Bayanlaar gebelik test sonucuma bakabilir misinizz??

Yarım saat sonraki değeri dikkate almayin . Ilk 5 -6 dk ne ise o. Benim de sonradan cizgi beliriyordu ama değilim. Tekrar test yapin.
Ama daha öncede adetim gecikip test yaptığımda yarım saat sonra bile çizgi belirmiodu ilk defa böyle görünce umutlandım tabi yine de tekrarlıcam testi

İki markanın testi var yarın sabah ikisini de denicem bakalım ne çıkcak

Evet yapcam hayırlısı artık o çizgiyi yarım saat sonra görmek bile çok güzel bi his

Maalesef negatif. Testin kullanma kılavuzunda da yazıyor zaten 10 dk sonra çıkan sonucu dikkate almayın vb şeyler

İnşallahhh.Ne eşime ne aileme şuan bişey söylemedim kesin olmadan umutlanmasınlar diye bende bikaç tane daha test var onları da bi denicem yarına kadar ptesi de kan veririm artık
Elinde testin varsa şimdide yap varsa çıkıyor ben öğleden sonra 3 gibi yapmıştım ve cikti

Maalesef negatif. Testin kullanma kılavuzunda da yazıyor zaten 10 dk sonra çıkan sonucu dikkate almayın vb şeyler
Hayırılısı artık 5 dkdan sonra bakmamıştım belki 10. Dk da beliriverdi çizgi çünkü yarım saat sonra baktım şaka bi yana o heyecanı tatmak bile çok güzel ama inşallah sonuç pozitif olur tabi

Şubatta miratech ve onestep gebelik testlerinde yanıltıcı sonuç aldım. Aklım gitti hamileyim diye.

Kanda baktırmanız daha iyi olacaktır. Hcg hormonu düşük seviyelerdeyken silik çıkabiliyor. Bazı testler hatalı sonuçta verebiliyor. Kafanız rahat eder. İnşaallah bebeğiniz sizinledir.

İnşallah.bendeki testler ovula ve freely bi daha yapcam bakalım

İnşallah.bendeki testler ovula ve freely bi daha yapcam bakalım
İnşaallah hamilesindir. Geçen gün ovula diye bir testle bende yaptım, onda negatif çıktı çok rahatladım.

Döngünüz kaç gün? Adetiniz gecikti değil mi?

Tekrar test yapın..benim de hep silik çıkmıştı..

Evet yapcam hayırlısı artık o çizgiyi yarım saat sonra görmek bile çok güzel bi his
Ben ilk idrarla yapmadığım halde silik cizgi çıkmıştı. Madem elinizde fazla test var simdi bir daha yapin yarin yine yaparsiniz.

Canım canı gönülden hamile olmanı dilerim fakat yarım saat sonra çıkan çizgiler genelde buharlaşma çizgisi oluyor rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben iki cizgi görüyorum, cok silik belli belirsiz ama var ınsallah allah kalbinize göre verir

Yarim saat sonra ciktigini yeni okudum ilk dakikalarda önemli kan testi yaptırın rahat edin

Allah gönlune göre versin.Fıkrımce hamıle degılsın. Ama pko dıye olmayacaksın dıye birsey sozkonusu degıl. Çok kafana takma. Pko lu olarak ve 6 aydır cocuk olsun dıye düşünen biri olarak cevaplıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…