kızlar sonunda batuhanın diş buğdayını yaptık yorucu olmasına rağmen güzel bi gündü herkes memnun ayrıldı en önemliside bu zaten resimleri ekliyorum
oğluşumuzun smokinini dedesi diktialkisalkisalkis
kapıda misafirlerimizi karşılıyoruzz
bunlarda buğdaylarımız
ceketten sıkıldık tabisırnaşık şey
bu ellerimle yaptığım diş pastamız
masamız buda kızlar herşeyi kendim hazırladım
buğdaylarımız dağıtılırken bu arada buğdayın içindeki dev nazar boncuğu bi aile dostumuz abiye çıktı:dance:
oğluşumla beraber
eveet sıra geldi meslek seçimineee bakalım hangisini seçecekk
evt bunu seçtiiii aşçı olcak heralde dedim benkaydirigubbakcemile3 dedemizde olaya yeni bi soluk getirerek belki restoran işletmecisi olur dedi artık bakalım ne olursaa.s
buda buğday kolyemiz ben yaptım bunuda
bunlarda hatıra kalpli sabunlarımız bunlarıda ben hazırladım
:sm_cool:
buğday kolyemiz
buda kurabiyemiz kırılmış en son bu kaldı bi tane buda kırık öncesinde çektiğim resimler annemin makinasında kaldı bi ara eklerim onarıda böyle çubuk çubuk cam bi vazoya koydum kurabiyeleri bunlarıda ben yaptım
böylelikle diş buğdayımızda bittiii allah nice güzel günlerini görmeyi nasip eder inşallah daha bize
ayy yerim senin ben o yahuşuklu oğlunu Allah nazarlardan korusun binlerce maşalllah
eeee herşey ile mükemmel olmuş masanız-süslemeniz-kıyafetiniz-meslek seçimlerimiz
Allah sağlık versin paşaya inşallah...
maşallah çok tatlı paşaya allah damatlıgınıda askerliğinide göstersin i,nşallah mutlulugu daim olsun yüzünden hiç gülücükleri eksik olmasın bu yakışıklının
neslihancımm herşey mükemmel olmuş gerçekten neler yapmışsın kendi ellerinle hemde bayıldım valllaa tbatuhanda çok tatlı olmuş yaaaa yerim onun smokinini kravata bayıldım D ... dişiniz hayırlı olsun inşallah Allahım nice sağlıklı yıllar göstersin size oğluşunla...
harikasın..herşeyi en ince ayrıntısna kadar düşünmüş ve çok güzel yapmışın resimlerden gördüğüm kadarıyla..ellerine sağlık..dedeside harika dikmiş smokini..ii günlerde giysin minik adam,bol bol mamalr yesin o dişlerle:) sağlıkla inşalalh
Neslişah Sultan paşamızın diş buğdayı hayırlı olsun. Hilal Ablam bulmuş seni, ben de ondan aldım. Pek tatlı olmuş bu annesiiii, maşaAllah. Ali'ye selam, paşayı da öpüyorum.