• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayan Kuaförler

nane63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2007
280
0
96
50
Diğer
selam arkadaslar bizim neden bir forumu,muz olmasin hadi tanisalim? ben 10 sene bu meslegi yaptim evlennince birakmak zorunda kaldim ist findikzade yetismeyima.sa.s.a.s.a.s.

meraba ben sekizsene yaptım okulluyum izmirden şunda uşaktım yapmıyorum ama izmire dönünce yapıcam

meraba ben sekizsene yaptım okulluyum izmirden şunda uşaktım yapmıyorum ama izmire dönünce yapıcam

:1hug:hosgeldin canim nekedar sanslisin calisma imkanin varmis bende cok ozledim calismayi bende ciraklik okuluna 1 sene gitmistim biraktim cekirdekten yetismeyim kendi yerinmi calisiyomusun?a.s

merhabalar bende bu meslekte yeniyim ciraklik belgemi aldim ustalik belgesi icin salon ariyorum insallah bulurum

slm ardaşlar bende kuaförlük mesleğini yapmak istiyorum ilerde kendi iş yerimi acmak istiyorum.asıl mesleğim bu değildi yeni sayılırım ama bunun kursuna GİDİYORUM.bana fikir ve bilgilerinizle yardımcı olurmusANIZ cok sevinirim.

slm ardaşlar bende kuaförlük mesleğini yapmak istiyorum ilerde kendi iş yerimi acmak istiyorum.asıl mesleğim bu değildi yeni sayılırım ama bunun kursuna GİDİYORUM.bana fikir ve bilgilerinizle yardımcı olurmusANIZ cok sevinirim.

canim senin icin hayirlisi olsun guzel meslektir ama zorda bi meslektir meslek okuluna giderkende kuafor salanunda,da calisiyormusun?a.s.

hayır nane çalışmıyorum ama kursa başlıcam meslek okulu değilde sadece kursunu görüyorum sınava giricem evet zor olduğunu biliyorum ama ilerde kendi iş yerini acma imkanı var. en azından severek yapacağımı düşünüyorum zorluklarına katlanırım umarım.

kızlar bi şey sorcam o zaman .hazır kuaförleri bulmuşken değerlendireyim:)şimdi burda balyaj attırıyorum saçıma hep bi tutam bile olsa kızılımsı bi renk kqalıyo bende bu durum dan nefret ediyorum.tv de bakıyorum tonlar hep gri ve beyaz.kesinlikle turuncu yok bizim kuaförler neden beceremiyo ne yapmak lazım gri tonu elde etmek için.yardımcı olursanız sevinirim tşk .

sweet kiz canim is yeri acabilmek icin kursa gitdip diploma alman lazimda kursa ince dedaylari ogretirler ama ayriyetten baska bi yerdede calisirsan sanatini daha cok gelistirirsin kendine daha cok seyler katarsin bence dost tavsiyesi kuaforluk kaliplasmis meslek deyil kursda kalipini ogretirler sadece bununla bitmiyo is yeri acmak lutfen yanlis anlama yazdiklarimi yardim etmek sana amacim allah gonlune gore versin

kızlar bi şey sorcam o zaman .hazır kuaförleri bulmuşken değerlendireyim:)şimdi burda balyaj attırıyorum saçıma hep bi tutam bile olsa kızılımsı bi renk kqalıyo bende bu durum dan nefret ediyorum.tv de bakıyorum tonlar hep gri ve beyaz.kesinlikle turuncu yok bizim kuaförler neden beceremiyo ne yapmak lazım gri tonu elde etmek için.yardımcı olursanız sevinirim tşk .

merhaba arkadasim ilk sunu soylim tv sanatcilarin saclarina pek aldanma orada isiklar cok yaniltir kilolu insani bile zayif gostere biliyolar saclarinda bir kac tanesi kizillik kaliyo diyosan paketlenme isleminde diyerlerine gore erken acmislardir oyuzden kizil kala bilir bence rofle balyaj islemlerinde cila sart cunku cig kaliyo guzel durmuyo daha mat durur cilasiz sevenlerde var tabi

merhabab arkadaslar bende bu meslegi 10 sene yaptim almanyada ama suan baska bir meslekle ilgileniyorum

merhabab arkadaslar bende bu meslegi 10 sene yaptim almanyada ama suan baska bir meslekle ilgileniyorum

merhaba arkadasim olsun bende ev hanimi gorevine atandim 5 senedir :Roflol: aramiza hos geldin simdiki mesleyin ney sende benim gibi ev hanimisin

merhaba arkadasim ilk sunu soylim tv sanatcilarin saclarina pek aldanma orada isiklar cok yaniltir kilolu insani bile zayif gostere biliyolar saclarinda bir kac tanesi kizillik kaliyo diyosan paketlenme isleminde diyerlerine gore erken acmislardir oyuzden kizil kala bilir bence rofle balyaj islemlerinde cila sart cunku cig kaliyo guzel durmuyo daha mat durur cilasiz sevenlerde var tabi

balyajda sorun yokben ben ne renk cile atılmalıki kendi saçlarımda kızıl kalmasın diye sormuştum tşk.yoksa balyajı tutturuyolar gayet kızılsız oluyo.ana saç kızıla çalıyo onuda gri gibi olmasını istiyorum yani ben ne renk cile atılsın diyorum.

yok nanecim simdi 3 senedir turizimle ilgileniyoruz esimle ben yani ucak bilettleri satiyoruz ve hotelresavasiyonlar. ama 10 aydir evdeyim cünkü kizim dogdu ,o yüzden biraz dinleniyorum ama bir iki ay sonra baslarim yine calismaya

xxaysegukxx az kizilik varsa bunu acik kulu renkle kizillidini cilala yok adebilirsin bu tur islemleri evde uygulamayin herkez icin gecerli sac bu dikat edilmesi lazim :KroNick: sonra bu amcamin saclarina doner saclariniz iyi bir kuafor secin ve devamli oraya gidin

bencede boya gibi seyleri evde tek basiniza yapamasiniz muhakak bir bilene yaptirin , yoksa sonucu biraz kötü olur

Aynı soruyu bende soracaktım sen benden önce davranmışsın jeyyar evet cevaplarınızı bekliyoruz hanımlar yandınız valla düştünüz elimize jeyyar

yok nanecim simdi 3 senedir turizimle ilgileniyoruz esimle ben yani ucak bilettleri satiyoruz ve hotelresavasiyonlar. ama 10 aydir evdeyim cünkü kizim dogdu ,o yüzden biraz dinleniyorum ama bir iki ay sonra baslarim yine calismaya

turuzimde guzel gezme imkaninda olur kuaforluk imkanlari zorluyodu bebeyin hayirli olsun anali babali buyusun calismak benim icin hayel oldu evlenince 2tana isyeri sahibiydim evlenmeden once simdi bir hayel calisma hayatinda basarilar dilerima.s.

balyajda sorun yokben ben ne renk cile atılmalıki kendi saçlarımda kızıl kalmasın diye sormuştum tşk.yoksa balyajı tutturuyolar gayet kızılsız oluyo.ana saç kızıla çalıyo onuda gri gibi olmasını istiyorum yani ben ne renk cile atılsın diyorum.

a.s Aynı benim istediğim saç rengini tarif ettin bende çok çekiyorum bu saç derdinden en sonunda balyajdan falan vazgeçtim dümdüz kumral boyattım ama o da gitti yine kızıla döndü :kızgın:

Back