Bayanlaar gebelik test sonucuma bakabilir misinizz??

Momgirl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
95
21
18
33
Hanımlar normalde sat 7 şubat pcosluyum bu aralar tahminimce adet olcam ama aşırı derece yorgunluk ve uyuma isteği var bende bu sabah test yaptım ilk 5 dk bişey görünmedi yarım saat sonra bakınca ikinci çizgiyi çok silik görür gibi oldum siz de bakıp yorumlayabilir misiniz çok heyecanladım 6 aydır çocuk düşünüyorduk ama olmuyodu

Eklentiler

• FE608AF0-28E6-4032-B49F-AA1D8C080658.webp
    156,7 KB · Görüntüleme: 232
Çok belirsiz bir şey var gibi ama yarım saat sonra baktım diyorsunuz. Yarın tekrar yapın test.
Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesinizdir.

gösterge kısmında sarılık var gibi ve on dakikadan sonraki sonuç dikkate alınmamalı. yeni bir test yapmanızı tavsiye ederim.

Test renklenmiş zaten pozitif olduğunda ilk 5 dk içerisinde beliriyor. Kan testi vermek en mantıklısı inşallah pozitiftir :)

Çok belirsiz bir şey var gibi ama yarım saat sonra baktım diyorsunuz. Yarın tekrar yapın test.
Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesinizdir.
Evet normalde daha önceki aylarda yaptığım testlerde hiç böyle bişey görünmüyodu yarım saat sonra bile bi umutlandım biran

Test renklenmiş zaten pozitif olduğunda ilk 5 dk içerisinde beliriyor. Kan testi vermek en mantıklısı inşallah pozitiftir :)
Benimki ilk 5 dk da bişey görünmedi yarım saat sonra bakınca bunu gördüm inşallah pozitiftir yaa hayırlısıyla

Yeni bi test alin baska markanin tekrar deneyin genelde 10 dk sonra test gecersiz oluyo insallah gonlunuze gore olur

Tekrar yap yada kan testi ver ..yarim saat sonra cıkan dogruluk payı cook az

Negatif

Bence git kan testi ver varsa tam belli olur. İdrar testi belirli değerde belirir. 10 dkdan sonra belirdiyse yoktur. Bu sonradan oluşan cizgiyse dikkate alma. Kan testine git sağlık ocağına . Daha yeni oluşuyor olabilir. Sağlık bir gebelik değilse kendini atacağı içinde (düşük değil) adet hissi vermiş olabilir. Ama hamilelik ile adet belirtileri hemen hemen aynı oluyor. Göğünde belirgin değişme ve şişme varsa hamilelik için vücut hazırlık yapıyor.r herkese göre belki degisir ama bende öyleydi. Göğsum sanki benim değilmiş gibi büyüklük anlamında değil değişiktir. Kahverengi bölge büyümüştü. Ve ilk andan itibaren böyleydi. Oradan anlamıştım. İdrar testi başta silik ckmisti. Kan testide değer biraz düşüktü. 2 gün sonra tam çıktı.

Pco oldugu icin gec dollenme olmus olabilir. Umutlandirmak istemem ama bence ikici cizgi var. En guzeli gidip kan verin. En fazla yarim saate sonuc cikiyor zaten. Hic yarin sabahi beklemeyin.

Yarım saat sonraki değeri dikkate almayin . Ilk 5 -6 dk ne ise o. Benim de sonradan cizgi beliriyordu ama değilim. Tekrar test yapin.

Ben oğluma hamileliğimi böyle silik öğrenmiştim. Bende de PCOS var. Yarın testi tekrarlamak, hatta başka markanın testini tekrarlamak hayrına olur. Ben 3-4 farklı markayla yapıp aynı sonucu alınca emin olmuştum. Bu kadar silik çıktığında kan sonucu değerim de 41’di, daha 1-2 haftalıkmış yani.
İnşaallah hamilesindir.

Hamilesiniz bence ikinci cizgi silikte olsa var.

Evet evet benim göğüslermde çok şiş ve kahverengi bölgesi eskiye göre daha büyük ama hassasiyet yok yumurtlamadan hemen sonra şişmeye ve hassas olmaya başladı 4-5 gün öyle devam etti sonra ağrı filn geçti şişkinliği hala aynı

Pco oldugu icin gec dollenme olmus olabilir. Umutlandirmak istemem ama bence ikici cizgi var. En guzeli gidip kan verin. En fazla yarim saate sonuc cikiyor zaten. Hic yarin sabahi beklemeyin.
İnşallahhh.Ne eşime ne aileme şuan bişey söylemedim kesin olmadan umutlanmasınlar diye bende bikaç tane daha test var onları da bi denicem yarına kadar ptesi de kan veririm artık

Yarın aç karnına sabah bi daha test yap canım. Ben de böyle şeyler yaşadım hep umutlandım. Bunun gibi ölümlü şekilde sonuçlanan testlerde var ama benim hamileliklerimde(bi tane de kimyasal yaşadım) ilk 5 dk içinde renk değişti. Onum dışında 2-3 kere yarim saat sonra rengi değişenler de oldu onlarda gebelik yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…