Batuhan Paşamızın diş buğdayı..

Oyyy yerim seni ben :nazar:41 kere maşallah kuzuna allah nazarlardan saklasın onu :nazar:
Damatlığınıda görmek nasip etsin rabbim Allah bağışlasın canım

neslihanım burdada karşılaşmak varmış bebeğim opuyorumnanaktan
batuş paşayı öpppp opuyorumnanaktan

Ben de bir Batuhan annesi olarak oğluşunu ve seni kutluyorum canım.
Allah evlatlarımızın hep başarı ve mutluluklarını göstersin inşallah.
amin amin deme adaş oğluşlarımız seninki abi amaa.s çok teşekkür ederim abliş

neslihancım maşallah batuhana çok yakışıklı olmuş simokinide pek yakışmış maşallahh
sana da maşallah döktürmüşsün canım nasıl yaptın o pastayı diş şeklini nasıl verdin süper olmuş
canım çok sağolasın kalıp çizdik canım kağıda pandispanyayı ona göre kestim
herşey çok güzel olmuş dişleri inci gibi olsun batuhanın yüzünden gülücük hiç eksilmesin:)

ellerine sağlık herşey harika görünüyoo

Oyyy yerim seni ben :nazar:41 kere maşallah kuzuna allah nazarlardan saklasın onu :nazar:
Damatlığınıda görmek nasip etsin rabbim Allah bağışlasın canım

Çok tatlı olmuş maşallah....
çok sağolun kızlar allah hepmizin yavrularını bağışlasın güzel günlerini göstersin isteyenlerede bebiş versin inşallahopuyorumnanaktan

neslihanım burdada karşılaşmak varmış bebeğim opuyorumnanaktan
batuş paşayı öpppp opuyorumnanaktan
dimi canım dünya küçük bizde çok öptük seni teyzoşuopuyorumnanaktan

ben sızın oglunuzu azcık yıyebılırmıyım
yanasıl bı yakısıklılık tatlılıktır bu
Yarrabbım ya masallahhh
cok ozenle hazırlanmısınız hersey cok guzel dılerım oglunuz hep yuzunuzu guldurur boyle
ayrıca hem anneye hem babya benzeyen nadır cocukalrdan
çok sevdım ben bu yakısıklıyı yaaa

herşey çok güzel olmuş diş pastanız,kurabiyenize bittim oğlunuzda çok tatlı maşallah hayırlı olsun dişleriniz :nazar:

Çok güzzel olmuş herşey.. Sağlıklı gülüşleri olsun inci gibi dişleri olsun inş.
canım çok saolasın amin tatlımopuyorumnanaktan

ben sızın oglunuzu azcık yıyebılırmıyım
yanasıl bı yakısıklılık tatlılıktır bu
Yarrabbım ya masallahhh
cok ozenle hazırlanmısınız hersey cok guzel dılerım oglunuz hep yuzunuzu guldurur boyle
ayrıca hem anneye hem babya benzeyen nadır cocukalrdan
çok sevdım ben bu yakısıklıyı yaaa
ye tatlım ye ye bitmez nede olsa:roflol: amin amin hep gülsün bütün yavrucuklar allah ağlatmasın gelseydiniz sizdeopuyorumnanaktan

herşey çok güzel olmuş diş pastanız,kurabiyenize bittim oğlunuzda çok tatlı maşallah hayırlı olsun dişleriniz :nazar:
çok teşekkür ederim canıma.s.opuyorumnanaktan

her şey süper görünüyor maşallah batauhanada.inci gibi dişleri olsun hep hep mutlu olsun inşallah.
bu arada ne kadar becerikliymişsin arkadaşım sen valla nazar boncuğu tak hepsine iyi yetişmişsin :nazar:

Arkadaşım maşallah ne güzel şeyler yapmışsın bayıldım :)) benim fazla bilgim yok diş buğdayıyla ilgili ama :)) Allah yavrunun damatlığını da gösterir inşallah hayırlı olsun :))

ne kadar guzel bır dıs bugdayı partısı..allah mutlulugunuzun tamamını getırsın..
ay çok teşekkür ederimm
Arkadaşım maşallah ne güzel şeyler yapmışsın bayıldım :)) benim fazla bilgim yok diş buğdayıyla ilgili ama :)) Allah yavrunun damatlığını da gösterir inşallah hayırlı olsun :))
saol canım amin amin hepimizin yavrusunu allah bağışlasın yolun bu taraflara düşerse beklerimopuyorumnanaktan

Çok güzel şeyler hazırlamışsınız ve belli ki bayağı bir zahmetliymiş.
Hayırlı olsun diş buğdayı.Tıpatıp siz oğluşunuz...:ecrin_bebek:
çok teşekkür ederimmmmma.s.opuyorumnanaktan

maşallah ya cok dadlu olmuş oyyyyyy yisin teyzoşları yesinnnn

pastanada bayıldım kız
benim 20 diş cıkarkende beklerim:delphin:
:roflol::roflol:

ne tatlı bir minikmiş. maşllah. smokini de harika gerçekten.

ne güzel hazırlanmışsınız. Allah sağlıkla,mutlulukla bebişinizi büyütmenizi nasip etsin.

Back