Evet normalde daha önceki aylarda yaptığım testlerde hiç böyle bişey görünmüyodu yarım saat sonra bile bi umutlandım biranÇok belirsiz bir şey var gibi ama yarım saat sonra baktım diyorsunuz. Yarın tekrar yapın test.
Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesinizdir.
Bi daha yapcam da yine yarın sabah mı yapayımgösterge kısmında sarılık var gibi ve on dakikadan sonraki sonuç dikkate alınmamalı. yeni bir test yapmanızı tavsiye ederim.
Benimki ilk 5 dk da bişey görünmedi yarım saat sonra bakınca bunu gördüm inşallah pozitiftir yaa hayırlısıylaTest renklenmiş zaten pozitif olduğunda ilk 5 dk içerisinde beliriyor. Kan testi vermek en mantıklısı inşallah pozitiftir :)
Yeni bi test alin baska markanin tekrar deneyin genelde 10 dk sonra test gecersiz oluyo insallah gonlunuze gore olurHanımlar normalde sat 7 şubat pcosluyum bu aralar tahminimce adet olcam ama aşırı derece yorgunluk ve uyuma isteği var bende bu sabah test yaptım ilk 5 dk bişey görünmedi yarım saat sonra bakınca ikinci çizgiyi çok silik görür gibi oldum siz de bakıp yorumlayabilir misiniz çok heyecanladım 6 aydır çocuk düşünüyorduk ama olmuyodu
NegatifHanımlar normalde sat 7 şubat pcosluyum bu aralar tahminimce adet olcam ama aşırı derece yorgunluk ve uyuma isteği var bende bu sabah test yaptım ilk 5 dk bişey görünmedi yarım saat sonra bakınca ikinci çizgiyi çok silik görür gibi oldum siz de bakıp yorumlayabilir misiniz çok heyecanladım 6 aydır çocuk düşünüyorduk ama olmuyodu
hiç sabahı bekleme giyin çık kan testi ver bir yerde. inşallah hamilesindir.Bi daha yapcam da yine yarın sabah mı yapayım
Yarım saat sonraki değeri dikkate almayin . Ilk 5 -6 dk ne ise o. Benim de sonradan cizgi beliriyordu ama değilim. Tekrar test yapin.Hanımlar normalde sat 7 şubat pcosluyum bu aralar tahminimce adet olcam ama aşırı derece yorgunluk ve uyuma isteği var bende bu sabah test yaptım ilk 5 dk bişey görünmedi yarım saat sonra bakınca ikinci çizgiyi çok silik görür gibi oldum siz de bakıp yorumlayabilir misiniz çok heyecanladım 6 aydır çocuk düşünüyorduk ama olmuyodu
Hamilesiniz bence ikinci cizgi silikte olsa var.Hanımlar normalde sat 7 şubat pcosluyum bu aralar tahminimce adet olcam ama aşırı derece yorgunluk ve uyuma isteği var bende bu sabah test yaptım ilk 5 dk bişey görünmedi yarım saat sonra bakınca ikinci çizgiyi çok silik görür gibi oldum siz de bakıp yorumlayabilir misiniz çok heyecanladım 6 aydır çocuk düşünüyorduk ama olmuyodu
Evet evet benim göğüslermde çok şiş ve kahverengi bölgesi eskiye göre daha büyük ama hassasiyet yok yumurtlamadan hemen sonra şişmeye ve hassas olmaya başladı 4-5 gün öyle devam etti sonra ağrı filn geçti şişkinliği hala aynıBence git kan testi ver varsa tam belli olur. İdrar testi belirli değerde belirir. 10 dkdan sonra belirdiyse yoktur. Bu sonradan oluşan cizgiyse dikkate alma. Kan testine git sağlık ocağına . Daha yeni oluşuyor olabilir. Sağlık bir gebelik değilse kendini atacağı içinde (düşük değil) adet hissi vermiş olabilir. Ama hamilelik ile adet belirtileri hemen hemen aynı oluyor. Göğünde belirgin değişme ve şişme varsa hamilelik için vücut hazırlık yapıyor.r herkese göre belki degisir ama bende öyleydi. Göğsum sanki benim değilmiş gibi büyüklük anlamında değil değişiktir. Kahverengi bölge büyümüştü. Ve ilk andan itibaren böyleydi. Oradan anlamıştım. İdrar testi başta silik ckmisti. Kan testide değer biraz düşüktü. 2 gün sonra tam çıktı.
İnşallahhh.Ne eşime ne aileme şuan bişey söylemedim kesin olmadan umutlanmasınlar diye bende bikaç tane daha test var onları da bi denicem yarına kadar ptesi de kan veririm artıkPco oldugu icin gec dollenme olmus olabilir. Umutlandirmak istemem ama bence ikici cizgi var. En guzeli gidip kan verin. En fazla yarim saate sonuc cikiyor zaten. Hic yarin sabahi beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?