Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 10 aylık oğlum var aslında uykusu çok değil ki normal gibi.öncelikle herkese mrb o kadar çıkmazdayım ki sizin fikrinize ihtiyacım var çünkü bende mantık ve duygu karışmış durumda... 11 aylık oğlum var annem bakıyor geceleri bir kaç aydır sürekli dönüyor sabaha kadar ınleme dönme emekleme yerde yatıyoruz düşmesin diye. gece uykusu yok cocugun. annem uykuya biraz düşkündür ve kendiside uysun diye gunduzleri sürekli uyutuyor oğlumuda sabah 9 dan 11 e 1bucuk 2 den 4 e kadar falan ama uykusu olsun olmasın ayakta sallanadığı için bi süre sonra uykusu gelıyor cocugun hep bunun kavgasını yapıyoruz annamle sersem oluyor cocuk dıye. kreş için çok küçük diye düşünüyorum ama bu şekilde uyması normalmi eskilerin dediği gibi uyuyarakmı büyür cocuk bu süre iyimidir yoksa vicdan yapmayıp çocuğu sosyal bi ortama alıştırmak için kreşe vermelimiyim sizce
aksam uykumuz o kadar dakik ki 8,45 dedikmi uyuyo oluyoruz ama en fazla 45 50 dk sürüyor beşiğine yatırdığım anda uyanıp ağlıyor tırmanmalar uykusunda emekleme inleme kalkıp basını oraya buraya atma sabah kadar sürüyor bu durum ayakta sallanmaya alışkın olduğu içinmi acaba bilemiyorum
Benim bebegimde cok uyurdu gunduz gecede 12den sonra uyumaya basladi ama 1 bucuk yasindan snra yoksa benmkide geceleri 1bucuk yasina kadar uyumadi cok sukur sikintisi yok :)öncelikle herkese mrb o kadar çıkmazdayım ki sizin fikrinize ihtiyacım var çünkü bende mantık ve duygu karışmış durumda... 11 aylık oğlum var annem bakıyor geceleri bir kaç aydır sürekli dönüyor sabaha kadar ınleme dönme emekleme yerde yatıyoruz düşmesin diye. gece uykusu yok cocugun. annem uykuya biraz düşkündür ve kendiside uysun diye gunduzleri sürekli uyutuyor oğlumuda sabah 9 dan 11 e 1bucuk 2 den 4 e kadar falan ama uykusu olsun olmasın ayakta sallanadığı için bi süre sonra uykusu gelıyor cocugun hep bunun kavgasını yapıyoruz annamle sersem oluyor cocuk dıye. kreş için çok küçük diye düşünüyorum ama bu şekilde uyması normalmi eskilerin dediği gibi uyuyarakmı büyür cocuk bu süre iyimidir yoksa vicdan yapmayıp çocuğu sosyal bi ortama alıştırmak için kreşe vermelimiyim sizce
sanırım yaşla aalakalı bırsey buyudukçe düzelicek gibiBenim bebegimde cok uyurdu gunduz gecede 12den sonra uyumaya basladi ama 1 bucuk yasindan snra yoksa benmkide geceleri 1bucuk yasina kadar uyumadi cok sukur sikintisi yok :)
Emiyosa geceleri iyizdende cok uyanirdi benm kizim emmeyi 2 yasinda birakti sonra uzun uzun geceleri uyumaya basladisanırım yaşla aalakalı bırsey buyudukçe düzelicek gibi
Annemin komsusu torununu gun boyu uyuturdu aksam anne baba alirdi onlarda haliyle uyumuyomustu.annenizle kesin bi dille konusun torununa zarar veriyo boyle.gece uykusunun yerini hic bisey tutmaz psikolojik ve fizyolojik olarak saglikli olmasi icin gece uykusu cok onemli bildgn zarar veriyo cocugaöncelikle herkese mrb o kadar çıkmazdayım ki sizin fikrinize ihtiyacım var çünkü bende mantık ve duygu karışmış durumda... 