Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba ben sekizsene yaptım okulluyum izmirden şunda uşaktım yapmıyorum ama izmire dönünce yapıcam
merhabalar bende bu meslekte yeniyim ciraklik belgemi aldim ustalik belgesi icin salon ariyorum insallah bulurum
slm ardaşlar bende kuaförlük mesleğini yapmak istiyorum ilerde kendi iş yerimi acmak istiyorum.asıl mesleğim bu değildi yeni sayılırım ama bunun kursuna GİDİYORUM.bana fikir ve bilgilerinizle yardımcı olurmusANIZ cok sevinirim.
kızlar bi şey sorcam o zaman .hazır kuaförleri bulmuşken değerlendireyim:)şimdi burda balyaj attırıyorum saçıma hep bi tutam bile olsa kızılımsı bi renk kqalıyo bende bu durum dan nefret ediyorum.tv de bakıyorum tonlar hep gri ve beyaz.kesinlikle turuncu yok bizim kuaförler neden beceremiyo ne yapmak lazım gri tonu elde etmek için.yardımcı olursanız sevinirim tşk .
merhabab arkadaslar bende bu meslegi 10 sene yaptim almanyada ama suan baska bir meslekle ilgileniyorum
merhaba arkadasim ilk sunu soylim tv sanatcilarin saclarina pek aldanma orada isiklar cok yaniltir kilolu insani bile zayif gostere biliyolar saclarinda bir kac tanesi kizillik kaliyo diyosan paketlenme isleminde diyerlerine gore erken acmislardir oyuzden kizil kala bilir bence rofle balyaj islemlerinde cila sart cunku cig kaliyo guzel durmuyo daha mat durur cilasiz sevenlerde var tabi
kızlar bi şey sorcam o zaman .hazır kuaförleri bulmuşken değerlendireyim:)şimdi burda balyaj attırıyorum saçıma hep bi tutam bile olsa kızılımsı bi renk kqalıyo bende bu durum dan nefret ediyorum.tv de bakıyorum tonlar hep gri ve beyaz.kesinlikle turuncu yok bizim kuaförler neden beceremiyo ne yapmak lazım gri tonu elde etmek için.yardımcı olursanız sevinirim tşk .
yok nanecim simdi 3 senedir turizimle ilgileniyoruz esimle ben yani ucak bilettleri satiyoruz ve hotelresavasiyonlar. ama 10 aydir evdeyim cünkü kizim dogdu ,o yüzden biraz dinleniyorum ama bir iki ay sonra baslarim yine calismaya
balyajda sorun yokben ben ne renk cile atılmalıki kendi saçlarımda kızıl kalmasın diye sormuştum tşk.yoksa balyajı tutturuyolar gayet kızılsız oluyo.ana saç kızıla çalıyo onuda gri gibi olmasını istiyorum yani ben ne renk cile atılsın diyorum.