- 12 Kasım 2008
- 618
- 280
- 123
Merhaba arkadaşlar ben fotoğrafçılık eğitimi aldım ve eşimle beraber çalışıyorum o çıraklıktan yetişme , dolyısıyla muhteşem bir ikili olduk.
Başka profesyonel fotoğrafçılık yapan bayan arkadaşlar var mı acaba?
Bu işin güzelliklerinden , zorluklarından ve özelikle bayan olarak başımıza gelenleri paylaşalım.
Önce ben anlatmak istiyorum.
Bir gün işyerindeyim ve bir adam geldi. " burda er kişi yokmudur " dedi ( eşim içeride olmasına rağmen ısrarla " buyrun ben yardımcı olayım" dedim.
O da " er kişi lazım bana" diye ısrar etti . Eşim geldi ve elindeki fotoğraf makinesini gösterdi adam . Eşim " yaa abi beni niye çağırıyorsun bu işin ustası burda " dedi ve makineyi bana verdi adam bir oldu rengi gitti geldi.
Şöyle bayanları hafife almaları yokmu deli oluyorum
Başka profesyonel fotoğrafçılık yapan bayan arkadaşlar var mı acaba?
Bu işin güzelliklerinden , zorluklarından ve özelikle bayan olarak başımıza gelenleri paylaşalım.
Önce ben anlatmak istiyorum.
Bir gün işyerindeyim ve bir adam geldi. " burda er kişi yokmudur " dedi ( eşim içeride olmasına rağmen ısrarla " buyrun ben yardımcı olayım" dedim.
O da " er kişi lazım bana" diye ısrar etti . Eşim geldi ve elindeki fotoğraf makinesini gösterdi adam . Eşim " yaa abi beni niye çağırıyorsun bu işin ustası burda " dedi ve makineyi bana verdi adam bir oldu rengi gitti geldi.
Şöyle bayanları hafife almaları yokmu deli oluyorum