11 aylık oğlum var annem bakıyor geceleri bir kaç aydır sürekli dönüyor sabaha kadar ınleme dönme emekleme yerde yatıyoruz düşmesin diye. gece uykusu yok cocugun. annem uykuya biraz düşkündür ve kendiside uysun diye gunduzleri sürekli uyutuyor oğlumuda sabah 9 dan 11 e 1bucuk 2 den 4 e kadar falan ama uykusu olsun olmasın ayakta sallanadığı için bi süre sonra uykusu gelıyor cocugun hep bunun kavgasını yapıyoruz annamle sersem oluyor cocuk dıye. kreş için çok küçük diye düşünüyorum ama bu şekilde uyması normalmi eskilerin dediği gibi uyuyarakmı büyür cocuk bu süre iyimidir yoksa vicdan yapmayıp çocuğu sosyal bi ortama alıştırmak için kreşe vermelimiyim sizce
emiyor normalde memeye çok düşkün ama artık uyandığı zamanlarda onuda istemiyor dönüyor saga sola atıyo kendını sonra inleme ağlama ne zaman uyumaya çalıssa aynı şey normalde çok mutlu bi çocukEmiyosa geceleri iyizdende cok uyanirdi benm kizim emmeyi 2 yasinda birakti sonra uzun uzun geceleri uyumaya basladi
Kac aylık bebegin ben kizimi 21 aylikken biraktrdim tabi hemen uzun uykulara gecmedi ama cokta surmedi gece yatmadan 1 saat once corba yedirdim yatrdim hep ole yaptim 15 gun sonra falan geceleri hep uyurdu artikemiyor normalde memeye çok düşkün ama artık uyandığı zamanlarda onuda istemiyor dönüyor saga sola atıyo kendını sonra inleme ağlama ne zaman uyumaya çalıssa aynı şey normalde çok mutlu bi çocuk
Kres icin erken bence. 1 yasinda iken yanlis hatrlamiyorsam oglum 11.30 1 arasi ve 4 ila 5 arasi uyuyup 10 11 gibi de gece uykusuna geciyordu.öncelikle herkese mrb o kadar çıkmazdayım ki sizin fikrinize ihtiyacım var çünkü bende mantık ve duygu karışmış durumda... 11 aylık oğlum var annem bakıyor geceleri bir kaç aydır sürekli dönüyor sabaha kadar ınleme dönme emekleme yerde yatıyoruz düşmesin diye. gece uykusu yok cocugun. annem uykuya biraz düşkündür ve kendiside uysun diye gunduzleri sürekli uyutuyor oğlumuda sabah 9 dan 11 e 1bucuk 2 den 4 e kadar falan ama uykusu olsun olmasın ayakta sallanadığı için bi süre sonra uykusu gelıyor cocugun hep bunun kavgasını yapıyoruz annamle sersem oluyor cocuk dıye. kreş için çok küçük diye düşünüyorum ama bu şekilde uyması normalmi eskilerin dediği gibi uyuyarakmı büyür cocuk bu süre iyimidir yoksa vicdan yapmayıp çocuğu sosyal bi ortama alıştırmak için kreşe vermelimiyim sizce
Çorba iyi fikirmiş ben gece uyumadan önce mama veriyorum ( maalesef hiç emmedi kızım) gece çorba içirmeye ne zaman başladınız acaba yani kaç aylıkken? Süt vermek istemiyorum daKac aylık bebegin ben kizimi 21 aylikken biraktrdim tabi hemen uzun uykulara gecmedi ama cokta surmedi gece yatmadan 1 saat once corba yedirdim yatrdim hep ole yaptim 15 gun sonra falan geceleri hep uyurdu artik
Ben hic sut vermedim mama vericektim kabul etmedi 10 aylikken geceleri yatirmadan ekmeksiz corba verdm tarhana 18aylikkende az az ekmek dogradim verdm mis gibi uyuduÇorba iyi fikirmiş ben gece uyumadan önce mama veriyorum ( maalesef hiç emmedi kızım) gece çorba içirmeye ne zaman başladınız acaba yani kaç aylıkken? Süt vermek istemiyorum da