bayanlar bi bakarmısınız:)?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yumi

askerime aşığım
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
1.385
0
116
İstanbul
merhaba bayanlar,ben ne zamandır huzur evi veya çocuk esirgeme kurumlarına gitmek istiyorum gönüllü olarak zaman buldukça gidip onların saçını okşamak,bişeyler öğretebilmek,biraz olsun mutlu etmek istiyorum...bu hafta bunu hayata geçirmek istiyorum ve aklıma geldi;istanbullu bayanlar gelin birlikte gidelim,ne kadar çok kişi olursak iyidir,onlara bir kaç saat ayırmakla başlayalımmı bu güzel işe ne dersiniz?

huzurevi ya da yuvalara gitme işini duyursak çok katılmak isteyen olabilir. ben de maddi olarak çok bi yardım yapamıyorum öğrenciyim ama gidip orada çocuklarla oynamak yaşlılarla sohbet etmek istiyorum.

örneğin ayda bir iki kez bir huzur evi seçilse ve o hafta müsait olan 5-10 kişi oraya gitse. evimizde kekler kurabiyeler yapar götürürüz. her gidişte aynı kişilerin gelmesi de şart değil. o tarih ve yer kime uyuyorsa o kişiler gelir. bir arkadaşım okulun sosyal sorumluluk kulübü için huzur evi ziyaretleriyle ilgileniyordu. birçok huzur evindeki yaşlılar artık çok düşkün durumdaymış. oturup sohbet edebilecek durumda değillermiş. bu durumda yuvalara gitmek belki daha mantıklı olabilir. yetkililer izin verirse çocuklara şarkı öğretebiliriz, masal okuyabiliriz. anaokulu öğretmeni olan bayanlar bize fikir verebilir.
ne bileyim 2 dakika düşündüm bunlar geldi aklıma.
benim gibi bu konuda istekli olan varsa burada konuşsak?
çocuk sahibi olamayan bayanlar var forumda. onlardan gelmek isteyen olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…