• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan jinekolog tavsiye edebilir misiniz

seasparkle95

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
58
12
13
Merhaba, bu siteye yeni katıldım, sıkıntılı olduğum bi konu var,ben 19 yaşındayım ve bekarım ancak erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz daha doğrusı girmeye çalışıyoruz , fiziksel bi sorunum olduğunu düşünüyorum başta vajinismus olduğunu düşünüyorduk ancak ilişki sırasında içime girmeye çalıştıkça müthiş bi acı hissediyorum içim yanıyormuş gibi oluyor jinekolaga gitmek istiyorum aylardır üzülüyorum bu soruna , kapalı bir kızım üstelik nasıl bi tepki alacağımdan korkuyorum sizden ricam bana beni yargılamayacak işinde iyi bir bayan jinekolog tavsiye edebilir misiniz ? Not : bu ilk muayenem olacak çok korkuyorum ve bakire olup olmadığımı bile bilmiyorum.

Son düzenleme:
ben sana osmanbeyde filiz ak ı tavsiye ederim . ben gittim arkadaşlarımda tavsiye üzerine gitti Filiz Ak . Çok güleryüzlü sen bir soruyorsan on cevap veriyor :anneadayı:

Bende tuzlada Ferda Erbay öneririm, çok tatlı bir kadındır. Lakin sigorta ile muayene olamazsın. Özellerin ücretleri de eh birazcık var tabi.. İkinizde çalışmıyorsanız maddiyat zorlayabilir.

yazmadan geçemeyeceğim. ilişkiye giriyorsun ama bakire olup olmadığını bilmiyor musun? bana biraaz çelişkili geldi ama neyse senin yaşamın senin tarzın.

Back