Deci27 , Yorumun için cok teşekkür ederim. Ama 3 aydır neredeyse durmadan buradaki yorumları okudum fotoğraflara baktım. Hala karar veremedim. Ama freshlook istemiyorum pek artık. Bendeki gri şuan gümüş gri ile arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama az önce biri konu açmıştı hatırlamıyorum ama freshlook brilliant blue takmıştı sanırım. Hoşuma gitti fakat böyle çok koyu geldi. Freshlooklar benim için çok rahatlar fakat freshlook un renklerini pek sevmiyorum. Damarları çokmu belli Bausch Lomb 'un ? Korkunç derecede görünüyorsa almam ama bilmiyorum ya gercekten takmış durumdayım BL nin blue ve gray ine. Hatta yabancı ülkelerde BL- Platinum diye geçiyormuş sanırım. BL- Pacific diye bir renginide gördüm videolarda Ama türkiyede yok sanırım çok araştırdım bulamadım .Yoksa pacific cok güzel tam benim isteğim gibi bir renkti . :26: Hala çok kararsızım
BL nin purevision u kullandım ben ilk lensimdi sefaftı. Ama acayip derecede rahatsız oluyordum. Şuan tam 4 kutu var ve 1 yıl kaldı suresının bıtmesine.1 yıllık oluyor benim gözlerim -3.00 -3.25 ti o zamanlar baya kutu almıştım. Şuan kullanabılsem 1 yıl onu kullanırdım ama bl nın butun lenslerınde bır sorun var sanırım. BL GRİ dede aynı sorunu yaşamaktan çok korkuyorum ama denemek istiyorum. Bazı ablalarım kullanmışlar fotoğraflarınıda gördüm çok hoşuma gitti.Ama çok kararsızım .. Ya BL-GRİ YADA FRESHLOOK-HARESİZ KURŞUNİ / MAVİ . ?? :44::26:
Merhaba , ben yeni üye sayılırım :) Kaç aydır renkli lens resimlerine bakıp bilgi ediniyorum. Şuana kadar 2 tane renkli lens kullandım . İlk renkli lensim Freshlook Pure Hazel oldu. 2 kutu almıştım gözlerimin numaraları farklı oldugu için ama sadece 3 aylıktan 1 kutusunu kullandım . İlk aldığımda hoşlanmıştım fakat şimdi hiç hoşlanmıyorum. Birde daha önce Bausch Lomb 'un purevision u tam 1 yıl kullandım. Şuan 4 kutu daha var. Ama artık dayanamadım o lense. Gözüme o kadar batıyorduki geceyi zor ediyordum. Freshlook çok rahat benim için şuan. Freshlook un grisini kullanıyorum. Memnunum ama uzaktan mavi oldugu hiç belli olmuyor anca ışıkta belli oluyor. Ben istiyorum ki böyle uzaktanda belli etsin kendini ama çokta korkunç görünmesin yani. 2 seçenek arasında kaldım Ya Bausch Lomb un Grisi Yada Blue si . Green oceanları kullananların fotoğraflarına baktım fakat pek anlayamadım . Sizce hangisi ne yapmalıyım Lütfen yardım edin :26:
BL nin purevision u kullandım ben ilk lensimdi sefaftı. Ama acayip derecede rahatsız oluyordum. Şuan tam 4 kutu var ve 1 yıl kaldı suresının bıtmesine.1 yıllık oluyor benim gözlerim -3.00 -3.25 ti o zamanlar baya kutu almıştım. Şuan kullanabılsem 1 yıl onu kullanırdım ama bl nın butun lenslerınde bır sorun var sanırım. BL GRİ dede aynı sorunu yaşamaktan çok korkuyorum ama denemek istiyorum. Bazı ablalarım kullanmışlar fotoğraflarınıda gördüm çok hoşuma gitti.Ama çok kararsızım .. Ya BL-GRİ YADA FRESHLOOK-HARESİZ KURŞUNİ / MAVİ . ?? :44::26:
cnm benimde 2 gözümünde numaraları farklı onun için bende 2 kutui daha birden alıyorum freshlook hareli gri kullanıyorum kıyafetime göre değişiyo sanki rengide mavisi daha çok kendi ğözlerim kahverengi makyajda yapınca lens oldugu pek belli olmuyo öyle diyolar yani tavsiye ederim
yardımcı olabildiysem ne mutlu jelib10 cum.inş dileğin rengi verir lenslerin hayırlı olsun şimdiden..
ya cnm benim B&L freshlook tan nasıl olurda daha dogal durur zaten görsellerinde de görünüyor. bunu iddia eden de pardon kimse kusura bakmasın ama bu isten anlamıyor yani.. keşke denemeden almasaydın