• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayan Kuaförler

turuzimde guzel gezme imkaninda olur kuaforluk imkanlari zorluyodu bebeyin hayirli olsun anali babali buyusun calismak benim icin hayel oldu evlenince 2tana isyeri sahibiydim evlenmeden once simdi bir hayel calisma hayatinda basarilar dilerim tesekürler canimpeki is yerlerine ne oldu. iscilerin devam calisiyormu

sac konusunda daha cok yardimci olmak isterim ama sac i gormeden olmaz ancak fikir veririm iyi bir meslektasima gitmenizi tavsiye edebilirim lutfen bu tip islemleri evde uygulamayin her meslekte oldugu gibi bu meslektede cok hileler var sizi bildiklerim kadariyla tecrubelendirmeye calisirim burdan

turuzimde guzel gezme imkaninda olur kuaforluk imkanlari zorluyodu bebeyin hayirli olsun anali babali buyusun calismak benim icin hayel oldu evlenince 2tana isyeri sahibiydim evlenmeden once simdi bir hayel calisma hayatinda basarilar dilerim tesekürler canimpeki is yerlerine ne oldu. iscilerin devam calisiyormu

yok canim maglesef esim calismama karsiydi birtanesini kapattim diyerini baskasi devir aldi simdi gurbetdeyim romanyada

a.s Aynı benim istediğim saç rengini tarif ettin bende çok çekiyorum bu saç derdinden en sonunda balyajdan falan vazgeçtim dümdüz kumral boyattım ama o da gitti yine kızıla döndü :kızgın:

bir kere boyamayla renk sac,a oturmaz akma yapar bir iki defa boyarsan zamanla ozaman renk oturur akmaz

Bu mesleği yapmak isteyenin bence ya anası ya babası kuaför olmalı arkadaşlar ben gözlemlerime dayanarak bunu söylüyorum ki çıraklıktan gelen olay varya gerçekten bu meslekte öyle ya makas tutuşu saç inceltme taramaktna yıkamaya kadar bence yılların bilgisini gerektiriyor o boyaların kıvamını tutturmak bence kursla olacak şey değil arkadaşım gidiyordu benim bi tanıdık götürüp saçını boyamana izin verdiğin birisinin üstünde sen sınavı geçiyorsun yani onlar öyle yapıyordu diyelim bayan esmer siyaha boya geç olmaz ya öyle sonra sarı saçı nası açıcak filan tonunu nası tutturacak röfleyi balyajı gölgeyi sonra onu bırakın keratin saç kaynağı olsun saç ekleme saç uzatma saç bakımı dip masaj kaş göz alma ağdası manikürü pedikürü bilmemnesi tamamen belgeye dayanmıyor bence yıllardır yapılması gerekiyor.Ya ben saçımı tararken kafam kopuyodu bi kuaförde taramayı bilmiyordu ya saçı uçlarından taramaya başlarsın ya kadın sağolsun dipten asıldı bende siz yorulmayın ben tararım demiştim öyle yani ufaklıktan sürekli bir kuaför salonuna taklırsan böle kese kese ne modeller öğrenirsin burda gidiyorum kuaföre saç kesmeyi bırak ben bakıom kesimden sora kafamda saç kalmış mı diye ya yapamıoalr bende uzatıyom eheheheeh

bonita tebrik ederim bu meslekten deyilsin ama isin ozunu biliyosun cok guzel anlatmis,sin sulalem kuafor teyzelerim teyze kizlari hala oglu 2 ablam 1 kiz kardesim kuafor hepimizde cekirdekten yetismeyiz okuldan deyil isin ozunu bilmek lazim diploma icin okulla bas vurursun ogrenmek icin degila.s.

bende kuaförüm
zor ama zevkli bir meslek.sewerek yapıyorum ama herkesin tatil yaptığı zamanlar biz daha çok çalışıyoruz.tatil yapmayı özledim vallahi

bende kuaforum hollandada yetistim ama ustam istanbuldan gelme yetisme bi kuafor ve ben isimi severek yapiyorum ama 6 aydirki artik calismiyorum kendi dukkanim icin yer ariyorum isimi yaparken cok keyif aliyor mutlu oluyorum 16 yasimdan beri kuaforluk yapiyorum ve ustamada coook tesekkur ediyorum beni coook guzel yetistirip altin bilezigimi koluma taktii....

