bayanlar bilgisi olan cevap yazabilir mi

tedirginkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
626
103
38
Ankara
2 ay önce doktora gitmiştim adet düzensizliğinden ultrasonda baktı kız olduğum için ve 5 mm çapında bir kistim var çok önemli değil dedi ama ilerde çocuk yapmama engel olabilir mi ve nasıl kurtulabilirim bu kistten. ayrıyeten ultrasona baktıktan sonrada vajina duvarları dar dedi bu ne demek kendisine soramadım devlet hastahanesi çok koşuşturmacalıdır bilirsiniz bu durum benim adet düzensizliğimi tetikliyor olabilir mi dar olması evlendiğimde ilk gecemde sıkıntı yaratabilir mi..

mrb canım önce bende de çıktı evet engel değil ama yinede önlem olsun diye soğan kürü kullan hem rahim duvarı için hemde kist için çok iyi

Benim bir tanidigim 45 yaşinda hiç evlenmedi. 5 cm ilk kist cikti.üstten muayene etti.3 -4 ay doğum kontrol hali kullandı ve geçti.diğer konu hakkında fikrim hiç yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama bunun ki 5mm çokçok küçük hiç engel olmaz ki

Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için. Aslında hap kullanacaktım ama tedavi yarıda kaldı ikinci kez muayeneye çağırdı gidemedim o kist orda duruyor su an ve önlem almazsam sanırım buyuyecek . canm soğan kuru ahmet marankinindi sanirsam onu bir kere daha deniyim ve rahim darlığı değil duvar dar dedi anlamadım

5 mm çok kücükmüş.benim gecen ay 4 cm ilk kistim vardi.soğan kuru ile gitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…