amin amin deme adaş oğluşlarımız seninki abi amaa.s çok teşekkür ederim ablişBen de bir Batuhan annesi olarak oğluşunu ve seni kutluyorum canım.
Allah evlatlarımızın hep başarı ve mutluluklarını göstersin inşallah.
canım çok sağolasın kalıp çizdik canım kağıda pandispanyayı ona göre kestimneslihancım maşallah batuhana çok yakışıklı olmuş simokinide pek yakışmış maşallahh
sana da maşallah döktürmüşsün canım nasıl yaptın o pastayı diş şeklini nasıl verdin süper olmuş
herşey çok güzel olmuş dişleri inci gibi olsun batuhanın yüzünden gülücük hiç eksilmesin:)
ellerine sağlık herşey harika görünüyoo
Oyyy yerim seni ben41 kere maşallah kuzuna allah nazarlardan saklasın onu
Damatlığınıda görmek nasip etsin rabbim Allah bağışlasın canım
çok sağolun kızlar allah hepmizin yavrularını bağışlasın güzel günlerini göstersin isteyenlerede bebiş versin inşallahopuyorumnanaktanÇok tatlı olmuş maşallah....
dimi canım dünya küçük bizde çok öptük seni teyzoşuopuyorumnanaktanneslihanım burdada karşılaşmak varmış bebeğim opuyorumnanaktan
batuş paşayı öpppp opuyorumnanaktan
canım çok saolasın amin tatlımopuyorumnanaktanÇok güzzel olmuş herşey.. Sağlıklı gülüşleri olsun inci gibi dişleri olsun inş.
ye tatlım ye ye bitmez nede olsa:roflol: amin amin hep gülsün bütün yavrucuklar allah ağlatmasın gelseydiniz sizdeopuyorumnanaktanben sızın oglunuzu azcık yıyebılırmıyım
yanasıl bı yakısıklılık tatlılıktır bu
Yarrabbım ya masallahhh
cok ozenle hazırlanmısınız hersey cok guzel dılerım oglunuz hep yuzunuzu guldurur boyle
ayrıca hem anneye hem babya benzeyen nadır cocukalrdan
çok sevdım ben bu yakısıklıyı yaaa
çok teşekkür ederim canıma.s.opuyorumnanaktanherşey çok güzel olmuş diş pastanız,kurabiyenize bittim oğlunuzda çok tatlı maşallah hayırlı olsun dişleriniz
her şey süper görünüyor maşallah batauhanada.inci gibi dişleri olsun hep hep mutlu olsun inşallah.
bu arada ne kadar becerikliymişsin arkadaşım sen valla nazar boncuğu tak hepsine iyi yetişmişsin
ay çok teşekkür ederimmne kadar guzel bır dıs bugdayı partısı..allah mutlulugunuzun tamamını getırsın..
saol canım amin amin hepimizin yavrusunu allah bağışlasın yolun bu taraflara düşerse beklerimopuyorumnanaktanArkadaşım maşallah ne güzel şeyler yapmışsın bayıldım :)) benim fazla bilgim yok diş buğdayıyla ilgili ama :)) Allah yavrunun damatlığını da gösterir inşallah hayırlı olsun :))
çok teşekkür ederimmmmma.s.opuyorumnanaktanÇok güzel şeyler hazırlamışsınız ve belli ki bayağı bir zahmetliymiş.
Hayırlı olsun diş buğdayı.Tıpatıp siz oğluşunuz...:ecrin_bebek:
maşallah paşamızda ek yakışıklıymış ALLAH nazarlardan saklasn
teşekkür ederiz kızlarrrherşey çok güzel maşalllahhh....
kız söyle 20 yaş dişin çıkarken sanada yapıp yollayam bi pasta:sm_cool:maşallah ya cok dadlu olmuş oyyyyyy yisin teyzoşları yesinnnn
pastanada bayıldım kız
benim 20 diş cıkarkende beklerim
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?