Merhaba arkadaşlar ben fotoğrafçılık eğitimi aldım ve eşimle beraber çalışıyorum o çıraklıktan yetişme , dolyısıyla muhteşem bir ikili olduk.
Başka profesyonel fotoğrafçılık yapan bayan arkadaşlar var mı acaba?
Bu işin güzelliklerinden , zorluklarından ve özelikle bayan olarak başımıza gelenleri paylaşalım.
Önce ben anlatmak istiyorum.
Bir gün işyerindeyim ve bir adam geldi. " burda er kişi yokmudur " dedi ( eşim içeride olmasına rağmen ısrarla " buyrun ben yardımcı olayım" dedim.
O da " er kişi lazım bana" diye ısrar etti . Eşim geldi ve elindeki fotoğraf makinesini gösterdi adam . Eşim " yaa abi beni niye çağırıyorsun bu işin ustası burda " dedi ve makineyi bana verdi adam bir oldu rengi gitti geldi.
Şöyle bayanları hafife almaları yokmu deli oluyorum
bende fotoğrafçıyım. düğün belgeseli çekiyorum ve her çekimde ya yaşımdan ya da bayan olmamdan dolayı gelin ve damadın ailesinden ters ve motivasyon düşürücü cümleler duyuyorum. ama alıştım sanırım artık ya cevap bile vermeden çekime devam ediyorum
bu her meslekte böyle maalesef kadını ezik görüyorlar ya bende diplomam yok ama amatörüm fotoğraf çekmeye bayılıyorum ünvde fotoğrafçılık bölümüde okuyabilirim yatkınım
Ben de fotografciyim. benim de sıkıntim cok yatirim gerektiren bir meslek olmasi.. Teknoloji ilerliyor sen biriktirecegin paralari bile teknik malzemelerine yatirmak zorunda kaliyorsun malesef.