Bayan Mont ( kullanılmamış )

hayrun877

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
1.152
335
363
Merhaba arkadaşlar Lcw'den hevesle aldığım ama zayıfladığım ve büyük geldiği için hiç giymediğim montu satmak istiyorum.
XL bedeni ama resimde de gördüğünüz gibi aslında daraltılabilir içerden (düğmesi var)

fiyat belirlemiyorum tekliflere açığım.

canım bende deri mont,vizon yarım kaban spor modelvar 36/38 bayılırsın görünce takas yapabilirim ya hep para verip alıyorum biraz da takasa açık olalım arkadaşlar

canım bende deri mont,vizon yarım kaban spor modelvar 36/38 bayılırsın görünce takas yapabilirim ya hep para verip alıyorum biraz da takasa açık olalım arkadaşlar

Resim ekleyebilir misin cnm ? hem diğer arkadaşlarda görmüş olur

tabi canım hemen ben bu ürünlerde iddaalıyım ikisi de çok güzel kalıplara sahip bir de siyah kadife ceket ama o ayrıldı

cekete ihtiyacım vardı bak satılmazsa ceketi dusunebilirim cnm

Mevsimlik istiyorsan haki yeşili,spor lekeden aldığım kısa model 36/38 ceketim de var,klasik istersensiyah,dar kalıp collezion ceketim de var

düşündüğüm blazer tarzı kumaş siyah renk bir ceket canm aslında nette gordum ama satılmıştı kaçırdım bır daha da bulamadım japon tarzı da denıyor oyle bır sey arıyorum yine de sağol

1. Fotograftaki mont mü trenckot mü beden ve fiyatı ne acaba

canım trençkot mu yarım parke mi deniyo bilmiyorum ben sonbaharda almıştım kışın bile giymiştim
eğer daha uzun istersen colinsin bej renkli dizaltı kışlık kabanı da var,fityatları 20 tl veririm iş görülsün
colins 25 olsun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…