• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket bayanda en güzel göz rengi nedir?

bayanda en güzel göz rengi nedir?

• kahverengi

OY: 4 18,2%
  • yeşil

OY: 3 13,6%
  • mavi

OY: 9 40,9%
  • ela

OY: 6 27,3%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
Bence göz renginden çok göz şekli daha öenmlidir.Çünkü rengi ön plana çıkarak güzel göz şeklidir.Ama en sevdiğim göz rengi ela...

benim gözüm ela.elayı sevmiorum.içinde sarı, kahverengi. koyu yeşil var. ne renk olacağı belli olmuo sarısı çok çiğ kahverengi saç yapınca göz kedi gibi oluoyor.bide amerikayı yeni keşfedior gibi gözün yeşil diorlar sinir oluorum gözüm yeşil deil ELA.

kadında olsun erkekte olsun mavi gözü sevmiyorum bana çok itici geliyo onun haricinde diğer bütün göz renklerini beğenirim

Göz yapısı bence renkten daha önemli. Bakışlarda öyle..

Kadında da erkekte de renkli göz sevemiyorum. Renkli gözlü insanlar bana inandırıcı gelmiyor tabii bu benim düşüncem, istisnalar var muhakkak.

Ela göz:Kehribar ile yeşil veya mavi ile yeşil ya da mavi ile kehribar çaprazlamalarından doğan melezdir. İrisin merkezine doğru renk yeşile veya kehribara döner, dışı mavi veya yeşil olabilir. Hazel olarak da bilinir.

bir insanın tenine yüzüne yakısan neyse güzel o aslında.yani maviyi sevmem diyorum ama bi bakıyosun kızın birine mavi gözler inanılmaz yakısmıs.fakat sanırım ela ve büyük gözler inanılmaz cekici oluyor yaaa

Back