• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bayan kuaförler!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Leyenda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
257
44
118
Bilecik
Merhaba arkadaşlar,

Belimi geçen dümdüz saçlarımı bir hata sonucu dün bayan kuaföre kestirmiştim :( İsteklerimi bir bir dile getirdim, hatta örnek olması açısından fotoğraf bile gösterdim. Kesim bitince şok geçirdim çünkü felaket bir saç vardı kafamın üstünde, dümdüz kesim istemiş olmama rağmen U kesim yapılmış, ve saçlarımın uçlarında zikzak gibi makas izleri vardı.Bugün de erkek çalışanı olan bir kuaföre gittim ve sonuç tek kelimeyle mükemmel oldu.Hayatımda ilk kez o koltuktan gülümseyerek kalktım. İlk erkek kuaför deneyimimdi ve saçımı kesen kişi bayan kuaförlerin hep pişmanlık verdiğini söyledi.

Çok merak ettiğim bir şeyi size sormak istedim. Bayan kuaföre gidip memnun kalan var mı aramızda?

Ben o riski hiç almadım şimdiye kadar.
Ama kesimi çirkin yapan erkek kuaförler de var. Bir kere yaşadım.

sanırım bnde de tersi oldu çok istediğim modeli br erkek kuaför kesmişti ama uzayana kadr saçım bayağı zaman geçti. o gün neden blmyrm br snrle kestrmştm saçlarımı üstelk kendi bayan kuaförüm dükkanında yok dye blmediğim br kuaföre gtmştm

Genelleme yapacak kadar bayan kuaföre gitmemişsinizdir muhtemelen, bunun için yüzlerce deneme yapılması lazım. Bayan kuaför erkek kuaförden ziyade kişisel bir deneyim olmuş sizin ki, yani ilk kez erkek kuaföre gitmişsiniz memnun kalmışsınız, Bu 10 farklı erkek kuaföre gidince hepsinden memnun kalacağınız anlamına gelmez. Benim en kötü kesimimi bir erkek kuaför yapmıştı mesela. ama ben genelleme yapmıyorum.

Ben de güvenip bayan kuaföre gidemem. Birkaç denemem oldu ve hepsi hüsran. Ve tabi ki erkek kuaförlerden memnun kalmadığım oldu.
Ancak dikkatimi çeken sanki bayan kuaförler daha kendi istedikleri gibi yapmaya,erkek kuaförler de daha müşterinin isteğine odaklı çalışıyor.

Tabii genelleme yapılamaz, ama benim de hep bu yönde deneyimlerim oldu.

Erkekler bu konuda kadınların isteklerini daha net anlıyo çünkü karşı cinsi daha net dinliyorlar. Olucaklardanda korkuyor olabilirler :KK53::KK53:
Ama bayan kuaförler daha baştan savma yapıyorlar dedikodu yaparken saç modelini unutan o kadar çok kişi var ki git boğ :KK62:

Kadın kuaförlerde sonuç hüsran oluyo genelde. Kaş dışında kendimi kadın kuaförlere bırakmam pek :)

Çok fazla deneyerek test ettim, gözlemledim ve bayan kuaföre ancak erkek kuaförlerin nesli tükenirse giderim. Bir de düğün dernek zamanı bilmediğim bir şehirde başkası ayarlamışsa mecburen..
Her bayan kuaför kötüdür diyemem ama; kadınlar üzerinde bu tarz el becerisi, yaratıcılık isteyen kuaförlük, estetik, modacılık gibi konularda erkeklerin daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

işin uzmanını bulunca kadın erkek farketmez , ankarada bayan kuaföre gitmiştim çok pahalı ya ilk baş vazgeçtim ücretinden dolayı 2 sene önce falan 50 demişti kesime sonra gittim kestirdim çok güzel kesti tam istediğim model olmuştu orduda yok becerikli kadın kuaför şaç kesimini geçtim hafif makyaj istiyorum diyorum badana yapıyorlar yüzüme :KK53:

Valla ben erkek kuaförlerin laubali oluşundan rahatsız olduğum için ısrarla bayan kuaför tercih ediyorum. ( Müşteri kapcam diye kaybedenler var) 2 defa hoşnutsuzluğum oldu gerisi gayet iyidi şuanda da kuaförüm bayan ve işinin ehli. Genele pek uymadı.

işin uzmanını bulunca kadın erkek farketmez , ankarada bayan kuaföre gitmiştim çok pahalı ya ilk baş vazgeçtim ücretinden dolayı 2 sene önce falan 50 demişti kesime sonra gittim kestirdim çok güzel kesti tam istediğim model olmuştu orduda yok becerikli kadın kuaför şaç kesimini geçtim hafif makyaj istiyorum diyorum badana yapıyorlar yüzüme :KK53:
O kadar para aldığına göre işinin ehlidir o, kendine aşırı güveni vardır zaten onun :)

Mobilden girdiğim için alıntı alamayacağım, genel olarak cevaplıyorum ;)
Elbetteki erkeklerden de güzel kesmeyen vardır ancak ilk denemem de bu sonucu görmek beni şaşırttı, 3 Ayda bir kesin kuaföre gittiğim için çok fazla bayan kuaför deneyimim oldu hatta birçok şehirde de saç kesim bakım yaptırmışlığım var, ama bugünki erkek kuaföre istediğimi korkudan net anlatamasam dahi harika bi kesim yaptı.. İnsallah bi dahakinde de memnun kalırım

Mobilden girdiğim için alıntı alamayacağım, genel olarak cevaplıyorum ;)
Elbetteki erkeklerden de güzel kesmeyen vardır ancak ilk denemem de bu sonucu görmek beni şaşırttı, 3 Ayda bir kesin kuaföre gittiğim için çok fazla bayan kuaför deneyimim oldu hatta birçok şehirde de saç kesim bakım yaptırmışlığım var, ama bugünki erkek kuaföre istediğimi korkudan net anlatamasam dahi harika bi kesim yaptı.. İnsallah bi dahakinde de memnun kalırım

Cinsiyet değil de kişiye özeldir bu durum. Bir ara belimdeki saçlarımı omzuma kadar kesmişti erkek kuaför. Dua etsin boğazına yapışmadığıma yani.

O kadar para aldığına göre işinin ehlidir o, kendine aşırı güveni vardır zaten onun :)
benim elimden pişman ayrılan olmadı bu zamana kadar demişti zaten ünlülerin saçlarını da kesiyormuş , yinede ben bir kez denedim yoksa okadar para vermem bir şaç kesimi için , zaten hemen uzar benım saçlarım model durmuyor ki şacımda versem okadar para, beceriksiz ama fiyatı uygun kuaförümün en azından:KK51:

ben bayan kuaförün koltuğundan memnun ayrıldığımı hatırlamıyorum.Valla dört sene lik kuaförüm var şahane kesiyor dört sene içinde kendi kuaförüm tatilde olduğu uğu için Bikere başka erkek kuaföre gittim saçımı mahvetti. Bide Üniversite okuduğum şehirde bi bayana gittim kırıklarımı aldırmaya sonuç hüsran. Bir daha başkasının saçıma dokunmasına izin vermiyorum.:KK12:Geçen cuma günü benim kuaförüm vardı kanalda erkek kuaförün teki o gün yarışan kuaförünmüşterisi çok beğendi diye utamadan kuaförüne aşıkmı oldun dedi. Şok

Son düzenleme:
benim kuaförüm diye bir yarışma var televizyonda orada hep erkek kuaförler var çoğunlukla ve çok da başarılılar. googledan arayabilirsiniz.

Back