- 17 Eylül 2012
- 1.152
- 335
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende deri mont,vizon yarım kaban spor modelvar 36/38 bayılırsın görünce takas yapabilirim ya hep para verip alıyorum biraz da takasa açık olalım arkadaşlarMerhaba arkadaşlar Lcw'den hevesle aldığım ama zayıfladığım ve büyük geldiği için hiç giymediğim montu satmak istiyorum.
XL bedeni ama resimde de gördüğünüz gibi aslında daraltılabilir içerden (düğmesi var)
Eki Görüntüle 956084
fiyat belirlemiyorum tekliflere açığım.
canım bende deri mont,vizon yarım kaban spor modelvar 36/38 bayılırsın görünce takas yapabilirim ya hep para verip alıyorum biraz da takasa açık olalım arkadaşlar
Resim ekleyebilir misin cnm ? hem diğer arkadaşlarda görmüş olur
tabi canım hemen ben bu ürünlerde iddaalıyım ikisi de çok güzel kalıplara sahip bir de siyah kadife ceket ama o ayrıldı
cekete ihtiyacım vardı bak satılmazsa ceketi dusunebilirim cnm
Mevsimlik istiyorsan haki yeşili,spor lekeden aldığım kısa model 36/38 ceketim de var,klasik istersensiyah,dar kalıp collezion ceketim de varcanım model bu ama arkadaştan cevap bekliyorum kışlık,kalın,dar kalıp ama esnek
Mevsimlik istiyorsan haki yeşili,spor lekeden aldığım kısa model 36/38 ceketim de var,klasik istersensiyah,dar kalıp collezion ceketim de var
düşündüğüm blazer tarzı kumaş siyah renk bir ceket canm aslında nette gordum ama satılmıştı kaçırdım bır daha da bulamadım japon tarzı da denıyor oyle bır sey arıyorum yine de sağol
1. Fotograftaki mont mü trenckot mü beden ve fiyatı ne acabatabi canım hemen ben bu ürünlerde iddaalıyım ikisi de çok güzel kalıplara sahip bir de siyah kadife ceket ama o ayrıldı
1. Fotograftaki mont mü trenckot mü beden ve fiyatı ne acaba
krem mont beden ve fiyat lütfennnnnn