Ama daha öncede adetim gecikip test yaptığımda yarım saat sonra bile çizgi belirmiodu ilk defa böyle görünce umutlandımYarım saat sonraki değeri dikkate almayin . Ilk 5 -6 dk ne ise o. Benim de sonradan cizgi beliriyordu ama değilim. Tekrar test yapin.
İki markanın testi var yarın sabah ikisini de denicem bakalım ne çıkcakBen oğluma hamileliğimi böyle silik öğrenmiştim. Bende de PCOS var. Yarın testi tekrarlamak, hatta başka markanın testini tekrarlamak hayrına olur. Ben 3-4 farklı markayla yapıp aynı sonucu alınca emin olmuştum. Bu kadar silik çıktığında kan sonucu değerim de 41’di, daha 1-2 haftalıkmış yani.
İnşaallah hamilesindir.
Evet yapcam hayırlısı artık o çizgiyi yarım saat sonra görmek bile çok güzel bi hisYarın aç karnına sabah bi daha test yap canım. Ben de böyle şeyler yaşadım hep umutlandım. Bunun gibi ölümlü şekilde sonuçlanan testlerde var ama benim hamileliklerimde(bi tane de kimyasal yaşadım) ilk 5 dk içinde renk değişti. Onum dışında 2-3 kere yarim saat sonra rengi değişenler de oldu onlarda gebelik yoktu.
Hanımlar normalde sat 7 şubat pcosluyum bu aralar tahminimce adet olcam ama aşırı derece yorgunluk ve uyuma isteği var bende bu sabah test yaptım ilk 5 dk bişey görünmedi yarım saat sonra bakınca ikinci çizgiyi çok silik görür gibi oldum siz de bakıp yorumlayabilir misiniz çok heyecanladım 6 aydır çocuk düşünüyorduk ama olmuyodu
İnşallah teşekkür ederiminşaallah istediğiniz gibi bir sonuç olur.
Elinde testin varsa şimdide yap varsa çıkıyor ben öğleden sonra 3 gibi yapmıştım ve ciktiİnşallahhh.Ne eşime ne aileme şuan bişey söylemedim kesin olmadan umutlanmasınlar diye bende bikaç tane daha test var onları da bi denicem yarına kadar ptesi de kan veririm artık
Hayırılısı artık 5 dkdan sonra bakmamıştım belki 10. Dk da beliriverdi çizgi çünkü yarım saat sonra baktımMaalesef negatif. Testin kullanma kılavuzunda da yazıyor zaten 10 dk sonra çıkan sonucu dikkate almayın vb şeyler
İdrarı 4 saat mi tutmak gerekiyoduElinde testin varsa şimdide yap varsa çıkıyor ben öğleden sonra 3 gibi yapmıştım ve cikti
Hayırılısı artık 5 dkdan sonra bakmamıştım belki 10. Dk da beliriverdi çizgi çünkü yarım saat sonra baktımşaka bi yana o heyecanı tatmak bile çok güzel ama inşallah sonuç pozitif olur tabi
İnşallah.bendeki testler ovula ve freely bi daha yapcam bakalımŞubatta miratech ve onestep gebelik testlerinde yanıltıcı sonuç aldım. Aklım gitti hamileyim diye.
Kanda baktırmanız daha iyi olacaktır. Hcg hormonu düşük seviyelerdeyken silik çıkabiliyor. Bazı testler hatalı sonuçta verebiliyor. Kafanız rahat eder. İnşaallah bebeğiniz sizinledir.
3 yada 4 saat yeterliİdrarı 4 saat mi tutmak gerekiyodu
İnşaallah hamilesindir. Geçen gün ovula diye bir testle bende yaptım, onda negatif çıktı çok rahatladım.İnşallah.bendeki testler ovula ve freely bi daha yapcam bakalım
Ben ilk idrarla yapmadığım halde silik cizgi çıkmıştı. Madem elinizde fazla test var simdi bir daha yapin yarin yine yaparsiniz.Evet yapcam hayırlısı artık o çizgiyi yarım saat sonra görmek bile çok güzel bi his
Canım canı gönülden hamile olmanı dilerim fakat yarım saat sonra çıkan çizgiler genelde buharlaşma çizgisi oluyor rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHanımlar normalde sat 7 şubat pcosluyum bu aralar tahminimce adet olcam ama aşırı derece yorgunluk ve uyuma isteği var bende bu sabah test yaptım ilk 5 dk bişey görünmedi yarım saat sonra bakınca ikinci çizgiyi çok silik görür gibi oldum siz de bakıp yorumlayabilir misiniz çok heyecanladım 6 aydır çocuk düşünüyorduk ama olmuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?