Merhaba hanimlar ne olur bi akil verin kafayi yememe ramak kaldi. Iki senelik evliyiz 8 aylik bi kizim var. Esim evlenmeden once prno izleyip kendi kendini tatmin edermis. Oyle kiz arkadasi falanda olmamis hic yada birileriyle birlikte olma cabasina hic girmemis. Biz severek evlendik. Sevgiliyken bi kere tesadufen yakaladim. Yalan soylemeye calisti inanmadim bi daha olmaz falan dedi. Evlenince illaallah ettim artik yildim o derece hamile kalana kadar cok sık degildi hamile kalinca dogal olarak daha cok yakaladim. Uyardim evde kirilmadik esya birakmadim inlettim ortaligi agladim tamam bi daha yok dedi dogum yaptim yine bi kac kere yakalayinca en son mayis ayinda bavulumu topladim gidiyorum ben dedim. Beni aldatmamla es deger kaldiramiyorum icim almiyo ben senin karinim benimle yasayabileceklerine istediklerine sinir koymuyorum istedigun herseyi yaparim ama bunu bana yaapma kendimi yetersiZ hissediyorum dedim. Ozur diledi agladi yemin etti bir daha olmayacak diye. Birseyler izlemeden banyoda falan kendini tatmin etmesine hic karismadim farkindaydim ama ses cikarmadim. Dun gece guzelde yikandim temizlendim hazirlandim uzun zamandir olmadigi kadar guzel bi gece gecirdik. Ben dusa girdim yatmaya gidiyorum hadi gel dedim tam birazdan geliyorum dedi. Bende telefonumu unutmusum acikcasi tv nin sesi falanda kisilinca suphelendim ama ihtimal vermek istemedim. Bi geldim yine ayni manzara. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu ne yapcam sasirdim artik gitmeye karar vrrdim evlendigimizdn beri dun gece ilk defa ayri yattik konusmuyoruz. Buyutuyorsun gitmeye meraklisin aliskanlik anlamiyorsun alakasi yok falan deyip duruyo. Kimseye anlatamiyorum dogal olarak konu malum. Basina gelen var mi benim gibi napcam brn kucucuk kizim var cildircam geceden beri.