Bavuldaki vibratör uçağa rötar yaptırdı

iyice merak ettirdiniz aldırcanız bana, netten sipariş vereyimde d&r da kasiyere madara olmayalım:1::1:

güzel değilse burdan hesap sorcam ona göre:1::1:

Bir zamanlar moda memeye metal takmaktı hani havaalanındı
güvenlikten geçerken ötüğünden
bu hatunlarda çıplak soyunmak zorunda kalıyorlardı tabi yine yabancılardı

bu da iyiymiş:1::1: belki adam ilk defa görüyodur uyuştrucu, biber gazı falan sanmıştır belki:1::1:

Yani ana girişti oldu bu. Zaten uçağa binerken yanıma almicaktım bagaja gidecek bavulda kalacaktı. Hani sıvı madde kontrolü olsa anlicam. Şekli tuhaf geldi bakmak istedi. Ne biliyim ne sandı, ya da sadece kişisel bir merak mıydı gerçekten anlam veremedik. Gönül isterdi kayganlaştırıcısız halledelim lakin olmuyordu o vakitler :27: :60:

bi daha kullanmayacam dememişte bi daha pilini çıkarmadan almayacam yanıma demiş:1: alışmış kudurmuştan beterdir derler : )))

fight clup kitabında da yazıyordu,traş makinaları ve vibratörler uçakta bomba korkusu yaratır diye,o geldi aklıma:)

iyice merak ettirdiniz aldırcanız bana, netten sipariş vereyimde d&r da kasiyere madara olmayalım:1::1:

güzel değilse burdan hesap sorcam ona göre:1::1:

ben kitaptan bahsediyorum :/

Ayy koptum yanlış anlaşılmaya :60: Yanlış anlaşılmanın gerçek olduğunu varsayıp cümleyi kitabı değil de vibratörü kastediyormuşcasına okuyunca seni D&R'da görevliye 'Hemşerim vibratörler ne tarafta?' derken; memnun kalmayınca burada millete sitem edip hesap sorarken düşünüyorum da :27:

beni bu şekilde güzel düşündüğünüz için teşekkürler arkadaşlar sağolun var olun:1::1:

Back