Saç Kesim Şekilleri Bayan kuaförler!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Benim kuaförüm bir bayan ve kesimde,boyada,saçda üstüne tanımam... gerçekten bu kdr yetenekli olabilir. Yaz başı mesela saçımın uçlarına ışıltı istemiştim güneşten açılmış gibi doğal kum sarısı ışıltıları yapmıştı ki o kdr doğal yapmak her kuaförün de harcı değildir... birazcık beceri ve şans işi bunlar tabiki her kadın kuaför iyi olacak diye birşey yok ama benim kuaförüm cidden işinde iyi ve severek yapıyor sanırım onun sırrı bu... Birçok erkek kuaförlere taş çıkarır diyebilirim :)))

Aynen ben suana kada 2 bayan kuaforune gittim sonuc rezillikti erkrk kuaforleri beni hayal kirikligina ugratmadi hic

Hangi kuaför olduğunu cok merak ettim.

Genelleme yapmayı sevmem ama ben de kadın kuaförlerin kendini geliştiremediklerini düşünüyorum. Kaç kez gittiysem memnun kalmadım.

Genelleme için biraz garip bir konu bence. Evet erkek kuaforlerin başarısı goz ardı edilemez ama bayan kuaforler kötüdür denemz. Keza yengem ve kızkardeşi kuaför dur ve bulundukları muhitin en iyi kuaförleridir.

bende burda bayan kuaför bulup bıyıkları aldıramadım en son kendim bağıra bağıra aldım

benim tercihim olmaz erkek kuaför

bence kadın kadını kıskanıyor ondan kötü kesiyor acayip kurguladım ha

Ben bir kez erkek kuaföre gidip tavırları yüzünden tiksindiğim için erkek kuaföre gitmek istemiyorum ama genellemiyorum da.

Geçen saçımı bir bayan kuaföre kestirdim sonuç ha-ri-ka!

erkek bayan değilde iyi kuaför kötü kuaför var bence ama meşur salonlar genelde erkeklerin demekki bayanlara oranla artı bir başarılarıda var

Ben erkek kadın farketmeden çok kestirdim saçlarımı ama bir kez erkek kuaföre gitmiştim tamı tamına istediğim modeli çıkarmıştı. Bir kez de gittiğim bayan kuaför perçemlerimi yamuk yumuk kesmişti ben de söyledim elleriyle düzeltti yamuk değil dedi bir de gayet kendnden ödün vermez tavırda konuştu oysa bildiğin eğri yani Baktım beceremeyecek evde kendim düzelttim.
Ha bir de o koltuğa oturduğumda ille de sohbet etmeye çalışan kuaförleri sevmiyorum

Ben de erkek kuaför seçerim ve yılışık mı değil mi diye de araştırırım önce. Adam gibi adamsa giderim.. Memnun kalmadığım erkek kuaför olmadı hiç. Çünkü o erkek, ve biz kadınları güzel görmek istiyor ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve evet kadın kuaförler kendi bildiği gibi keser ama erkekler daha sizin istediğinizi yapmaya çalışır. O kadar kadın kuaförüne gittim birinden memnun kalDIM, o kadar erkek kuaförüne gittim birinden memnun kalMADIM.

Erkek kadın farketmez ben hiçbir kuaföre güvenmiyorum valla hiç bir zaman istediğim gibi yapmadılar artık bütün islerimi kendim hallediyorum saçlarım da uzun zaten arada bikaç santim kırıklarini alıyorum kendim oh mis

Kuaförün kadını erkeği ne farkediyor ki önemli olan el becerisi değil mi

ilk defa kuaförün cinsiyete göre iyi kötü olduğunu duyuyorum

Kadın erkek çok farketmiyor aslında. Müşterinin istediğine kulak veren kuaförler var bir de tarlaya girer gibi saça giren.

Hayatımın en kötü saçını bir kadın kuaför kesti. İstediğim şey buydu:

Kesim sonucu ise:

Bir de ne güzel oldun niye surat yapıyorsun diye azarladı. Kapısının önünden bile geçmedim bir daha.

Düğün günü topuzumu bir erkek kuaför berbat etti. Sim asla istemiyorum dememe rağmen ben telefonda konuşurken döktü. Yetişmek zorunda olmasaydım o dükkanı kafasına yıkar, topuzu baştan yaptırırdım ya neyse.

ya bence suratın müsaitse ikinci resimdeki kesim de çok hoş duruyor.. ilk gösterdiğin kesim güzel evet ama herkese yakışmaz bence ve kullanışsız,sürekli fön isteyen bir model sanki.. Ama tabii senin istediğin şeyi yapamaması kendi beceriksizliği..

bir de o sim olayına ben de sinir olurum hani 5 yaşındaki kız çocuklarına yaparlar ya aynen öle duruyo o simler neden dökerler anlamam bir de basit bir görüntü oluşturuyor saçta ve zor çıkması da cabası... :)

Kendi saçmı kendim kesiyorum :) Size tüyo Ay Aslan burcundayken saç kesimi yaptırın o günlerden şaşmayın sakın.

bayan kuaförle,bayan doktordan nefret ederim...illa benim dediğim olacak diye uğraşırlar..sen istediğin kadar anlat

evet ben
benimki ben söylemesem de biliyor ne istediğimi

cok seciciyimdir bu konuda, kapali oldgmdan bayan tercihimdir, arastira sorustura buldugum iki kadin da cok iyiydi, hem de ustura kesimde :)

Benim kuaförümde bayan değil, ancak tüm erkek kuaförler de iyi diye birşey yok. Kuaförüm olmadığı zaman, izin günündeyse falan gitmem, birtek ona yaptırırım saçımı. Kına gecem memlekette olmuştu, orda bir bayan kuaföre yaptırmıştım saçımı. Harika olmuştu, hatta ben bile çok şaşırdım, kendi kuaförüm dışında bu kadar güzel anlayan birisi... Bence erkek yada kadınla değilde anlayıp dinlemeyle alakalı, bayanlar biraz daha 'Ben Bilirim' modunda oluyor bence.

Ben çözümü kuafore gitmemekte buldum bacım Erkek kadın farketmiyor biraz şans işi . Bende işimi şansa bırakmam alıyorum makası fenada olmuyor iyisiyle kötüsüyle benim eserim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…