Bavuldaki vibratör uçağa rötar yaptırdı

fenna diyorum canım :) nefes almadan okudum sen düşün :27::27:

Kızz artıkk zenciler satıyor dışarda el atından 5 TL ye :60:

Yaaa kızlaaarr çok kötüsünüz şimdi mi söylenir bu. Ayy nasıl merak ettim nasılll :))
Zenciden de nası alcam kız, enişteniz her an dibimde dışarda.
Nefes almadan okumuşsunuz siz, ben nası okurum bilemedim.
Kitap elime geçsin o gün uyku haram heralde bana bu gidişle :53::52::52::52:

Yaaa kızlaaarr çok kötüsünüz şimdi mi söylenir bu. Ayy nasıl merak ettim nasılll :))

O kitabı okuyunca artıkk amann sabahlar olmasınnnn değişikk değişikkk şeylerr öğrenir uygularsınnnn :52::52::52:

nettede buluruz belki bende bi araştırayım :27:

Bak daha okumadan yerinde duramıyosun, etkisini anladın mı şimdi :60:

Lilyana fazla değil 2 ay sonra etkileriyle ilgili görüşlerimi tekrar sizinle paylaşiciimm :)))
Ufkumu genişletmek için daha başka önerileriniz olursa da irtibatı koparmayalım :DD
Lilyanacım, Bellacım ve Limoncum :9::9::16::16:

Lilyana fazla değil 2 ay sonra etkileriyle ilgili görüşlerimi tekrar sizinle paylaşiciimm :)))
Ufkumu genişletmek için daha başka önerileriniz olursa da irtibatı koparmayalım :DD
Lilyanacım, Bellacım ve Limoncum :9::9::16::16:

Hehe biz burdayız beybiii :21:

Tatile giderken yanımıza aldığımız durex marka şu vibratöre benzeyen kayganlaştırıcı jel geldi aklıma. Allahım ne büyük rezillik yaşadık. Ama haberlere konu olmadık iyi ki. Adam bavulda bişey var diyo. Özel eşyam diyoruz. Bakabilir miyim diyor. Yok beyefendi özel anla işte. hayır görmem lazım. Lan sapık mısın nesin nesini görücen. Ya utandırma burda bizi diyor eşim. Lütfen rica ediyoruz. Adam bizi kenara çekti bavulu açtı baktı ve eline alıp inceledi. Salaaak hayatında görmemiş mi sapıklığına mı yaptı anlamadık bakıyor bakıyor eviriyor çeviriyor. Çıldırmıştık orda ya.

Bu zavallı kız da keşke pilini çıkarıverseydi.

sırada filmi var 13subatta 2015 te vizyona giriyor :):):).bu kadar denk düşer tamda o zaman lousalıktan çıkmış oluyorum bak sen su işeee :):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatile giderken yanımıza aldığımız durex marka şu vibratöre benzeyen kayganlaştırıcı jel geldi aklıma. Allahım ne büyük rezillik yaşadık. Ama haberlere konu olmadık iyi ki. Adam bavulda bişey var diyo. Özel eşyam diyoruz. Bakabilir miyim diyor. Yok beyefendi özel anla işte. hayır görmem lazım. Lan sapık mısın nesin nesini görücen. Ya utandırma burda bizi diyor eşim. Lütfen rica ediyoruz. Adam bizi kenara çekti bavulu açtı baktı ve eline alıp inceledi. Salaaak hayatında görmemiş mi sapıklığına mı yaptı anlamadık bakıyor bakıyor eviriyor çeviriyor. Çıldırmıştık orda ya.

Bu zavallı kız da keşke pilini çıkarıverseydi.

bu da iyiymiş:1::1: belki adam ilk defa görüyodur uyuştrucu, biber gazı falan sanmıştır belki:1::1:

Back