• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar baba evindeyim boşanmak istiyorum

Sedasedacan11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
124
41
13
28
Arkadaslar eşimle babasının borçları yüzünden kendisinin babasına duskunlugu yüzünden ayrılma kararı aldık dayakta attı bana çok sinirli bir insan aradan 1 ay geçti çok pişmanım zart zırt hiç istemiyorum annem arkamda babamsa yuvani bozma olur falan diyip baskı yapıyor bende gitmek istemiyorum baskı Kurulunca da üstüme çok gidilince ne yapıcamı şaşırıyorum lütfen çıkmazdayım bana yardım edin tavsiyeler verin kalBim bu sıkintiya katlanamicak sanırım aniden çarpıntı yapıyor :(

Annem hiç bir şekilde istemiyo bana bıraktı her kararına saygı duyarım diyor ancak oda hiç istemiyo seni kararından kimse dondurmesin diyo birseyde kararlı ol diyor
Babamsa bi evlilik kolay değil git diye baskı kuruyor iki evlilik yapma bilmem ne kendilerini düşünüyor birtek annem arkamda cnm annem

S Sedasedacan11 merhaba..
Öncelikle evlenirken nasıl "kimsenin etkisi altında kalmadan" sözü verdiysen, bu kararında da kimsenin etkisi altında kalmadan karar vermelisin. Hayat senin hayatın. Eşinle ne yaşadıklarını ailen dahil kimse bilemez tahmin edemez.
Karar vermen için yazabileceklerimse..
Eline bir terazi al.. Bir tarafıns eşinle yaşadığın mutlulukları, diğer tarafına da mutsuzluklarını koy. Bak bakalım hangisi ağır basıyor.. Bunu düşüncelerinde yapamıyorsan, al kağıdı kalemi eline.. Sayfayı böl ikiye ve yaz maddeleri. Bak bakalım hangi liste daha uzun. Ama tüm bunları düşünürken özeleştiri yapmayı da sakın unutma..
Hakkinda hayirlisi..

Eger kararın kesinse kimsenin seni kararindan döndürmesine izin verme , sen nasil mutlu olacaksan öyle yap bu hayati sen yasayacaksin
Hayat benim ama her kafadan bir ses çıkıyor herkes bu dünyada kendini düşünüyor ailemin yanındayken gerçekten çok mutluyum eşim ve ailesi beni çok yordular daha fazla kaldiramiyor bedenim ruhum...

Annem hiç bir şekilde istemiyo bana bıraktı her kararına saygı duyarım diyor ancak oda hiç istemiyo seni kararından kimse dondurmesin diyo birseyde kararlı ol diyor
Babamsa bi evlilik kolay değil git diye baskı kuruyor iki evlilik yapma bilmem ne kendilerini düşünüyor birtek annem arkamda cnm annem

Babalar hepsi değil tabi,böyle yaparak akıllarınca yapıcı oluyorlar yuva yıkılmasın falan filan..
ama bu durumda eğer karşısına alıp hiç bir tepki vermediyse eş kişisine,yaptığı doğru değil.
Sen kararlı ol kimse kararından dönmene sebep olmasın.
Bana destek olsan da olmasan da kararımdan dönmicem de bence. Mutlaka anlayacaktır o zaman.

Çocuğun var mı,şimdi işin içinde dayak olunca bir daha dene denemiyor.sen kararliysan kimseden etkilenme.ama kafanda soru işareti varsa belki son şans ver diycem.ama en ufak şiddet eğiliminde artık kesin kararin ayrılmak olsun.

O eve sen gideceksin o kocanin koynuna sen gireceksin dayagini sen yiyeceksin baban degil..istemiyosan etkilenme kimseden senin ne hissettigin onemli olan.

S Sedasedacan11 merhaba..
Öncelikle evlenirken nasıl "kimsenin etkisi altında kalmadan" sözü verdiysen, bu kararında da kimsenin etkisi altında kalmadan karar vermelisin. Hayat senin hayatın. Eşinle ne yaşadıklarını ailen dahil kimse bilemez tahmin edemez.
Karar vermen için yazabileceklerimse..
Eline bir terazi al.. Bir tarafıns eşinle yaşadığın mutlulukları, diğer tarafına da mutsuzluklarını koy. Bak bakalım hangisi ağır basıyor.. Bunu düşüncelerinde yapamıyorsan, al kağıdı kalemi eline.. Sayfayı böl ikiye ve yaz maddeleri. Bak bakalım hangi liste daha uzun. Ama tüm bunları düşünürken özeleştiri yapmayı da sakın unutma..
Hakkinda hayirlisi..
Çok yoruldum hep gözyaşı döktüm ailesi yüzünden hep diken üstünde durdum mutsuzluk daha ağır basıyor

Babalar hepsi değil tabi,böyle yaparak akıllarınca yapıcı oluyorlar yuva yıkılmasın falan filan..
ama bu durumda eğer karşısına alıp hiç bir tepki vermediyse eş kişisine,yaptığı doğru değil.
Sen kararlı ol kimse kararından dönmene sebep olmasın.
Bana destek olsan da olmasan da kararımdan dönmicem de bence. Mutlaka anlayacaktır o zaman.
Hiç karşısına alıp konusmadi babam kendini çok ezdiren bir tiptir annem daha baskın karakter bazen keşke böyle bir babam olmasaydı diyorum

1 buçuk senelik evliyim çocuk yok çok istedim ancak olmadı vardır bi hayır bunda dedim ayrilmasaydim eğer ertesi gün tedaviye basliyordum nasip değilmiş
Burdaki kimseye ayril demedim ,uzaktan konusmak kolay. Ankarada oturuyormussun bende ankaradayim . Eger ankarayi biraz biliyosan cok imkan var psikolojik olarak en iyi unv. Hastanelerinden randevu alabilrsin hepimizin basindan geciyor evlilik kolay bisiy degilki neler neler var basta herkesde oluyor malasef ben olsam pes etmez caba sarfederdim . Sonucta 21 yasindasin ve ayrilcaksin. Sen bilirsin

Çok yoruldum hep gözyaşı döktüm ailesi yüzünden hep diken üstünde durdum mutsuzluk daha ağır basıyor
Peki ailesi yüzünden mi yoksa eşin yüzünden mi bu gözyaşları?

Evlilik gözyaşı dökmek için değil, hayat arkadaşınla bir ömrü mutlu huzurlu yaşamak için.. Dediğim gibi bu kararı iyisiyle kötüsüyle sen vermelisin..

Burdaki kimseye ayril demedim ,uzaktan konusmak kolay. Ankarada oturuyormussun bende ankaradayim . Eger ankarayi biraz biliyosan cok imkan var psikolojik olarak en iyi unv. Hastanelerinden randevu alabilrsin hepimizin basindan geciyor evlilik kolay bisiy degilki neler neler var basta herkesde oluyor malasef ben olsam pes etmez caba sarfederdim . Sonucta 21 yasindasin ve ayrilcaksin. Sen bilirsin
Hayır ankarada oturmuyorum Kırşehir de oturuyorum malesef

Peki ailesi yüzünden mi yoksa eşin yüzünden mi bu gözyaşları?

Evlilik gözyaşı dökmek için değil, hayat arkadaşınla bir ömrü mutlu huzurlu yaşamak için.. Dediğim gibi bu kararı iyisiyle kötüsüyle sen vermelisin..
Ailesi ve kendisi yüzünden ailesine destekci oldu oda

Allah babana merhamet versin.
çocukta yokken hiç düşünme boşan. ömrünü dayak yiyerek mi geçireceksin?
önünde uzun bir hayat var yeniden kur ve mutlu ol.

Back