daha :)
Onları değiştirebilirsiniz aslında..siz bayiden mi aldınız yoksa karaca satan herhangi bir yerdenmi?
Ben çevremde pek şikayetçi olana rastlamadım. Tabi ki hiç şikayet eden yok diye bir şey yok. Her marka üründe olduğu gibi, sizde sorun yaşamış olabilirsiniz. Ama genel olarak iyi ve tercih edilen bir marka olarak biliyorum ben. Aslında ürünlerin kalitesi yanında, müşteriyle satış sonrası ilgileri de çok önemli. Değiştirme şansınız olması lazım diye biliyorum ben. Şikayetlerin yazıldığı bir site var, oraya hangi marka hakkında olursa olsun şikayet bildirimi yaptığınız zaman, mutlaka kısa sürede geri dönüş alıyorsunuz, aklınızda bulunsun. :)
benim çeyizimde de karacanın nevresim takımı var. dört mevsim olandan. çok severek aldım ve diğer modellerde de aklım kaldı
bende evlenirken karacanın setlerinden aldım. gayet memnunum. ama fiyatlar biraz normalin ustunde oldgu için bulundugun ilin ekonomik durumu önemli ve nüfus da cok azmış. hayırlısı
Karaca Home ürünlerine bende bayılıyorum..Çok değişik ürünleri var tasarımları harika ama kalitesi nasıl acaba?birde fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz diğer markalara göre pahalımı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?