Kontakt Lens Bausch Lomb Gray yada Blue Lütfen yardım?

Ya bende gözden göze degısıyormu anlamadım gitti. Bende freshlook cok yapaydı bl ye göre. böyle balık gıbı bakıyordum ben bıle farkedebılıyordum. Teyzemde freshlook yesıl var harelı oda öyle. Bilmıyorum valla ama ben cok memnunum BL GRİden. Birdaha freshlook kullanmam sanıırm.Ama sız böyle dyıınce treddutte kaldım acıkcası acaba cok yapay duruyorda ben mı farketmıyorum :S Sorduklarım freshlooktan daha dogal oldgunu söylüyorlar ama simdi siz bu kadar kötüleyınce nasıl durdugunu merk ettım acıkcası. yanı bende yapay mı duruyor dıye:..

BL GRİLERRİMMM :) sevıyorum ben

Resmi göremiyorum, ben de bir şey var acep? Kesinlikle göze göre değişiyor bu iş, ben de alırken birkaç müthiş resim görüp almıştım, bende bambaşka durdu. Anneme verdim grilerimi, nispeten daha iyi durdu onda ama hala ı-ıh..Optima serisindenmiş benim aldıklarım, birşeyler farklı olmalı benim aldıklarımda..

Lensler gözden göze duruşları çok değişiyor zaten mesela bende güzel olan baska bırınde kötü durabiliyor. Evet orada yanlıslıkla resımı sıldım sanırım tekrar ekleyecegım.

Bende böyle durdular güneş ışığında burda.

arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım kullandığım lenslerden yola çıkarak. umarım yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…