Kreş ortamındaki kamera görüntülerinin,evet bu da bi seçenek tabi ama ben kreşi kamerayla izleyebilirm diye mantıklı geliyor kime güvenip birakabilirsin ki off dediğim gibi nereye çeksem elimde kalıyor
aksam uykumuz o kadar dakik ki 8,45 dedikmi uyuyo oluyoruz ama en fazla 45 50 dk sürüyor beşiğine yatırdığım anda uyanıp ağlıyor tırmanmalar uykusunda emekleme inleme kalkıp basını oraya buraya atma sabah kadar sürüyor bu durum ayakta sallanmaya alışkın olduğu içinmi acaba bilemiyorumKızım 11 aylıkken gündüz iki kez uyurdu ....akşam 8/9 arasında uyutur sabah da 6-7 arasında ayakta olurdu.Cocugunuzun içinden dusmeyecegi kendi yatağı olmasını ve uyku işaretlerini görünce yatağına yatırılmasıni tavsiye ederim
Evet ...kendi başına uykuya geçmeyi bilmediği için uykuya geçişte sorun yaşıyor ve alıştıgi rutini istiyor.aksam uykumuz o kadar dakik ki 8,45 dedikmi uyuyo oluyoruz ama en fazla 45 50 dk sürüyor beşiğine yatırdığım anda uyanıp ağlıyor tırmanmalar uykusunda emekleme inleme kalkıp basını oraya buraya atma sabah kadar sürüyor bu durum ayakta sallanmaya alışkın olduğu içinmi acaba bilemiyorum
Acilen çocuğa sallanmadan kendi kendine uyumayı ogretin. Uyku eğitimi diye arayın instagramda çok var ise yarıyor.aksam uykumuz o kadar dakik ki 8,45 dedikmi uyuyo oluyoruz ama en fazla 45 50 dk sürüyor beşiğine yatırdığım anda uyanıp ağlıyor tırmanmalar uykusunda emekleme inleme kalkıp basını oraya buraya atma sabah kadar sürüyor bu durum ayakta sallanmaya alışkın olduğu içinmi acaba bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?