Kaliteli bir kuaför kaliteli boyalarıyla saçı kızıllık yaptırmadan röfleni gayet güzel atabilir:1closedeyes:
Bence paraya kıy ve iyi bir kuaföre git.Bir de kendi saçına attırman önemli.Ben 6 yıldır röfle yaptırıyorum..Yılda iki kez.İlk gün nasılsa 6 boyunca aynı tonda devam ediyor saçımın rengi..
Cilaya da gerek yok..Tonu güzel tutuyor zaten kuaförün iyiyse...yerimseniben

selam kızlar bende bu işi 5 yıldır yapıyorum.....3 senedirde kendi işyerim var.....çok seviyorum işimi ve bakımıda seviyorum....her konuda yardımcı olurum sizlere.....

Slm Arkadaşlar Ben Kuafer Değilim Ama çok Seviyorum çok Hoşuma Gidiyoooo Kolaygelsin Hepinize...

kızlar size bişey sorcam bir koaför dükkanı açmak istesem ne yapmam lazım bu koaförlük kursları var o kurslara katılınca koaför açmak için yeterli oluyomu
ben çok istiyorum bi güzellik salonu açmayı sevgileeer

SLM KIZLAR ben KUafor Degilim AmA guzellık Uzmanı arkadaslarım var kardesımde bır ara bu meslege yeltenmıstı cokta yeteklıydı ama sonra vazgecıp unv.okumaya karar verdı neysem asıl mesele.kızlar kuaforluk dıploması almak ıcın ılla bır yerde cırak olarak calısmak gerekıyormu yaf ben dogustan yeteneklıysem :roflol:dırek kursuna yazılıp sınavlara gırsem olmamıı:uhm:

kızlar slm.bende kalıcı makyaj uzmanıyım.ısımı kuaforlerde yapıyorum.bende kısa bır sure sonra makyaj studyomu acacagım.sormak ıstedıgınız bırsey varsa burdayım.

hanimlar mesleklerimiz ve biz bölümüne yeni konu açtım fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar bende kuaförüm uzun yıllardır içindeyim artık bir bütün olmuşuz mesleğimle 20 yıldır işin içindeyim ama dışadaan baktığında çok zevkli herşeyden önce sabır güleryüz ve bilgi gerekiyor ben kuslara karşıyım meslek diyoruz çalışarak meslek sahibibi olunur ben işyerimi 10 yıldır çalıştırıyorum çevremde çok kapatan oldu bu yıl kötü bir dönem geçiriyoruz sebebi her kes kolay para sanıyor aslında hata burda başlıyor evt bütün bayanlar çalışmalı ama sabır lütfen önce eğitim ilköğretim bile 8 yıl düşünün o kadar kolay gelinmiyor bi yere önce bi usta olmak için 8 yıl diyorum bende işyerinde çalışlmalı amek vermesen kıymetini anlamasınız pratik olmalı iyi biyerde olmak istiyorsanız önce çalışın arkadaşlar sonra kazanın herkesin gönlünce olsun

kuaför arkadaşlar sağolsunlar kesmeyi pek sewerler. ucundan azıcık alym derler bi bakmşsn kafada saç kalmamış. röfledr boyadr şudur budur özene özene kilim dokur gbi dokurlar. boyadan 2 gün sonra saçlar taranırken aşağı sünüp yukarı zıplar. tabi bu işin üsdatları war. onlara sözm yok. olamaz zaten

mrb arkadaşlar ya ben bi konuda yardımınızı isteyecektim ben yurtdısında kuaför salonu acmayı dusunuyorum suan kalfalığımı almak üzereyim en cok istediğim yerlerde hollanda,almanya yada ingiltere.acaba salon acmak icin neler yapmam gerekiyor eğer bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatırmısınız lütfen şimdden cooook tesekkurler a.s

Back