Batuhan Paşamızın diş buğdayı..

Ay Yesinler Senide Diş Buğdaylarınıda Emii!!! opuyorumnanaktan

maşallah oğlusuna canım herşeyi çok güzel yapmıssın böyle görünce hevesleniyorum kızımın 4.diş çıktı sanırım buğday zamanı geçti artıkfisfisfis

ne tatlı bir minikmiş. maşllah. smokini de harika gerçekten.

ne güzel hazırlanmışsınız. Allah sağlıkla,mutlulukla bebişinizi büyütmenizi nasip etsin.
amin canım teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Ay Yesinler Senide Diş Buğdaylarınıda Emii!!! opuyorumnanaktan
yesinlerrrrrrrcokacimcoooka.s.:sm_cool:
maşallah oğlusuna canım herşeyi çok güzel yapmıssın böyle görünce hevesleniyorum kızımın 4.diş çıktı sanırım buğday zamanı geçti artıkfisfisfis
özeniyosan yap bence canım geçti diye bişey yok içinde kalmasın keşke deme daha sonra çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan

maşallah batuhana
herşey çok güzel olmuş canım ya.
ilayda'nın beşinci dişide çıktı.
biz yapmadık ama :(
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
herşey gönlünce olsun canım....

maşallah batuhana
herşey çok güzel olmuş canım ya.
ilayda'nın beşinci dişide çıktı.
biz yapmadık ama :(
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
herşey gönlünce olsun canım....
iloşun sağlam olsun dişleri canım kıtır kıtır yemekler yesinnn saol cnm
amin amin hepimize inşallaha.s.:1hug:

heyt which is that
way anasini ne degisik günler var

"saglikli günlere ins"
çok teşekkür ederim canıma.s.

maşallah çok çok güzel bi gün tertiplemişsiniz helal olsun
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürler nasip etsin batuhan paşaya

Eminim ki bol emekli güzel bir diş buğdayı olmuştur.Maşşallah Batuhan bebeğe:nazar:
Yalnız ben resimleri göremedim rica etsem özellikle diş pastası ve buğday kolyesinin resimlerini tekrar ekleyebilirmisin bana da fikir olur...................

O gün forumda galiba bir problem vardı.Resimleri şimdi görüyorum.Gerçekten çok güzel bir diş buğdayı olmuş tekrar paşamıza ve annesine maşallah:nazar:............

canım oğlun çok tatlı Allah bağışlasın.. Ve sen ne kadar yaratıcısın maşallah doğum günü 1 bu 2 ne güzel bir masa hazırlıyorsun... Eşinde oğlunda çok şanslı:)

Back